Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 22, 16:16)
Na mano rašo laikyti 1-3 min smile.gif nebijok, bandyt pradžioje mažiau palaikyt, pažiūrėsi kas gausis smile.gif nes mano irgi tamsiai violetinis toks, pirmą kartą baisu buvo  doh.gif
Papildyta:
tai gal nori parduot?  biggrin.gif

pirma kart bandysiu ji sumaisyt pusiau su paprastu sampunu ir tiesiog issiplaut iprastai galva,ziuresiu kas ir kaip...man kazkokio ipatingo efekto nereik,jei truputi prigesins ryzuma ir pades ilgiau istempt nedazius tai ir valio biggrin.gif
Atsakyti
ziurekit ka radau..gal atsiras norinciu isbandyt,ypac dazant namie 4u.gif

APSAUGINIS ODOS ALIEJUS
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 22, 14:14)
O čia būtina taip skiesti? Blogai labai, kad aš plaunu, kaip paprastu šampūnu? smile.gif nes aš niekur negirdėjau kaip reikia taisyklingai naudoti jį, pati čia taip sugalvojau  blush2.gif

Ne nebutina manau, bet plauka gal ne taip sausina atskiedus g.gif as bandziau ir skiesti ir viena naudoti, efektas toks pats, ryzu plauku tikrai nepapilkina, papilkina tik neseniai sviesintus plaukus... as pilkintoja keunes naudoju, man noretusi stipresnio efekto cool.gif
Atsakyti
o aš db skaitau ir galvoju, jūs čia dauguma pilkintojus naudojat, o mano kirpėja, sakė kad su tais pilkintojais neprasidėti g.gif tai aš kažkaip jų ir neperku visai, o kažin kokia galėtų būti alternatyva pilkintojui, išskyrus citriną g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 22 kovo 2009 - 15:09
sviekutes ...jei priimsite jungsiuos i jusu gretas 4u.gif
esu blondine nuo gimimo dabar gal bisky patamsejo plaukai nei kai buvo vaikystei,bet dazau tik sviesiai ax.gif ,nes kitokia spalva man netinka...noreciau paklausti kokios sruogos geriausiai tinka prie sviesiu plauku,jusu nuomone...
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 22, 17:06)
o aš db skaitau ir galvoju, jūs čia dauguma pilkintojus naudojat, o mano kirpėja, sakė kad su tais pilkintojais neprasidėti  g.gif tai aš kažkaip jų ir neperku visai, o kažin kokia galėtų būti alternatyva pilkintojui, išskyrus citriną  g.gif

o kodel neprasidet,gal paaiskino ka nors?
panos saket kad pilkintojas neima ryzos,bet mano net neryza o tokie daugiau nugeltonave,tai gal bent ta geltonuma kazkiek imtu?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 22, 12:16)
Sveikos  mirksiukas.gif  o as manau kad citrina laaaaabai issausins plauka... Nebandyciau tos kaukes schmoll.gif  Bet cia tik mano nuomone biggrin.gif

Na, taip, jeigu naudosi labai daznai citrina tai tikrai issausins rolleyes.gif bet jokiais būdais negalima darytis natūralios citrinos kaukės, tiesiai dėti vieną ją ant plaukų.. tiesiog užtenka įspausti pusę citrinos į įprastinę kaukę, kuria palepinate savo plaukučius prieš plovimą mirksiukas.gif ir tada neišsusės..na, man tai da neišsausėjo...
Papildyta:
[quote=Lina077,2009 03 22, 11:29]
[quote=wawyte13,2009 03 22, 00:13]
sveikos, mergaites. Daba po 6metu buvimo blondine galiu patvirtinti kad išsaugoti gražius šviesius plaukus nėra lengva g.gif buvau jau nusivylusi, plaukai ėmė tamsėti, ryžėti... unsure.gif man kirpėja patarė retkarčiais pasidyti kaukę(nesvarbu kokios firmos, rūšies), prieš tai įsispaudus paprastą citriną į ją ir palaikyti prieš plovimą kokia 15min. Tikrai pašviesėja paukai, o ir nekenkia, nereik brangių šviesinančių priemonių smile.gif o dažau su welaton 12/1, ir nesigauna geltoni.
O kokia tavo naturali spalva, kad paima tie welaton? Saknys kokio tamsumo?
[/quote]
Na, natūraliai esu tokia "pelenė", šaknys atauga vidut.tamsumo...nei šviesūs nei labai tamsūs smile.gif ir jau 4metai dažau su tais dažais, retkarčiais Londa silver pilkintoju persiplaunu
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 22, 16:06)
o aš db skaitau ir galvoju, jūs čia dauguma pilkintojus naudojat, o mano kirpėja, sakė kad su tais pilkintojais neprasidėti  g.gif tai aš kažkaip jų ir neperku visai, o kažin kokia galėtų būti alternatyva pilkintojui, išskyrus cit
riną  g.gif

na man kaip tik kirpėja pasiūlė nusipirkti, kai nutariau blonde tapti, anksciau nebuvau girdejus net apie jokius pilkintojus biggrin.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 03 22, 18:52-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 22, 18:52)
o kodel neprasidet,gal paaiskino ka nors?
panos saket kad pilkintojas neima ryzos,bet mano net neryza o tokie daugiau nugeltonave,tai gal bent ta geltonuma kazkiek imtu?

Manau turi nuimt smile.gif na pabandyk, man visos galvos spalva zymiai grazesne po pilkintojo,jei nepilkinciau, matyt jau buciau del nusitamsinus del to geltonumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 22, 20:06)
na man kaip tik kirpėja pasiūlė nusipirkti, kai nutariau blonde tapti, anksciau nebuvau girdejus net apie jokius pilkintojus biggrin.gif
Papildyta:
Manau turi nuimt smile.gif na pabandyk, man visos galvos spalva zymiai grazesne po pilkintojo,jei nepilkinciau, matyt jau buciau del nusitamsinus del to geltonumo biggrin.gif

laukiu pirmo plovimo ir isbandysiu,nes mano ir tokie netai kad ryzoki bet daugiau nugeltonave
Atsakyti
smile.gif+2009 03 22, 19:10-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 22, 19:10)
laukiu pirmo plovimo ir isbandysiu,nes mano ir tokie netai kad ryzoki bet daugiau nugeltonave

Tai turi pasitaisyti spalvytė smile.gif man po pirmo pilkinimo dar būna nepatinka spalva, kokius 3 k papilkinu, tada jau laiminga esu biggrin.gif
Atsakyti
labukas blondines mirksiukas.gif

ner laiko kada prisest, padiskutuot su jumis. doh.gif
vis dar stovi mano C:EHKO pilkintojas nepanaudotas, bet ryt jau tikrai isbandysiu, nes plaukai tikrai nugeltonavo jau, gal po jo pagrazes spalvyte rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,as tai paziurejau i savo plaukus,jau baisu kur nubalino kazkokie ryzi,kitur geltoni,margumynas,o kita dalis plauku visi tamsus,neisivaizduoju kaip man juos sulygins,nes dabar atrodo iki ausu virsaus svieus pusiau,po to visi tamsus doh.gif oi greit be plauku liksiu
Atsakyti