QUOTE(Pou @ 2009 07 02, 10:09)
Naitai, super tavo atžalos įvardintos

.
Alchemie, kaip tavo aukselis

Gal jau varduką sugalvojot? Kaip brolis reaguoja?
Ex, pienu kvepiantis rausvas niurzgantis kamuoliukas
Maniškis sėdi ant burokų dietos. Na dar lašinius kapoja
sveika, šimtą metų negirdėta
kaip man miela prisiminti tuos mažus rausvus kamuoliukus
kas čia per burokų dieta? o lašiniai? seilė tįsta
che, vardai..
taip jau yra.. mano vyriausiasis dėl boulingo tėvą motiną "parduotų". Buvom pas neurologę...
ai, nu viskas iš pradžių tada.. taigi su
severina pačatinau, apie vaikus pasibėdavojom. Sugalvojau aš į raidos kliniką nuvežti saviškį, kad prakalbusį įvertintų. Paskutinį kartą vertino, kai dar nekalbėjo.
Logopedė liko patenkinta.. Psichologė pasakė, kad yra autizmo bruožų. Kinezė "išmatavo" Barteliu.. kiek daugiau nei 50

vidutinė negalia... išrašas.. grįžau į savo polikliniką. Mūsų pediatrė tiesiog "prispaudė" mane, kokia aš neatsakinga, kad atsisakau pašalpos. VAIKUI skirtos...
žinot, provokuoja ta pašalpa. Dar nėra taip blogai su pinigais, bet jeigu pinigai eina "pro šalį", tai taip pat neatsakinga iš mano pusės..
tai va.. taip ir nuėjau pas savo poliklinikos neurologę. Ji išbarė, kad darau vaiką invalidu, kad turiu nuostabų ir gražų vaiką ir paklausė, ką jis mėgsta veikti, per ką galėčiau valdyti jo agresijas, nusivylimus, pykčius.. nugis per boulingą.. Jam nerealiai patinka žaisti boulingą. Atsigauna, pasikeičia nepažįstamai...
tai neurologė ir sako - mama, kodėl jūs dar neturit abonemento boulingo klube??
nu tikrai.. kodėl aš dar nesu kokia nors privilegijuota boulingo klubo narė
antrajam jau trys suėjo.. Nieko nevalgo, tik saldumus. Jokių uogų (braškių laike

), beveik nevalgo mėsos.. tik spiegia dėl saldainių.. vargas man parduotuvėse

prisikrauna sausainių, čipsų ir t.t. Vien dėl jo saldžioji pramonė nebankrutuos

Po truputį kalba.. brolis - boodė

, "atėjau" pasako gražiausiai.. Nuo rudens pradeda logopedinį sezoną darželyje.
ir mažėlis.. man atrodo, jis jau kalba

savo kalba tik čiauška, tik čiauška. Be to, ir broliai gi pavyzdį duoda.. bet mažėlis jau taip prie chebros

Ant arkliuko gali suptis nelaikomas, triratuko įsikirtęs taip, kad nenuplėši

ir vis dar čiunkia.. na kol vasara baigsis.. nes visai nežiūri į buteliuką.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...