Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

Yra ir tokiu, kurie sureaguoja "pagal etiketa" - mol supranta, klausineja, kaks vaiko vardas, dedasi super rupestingais, o is tiesu jiems vienisa moteriske - lengvas grobis, tad ismoke savo "gailescio" maldele pudrina smegenis. Is karto nenuosirdumas jauciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Išsiskyriau su pirmu vyru kai sūnui sukako 6 mėnesiai. Išsiskyrėm - išsibegiojom į visas puses. Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.
Išsikrausčiau iš gimtojo miesto, išvažiavau laimės ieškoti kitur. Kaip įsikūriau sostinėje, ne už ilgo laiko (prabėgo maždaug nuo skyrybų 3 metai) pas mane į svečius atvyko draugė, kuri karštai troško susipažinti su vienu vyriškiu. Ir mane draugiškai nusitempė, taip sakant "ant drąsos". Draugė tada kažkur labai skubėjo, o aš surizikavau ir pasilikau su tuo jos naujai keptu pažįstamu. Nusitempė jis mane tada į "Tango" berods toks klubas buvo... g.gif Išgėrem po vyno taurę, o kiek man tereikia? blush2.gif Na vat ir pabėgau po pirmųjų bučinių, pabėgau tiesiogine to žodžio prasme. O jis mane po kelių dienų susirado ... ir susirado ilgam, 6 metai kaip kartu, o šiais metais gegužę ir vestuves atšokom smile.gif
Myliu aš tą vyrą be proto ir tikiuosi, kad nepasibaigs tuo mūsų gyvenimo pasaka wub.gif
Atsakyti
Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant? tongue.gif
Grazi istorija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 03, 14:49)
Tai nuo drauges kadra numusei, taip sakant? tongue.gif
Grazi istorija... smile.gif


Na... kad ne ax.gif Kiek su ja kalbėjausi (vėliau ji išpaskos kraustėsi į sostinę ir kada ji gyveno su mumis kartu), jo ji nematė kaip būsimo savo širdies draugo.
Ir šiaip, aš nekalta... aš tik pro šalį ėjau blush2.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakvisha @ 2005 10 03, 14:42)
Nelabai jaukiai jaučiausi, kažkaip iš kažkur įsiminiau (berods buvęs sugebėjo įteigti), kad su vaiku esu nurašyta kaip moteris, kaip būsima kažkieno mylimoji. Nors tiek draugai, tiek artimieji palaikė ir pastoviai kurstė, visiškai nebetikėjau jų tvirtinimais, kad moteris su vaiku dar nėra mirusi, kaip moteris.


vat būtent ir man taip teigė, mol kam tu būsi reikalinga su vaiku biggrin.gif nors aplinkiniai labai palaiko ir nors dar niekam taip ir neužsireikėjo, bet savęs nenurašau ir tikiu, kad ir aš kur nors sutiksiu savo antrą puselę mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai mirksiukas.gif
Ir as tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?Turiu porą porų, kurios būtent taip susipažino.Ir gyvena ne vienus metus. O internetu nežinau...Gal kokių puslapiukų išduokit, kur galima ką nors bandyti ieškoti. smile.gif


Mane butent is ten ir susirado, ir dar uz mano telefono numeri 8 Lt teko sumoketi. smile.gif As manau, kad randa tos, kurios eisko. Zinoma, buna atsitiktinumu, bet as manau, kad sau tinkancio ir patinkancio vyro kaip ir gero darbo reikia ieskoti, o ne laukti princo ant balto zirgo, nes princai ne pas visas atjoja.
Atsakyti
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?
Atsakyti
Reima,

Mano bendradarbe butent is interneto pazinciu klubo savaji istrauke. Turbut geriau parasyti, kad nori rimtai draugystei, tada atkris visokie nezinantys, ko patys nori. Ir dar: ji buvo idejus labai grazia nuotrauka. Ejo i pasimatymus su visais, kuriu laiskeliai patiko. Susitikus labai greitai atsisijojo jai nepatinkantys. Neprisimenu visu savo reikalavimu, bet mano vienas is kriteriju buvo issilavines, nerukantis, nes as nerukau ir dar del amziaus. Neslepiau, kad turiu vaika. Issirinkti labai sunku nebuvo: jeigu telefonu suprasdavau, kad bendrauju su "dunduku", mandagiai pasakydavau, kad jau turiu drauga ir daugiau nebeskambindavo.
Paskui draugo klausiau, kodel butent man paskambino. Paaiskejo, kad pagal amziu daugiau niekas netiko, tik mano skelbimas. Nekreipk demesio i pazystamu nuomone. Kodel turi saipytis? Gal kaip tik sakys saunuole, grazia nuotrauka idejai, idomiai prisistatei ar pan. Yra tavo gyvenimas, ir jei nori surasti saves verta vyra, dedi pastangas, o pazystamu nuomone yra ju paciu reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Reima @ 2005 10 06, 07:38)
Ziv ,a sunku išsirinkt ?Turbūt kandidatas ne vienas buvo.Aš truputį pamąstau apie pažinčių klubus internete,bet vis kažkas sustabdo.Šiaip baisu kad kas iš pažįstamų pamatys mano fotkę ,po to šaipysis.
O tu tiesiai rašei ,kad nori rimtai draugystei,ar šeip susirašinėjimui?

Saipysis ? O ka jie patys tuose klubuose veikia, jei tavo fotke rado mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Nu, merginos, cia truputi ne i tema, bet tas vyriskis, kuri radau per skelbima dabar elektroniniu pastu (nes siuo metu yra uz 1500 km) pasipirso wub.gif

Feja labai teisingai pastebejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2005 08 20, 10:40)
O kaip jums atrodo pažinčių skelbimai laikraščiuose?

Mano mama su savo antruoju vyru taip susipažino. Šauniai kartu gyvena, šaunios vestuvės buvo thumbup.gif
O aš su savo antruoju susipažinau firmos vasaros šventės antrą dieną. Nenorėjau važiuoti, bet draugė, dirbanti toje firmoje, mane "v dobrovol'no prinuditel'nom poriadke" ištempė; sakė "pabūsi su savo dukryte prie ežero, geras oras, vaikams atrakcionų yra..."
Ir tarp kitko, nuo pat pirmos mūsų bendravimo minutės jaučiau, kad tai TAS ŽMOGUS. Negalėčiau paaiškinti šito jausmo, bet atrodė, lyg būtume seniai pažįstami, tik ilgai nesimatę.
Be to, reakcija į tai, kad turiu dukrelę, buvo labai normali. Na, čia taip, aišku, sunku apibrėžti tą reakcijos normalumą rolleyes.gif , bet nespiegė kaip Homer'is Simpson'as, o tiesiog paklausė, kodėl mes be tėčio tokį gražų savaitgalį (nu, kažkaip panašiai; juk nebegaliu tiksliai prisiminti penkių suvirš metų istorijos doh.gif ).
P.S. Paskui, po kelių mėnesių prisipažino, kad labai bijojo išgirsti atsakymą, kad tėtis su mumis ar laukia namie
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenga: 06 spalio 2005 - 22:15