Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

QUOTE(rena @ 2007 01 10, 01:28)
O davai visos pusiaukeli susitinkam Krizkalni g.gif  tongue.gif

Križkalnis man nepusiaukelis verysad.gif Vasarą varau į Panevėžį, gal ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 10, 00:32)
Križkalnis man nepusiaukelis  verysad.gif Vasarą varau į Panevėžį, gal ten  ax.gif

nu cia jau su Paneveziu visai nugrybavai doh.gif
tai kaip tik Kryzkalnis visom pusiaukelis, ziurek mikke is Kauno, as is TRG, o tu is KLP, na stai ir viduriukas g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Poli, rena teisi - Kryzkalnis yra viduriukas, a tu baik atsikalbinet tongue.gif apie koki Panevezi cia paistai?? biggrin.gif
O dar geriau butu, jei tu atvaziuotum i Kauna, tik nesakyk, kad jokio (tegu ir internetinio) kadro cia neturi mirksiukas.gif Atsimeni, buvo gi kazkoks g.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Tai Jūs čia pasislėpusios meet'ą organizuojat?! blink.gif blink.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 11:19)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai Jūs čia pasislėpusios meet'ą organizuojat?! blink.gif  blink.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Neeeeee, juoduly, mes cia pasislepusios bandom Poli ikalbet pasirodyt viesumoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 10, 13:06)
Neeeeee, juoduly, mes cia pasislepusios bandom Poli ikalbet pasirodyt viesumoje ax.gif

doh.gif doh.gif Tai ar Tu pamiršai, ką ji baigusi? blink.gif blink.gif Ji juk negali apsišvieti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 12:21)
doh.gif  doh.gif Tai ar Tu pamiršai, ką ji baigusi? blink.gif  blink.gif  Ji juk negali apsišvieti doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai, nu joooooooooo lotuliukas.gif na bet ir mes su rena ne pescios ax.gif dar pabandysim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 12:21)
doh.gif  doh.gif Tai ar Tu pamiršai, ką ji baigusi? blink.gif  blink.gif  Ji juk negali apsišvieti doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai mes uztai jai ir nesiulom susitikti sostinej kur visos ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 10, 13:19)
tai mes uztai jai ir nesiulom susitikti sostinej kur visos ateis mirksiukas.gif

Na ka, Poli, vadinasi nutarta - KRYZKALNIS!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 10, 14:30)
Na ka, Poli, vadinasi nutarta - KRYZKALNIS!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif

nutarta, tai nutarta, tik ydomu kiek laiko ji dar atsinaujinima darys g.gif
Atsakyti
Tai liepos 20-21 dienomis aš turėčiau pro tą Kryžkalnį važiuot g.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 14:46)
Tai liepos 20-21 dienomis aš turėčiau pro tą Kryžkalnį važiuot g.gif  g.gif  lotuliukas.gif

tai tu apsispresk ar 20, ar 21 tongue.gif
Atsakyti