Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

QUOTE(Poli1 @ 2007 01 13, 00:21)
Aš kątik įlindau į Darnią porą (kas ten buvo supranta apie ką kalbu). Esu auksinis narys, bet.....Paskaičiau narystės punktą, kad aš auksinis narys (nežinau kodėl jie mane taip įvardino) esu iki 01 29 d., o po to  bye1.gif - mokėk babkes už narystę. Čia kaip išeina - nesumoki ir tave išmeta iš klubo  g.gif

naudokis limitu bigsmile.gif
siais laikais visur taip, nemoki - nereikalingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 13:26)
naudokis limitu bigsmile.gif

g.gif Kokiu limitu, gal plačiau paaiškinsi
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 13, 23:03)
g.gif Kokiu limitu, gal plačiau paaiškinsi

na nemokamu iki 01 29 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi visai netyčia sutikau savo antrąjį vyrą smile.gif . Sėdėjom su pažįstamu vaikinu kavinėj, o jis į tą kavinę pakvietė ir savo draugą. Kai tas draugas prisijungė prie mūsų, aš netekau žado. Pagalvojau sau: tai JIS, tas, kurio man reikia! wub.gif . Bet po to įsikalbėjom ir sužinojau, kad JIS po dviejų savaičių išvažiuoja į užsienį metams verysad.gif . Labai tada nuliūdau.... unsure.gif . Bet už tai tas likusias dvi savaites praleidom fantastiškai biggrin.gif . Po to buvo išlydėjimas, ašaros..... Bet pažadėjau pati sau, kad lauksiu šito vyruko, kad ir kiek jis tam užsieny būtų! Ir ką jūs manot? Jis sugrįžo po dviejų mėnesių, ir pasakė: negalėjau ilgiau ten būti, nes žinau, kad mano laimė Lietuvoj, tai- tu.... wub.gif . O dabar mes jau sumainę aukso žiedelius, laimingai gyvenam ir bandom susilaukti gandro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto Aušra @ 2007 01 19, 12:09)
Dziaugiuos del taves ir tavo siemos pagausejimo  wub.gif

Dekui rolleyes.gif . Tik kad gandras neskuba pas mus.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 19, 13:05)
Dekui  rolleyes.gif . Tik kad gandras neskuba pas mus....  verysad.gif

dziuagiuos uz tave,pagaliau ir tu radai savo laime.Mano nuomone tai mes kiekvienas turim ta savo laime ir veliau ar anksciau ja atrandam,Laimingi tie ka moka is kart ja atpazinti.

O del gandru,jie atskris kai visai ju nesitikesi.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 20, 11:59)
dziuagiuos uz tave,pagaliau ir tu radai savo laime.Mano nuomone tai mes kiekvienas turim ta savo laime ir veliau ar anksciau ja atrandam,Laimingi tie ka moka is kart ja atpazinti.

O del gandru,jie atskris kai visai ju nesitikesi.Sekmes mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif . Gandras pas mus jau kelis kartus buvo pasirodęs, tik greitai jis mus palieka verysad.gif . Labai skaudu. Naktim sapnuoju savo negimusius angeliukus, kaip aš juos auginu. Rytais prabust nesinori po tokių sapnų. Bet ką padarysi. Ateis ir į mūsų namus stebuklų metas. Mes tuo tikim....
Atsakyti
QUOTE(benita.cereskiene @ 2007 01 20, 12:22)
Ačiū  mirksiukas.gif . Gandras pas mus jau kelis kartus buvo pasirodęs, tik greitai jis mus palieka  verysad.gif . Labai skaudu. Naktim sapnuoju savo negimusius angeliukus, kaip aš juos auginu. Rytais prabust nesinori po tokių sapnų.  Bet ką padarysi. Ateis  ir į mūsų namus stebuklų metas. Mes tuo tikim....

Uzjauciu tave kad turi tai istvert,bet viena diena aties tas dziaugsmelis wub.gif i jusu namus,reikia tik tiketi.Dievas visada duoda geriausia jei tik prasai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2007 01 20, 20:32)
Uzjauciu tave kad turi tai istvert,bet viena diena aties tas dziaugsmelis wub.gif i jusu namus,reikia tik tiketi.Dievas visada duoda geriausia jei tik prasai mirksiukas.gif

Būtinai mus aplankys laimė! Dėkui tau už palaikymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar iskyla dideliu sunkumu , issikyrusiai ir su vaiku susirasti normalu vyra?
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 22, 12:21)

Nežinau, kaip kitoms, bet man asmeniškai- jokių problemų neiškilo. O ir vyrą gavau patį geriausią pasaulyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 22, 12:21)

na zinoma, tokiu normaliu, kaip tamsta, tai nesimeto blink.gif blink.gif
Atsakyti