Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 14:46)
Tai liepos 20-21 dienomis aš turėčiau pro tą Kryžkalnį važiuot g.gif  g.gif  lotuliukas.gif

Liepos????? Kokios liepos??????? blink.gif Kelintu metu????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 10, 15:00)
Liepos????? Kokios liepos??????? blink.gif Kelintu metu????? blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas ten zino, kelintais metais ji cia susiruosus pro ta Krizkalni vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2007 01 10, 11:14)
Poli, rena teisi - Kryzkalnis yra viduriukas, a tu baik atsikalbinet tongue.gif apie koki Panevezi cia paistai?? biggrin.gif
O dar geriau butu, jei tu atvaziuotum i Kauna, tik nesakyk, kad jokio (tegu ir internetinio) kadro cia neturi mirksiukas.gif Atsimeni, buvo gi kazkoks g.gif

Na nežinau gal kam ir viduriukas, bet man tai schmoll.gif
Nebeturiu aš to internetinio, jis vis dėl to nusprendė, kad jam vis dėl to labai tinkama jo buvusi bendradarbė, su kuria buvo draugais ir n metų negalvojo kad ji gali būti jo skirtoji verysad.gif

QUOTE(mikke @ 2007 01 10, 13:06)
Neeeeee, juoduly, mes cia pasislepusios bandom Poli ikalbet pasirodyt viesumoje ax.gif

Mergaitės, aš dar nepasiruošusi lįsti į viešumą irnesakyk.gif

QUOTE(Juodulys @ 2007 01 10, 13:21)
doh.gif  doh.gif Tai ar Tu pamiršai, ką ji baigusi? blink.gif  blink.gif  Ji juk negali apsišvieti doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif Apie tai aš buvau visiškai pamiršus biggrin.gif

QUOTE(rena @ 2007 01 10, 15:31)
nutarta, tai nutarta, tik ydomu kiek laiko ji dar atsinaujinima darys g.gif

lotuliukas.gif Na kur skubėt, iki liepos mėn. dar daug laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 12, 22:24)
Na kur skubėt, iki liepos mėn. dar daug laiko  mirksiukas.gif

Na, mes kantrios - palauksim tos liepos ax.gif Sutarta!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 12, 22:24)
Mergaitės, aš dar nepasiruošusi lįsti į viešumą  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif Na kur skubėt, iki liepos mėn. dar daug laiko  mirksiukas.gif

O tu ka namuose ir tunai, kad i viesuma nelendi g.gif

na palauksim tik zirek iki liepos nesublok, kad galetume gera atsenke mestelt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 00:00)
O tu ka namuose ir tunai, kad i viesuma nelendi g.gif

na palauksim tik zirek iki liepos nesublok, kad galetume gera atsenke mestelt mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 12, 23:16)

nieko cia juokinga, jei namie tiek laik uzsibarikadavus blink.gif verkt reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 00:35)
nieko cia juokinga, jei namie tiek laik uzsibarikadavus blink.gif verkt reikia verysad.gif

g.gif Nu aš kažkaip labiau prie tų namisėdų blush2.gif Mėgstu kuistis namie, žiūrėti TV (jei pavyksta), skaityti knygas (nors labiau aš jas skaitau stotelėse).....Aš per tas atostogas tiek prisilaksčiau ir privargau, kad doh.gif Tik pradėjau ilsėtis, dvi dienas miegojau iki pietų ir še tau....net nenoriu ir galvot schmoll.gif Be to įvaizdžio keitimas reikalauja daug laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 12, 23:53)
Be to įvaizdžio keitimas reikalauja daug laiko  biggrin.gif

na jo ivaizdzio keitimas tai sch varyti bigsmile.gif
bet vistiek maloni procedura thumbup.gif as irgi noreciau, tik as is namu negaliu iseiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 00:55)
na jo ivaizdzio keitimas tai sch varyti bigsmile.gif

g.gif Nežinau ką turėjai omeny, bet mano įvaizdžio keitimas šiek tiek kitoks beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 12, 23:59)
g.gif Nežinau ką turėjai omeny, bet mano įvaizdžio keitimas šiek tiek kitoks  beee.gif

blyn, ne taip parasiau doh.gif blush2.gif
turejau omeni, tai ne sch varyti
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 13, 01:03)
blyn, ne taip parasiau doh.gif  blush2.gif
turejau omeni, tai ne sch varyti

Būtent bebe.gif biggrin.gif

Aš kątik įlindau į Darnią porą (kas ten buvo supranta apie ką kalbu). Esu auksinis narys, bet.....Paskaičiau narystės punktą, kad aš auksinis narys (nežinau kodėl jie mane taip įvardino) esu iki 01 29 d., o po to bye1.gif - mokėk babkes už narystę. Čia kaip išeina - nesumoki ir tave išmeta iš klubo g.gif
Atsakyti