Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

tai ne nuo manes priklauso. valdzia yra valdzia. siais metais baigs 7 klases. Pernai baige 6 klases ir tikrai nesimoke iki birzelio 21 d. nors turejo.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 02 17, 14:59)
o tai jai suplanuota, tai kodėl visiems nevienodai baigiasi, turiu omenyje nuo 6 klasės g.gif

siemet visiems turi baigtis birzelio 21... bet nuo birzelio 11 - 10 dienu projektams buna skirta... ir geriau lauretai reiktu nueiti i mokykla ir tiksliai issiaiskinti.... nes kiekvienoj mokykloj yra veiklos programa, kurioje numatyta, kaip ir nuo kada iki kada ji dirbs.
Atsakyti
sveikutes,perskaiciau visa tema,labai patiko jusu pasakojimai,norejau paklausti jusu,ar sunku buvo palikti vyra,kiek metu pragyvenot,kaip ryzotes link skyrybu?as jau 10m gyvenu santuokoj,jei ja taip galima pavadint,paramos nera,tarpusavio rysio nera,na tiesiog gyvenam kaip nuomininkai,bet nezinau kodel bijau skirtis,gal bijau likt viena,bijau kad nesurasiu tos savo tikros puseles,esu uzdara,namiseda kaip poli ar kaip ten nicas,neatsimenu cia rasancios klaipedieties,papasakokit kaip jus zenget ta zingsni,ar sunku buvo?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 17, 16:40)
sveikutes,perskaiciau visa tema,labai patiko jusu pasakojimai,norejau paklausti jusu,ar sunku buvo palikti vyra,kiek metu pragyvenot,kaip ryzotes link skyrybu?as jau 10m gyvenu santuokoj,jei ja taip galima pavadint,paramos nera,tarpusavio rysio nera,na tiesiog gyvenam kaip nuomininkai,bet nezinau kodel bijau skirtis,gal bijau likt viena,bijau kad nesurasiu tos savo tikros puseles,esu uzdara,namiseda kaip poli ar kaip ten nicas,neatsimenu cia rasancios klaipedieties,papasakokit kaip jus zenget ta zingsni,ar sunku buvo?

sveika, as irgi esu klaipediete butų malonu susipažinti 4u.gif situacija mano irgi panaši, gyvenu su vyru maždaug tiek kiek ir tu, ir situacija tokia kad reikia skirtis, gyvenam kaip kaimynai,todėl sunku beprotiškai skirtis jau vien dėl vaiko.
Nebežinau kaip toliau gyventi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 17, 15:40)

QUOTE(sindirela @ 2009 02 17, 16:48)

Jei yra taip, kaip rašote, tai tik skirtis ir nebegalvoti reikia cool.gif
Juk savo laimę pro šalį praleidžiate doh.gif kol galvojate ir kankinatės - ji kažkur gali praeiti, o tai jau nieko gero, reikia viską keisti - ir iš pagrindų mirksiukas.gif
aš taip pat bijojau, galvojau kur dėsiuos.. vaikas, butas, mokslai ir t.t... bet žinokit tai pats geriausias žingsnis, kokį padariau bigsmile.gif dabar gyvenu su nuostabiu žmogumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 02 17, 16:48)
sveika, as irgi esu klaipediete butų malonu susipažinti 4u.gif situacija mano irgi panaši, gyvenu su vyru maždaug tiek kiek ir tu, ir situacija tokia kad reikia skirtis, gyvenam kaip kaimynai,todėl sunku beprotiškai skirtis jau vien dėl vaiko.

galim susipazinti artimiau 4u.gif turesim kam guostis ant peties thumbup.gif
o del skyrybu kaip sako kad skirtis,zinau kad reik,bet nera taip lengva ypac kai vaikas to nenori,bet gyvent ir rietis kasdien ,tai jau igryso,bet mane stabdo viena tik beda,as neturiu kur detis,savo buto neturiu,issinuomot nera galimybiu,o dar darbo nerandu,gal cia tik atmazkes bet i gatve su vaiku neisi,nezinau jau kelis metus ant skirybu slenkscio bet niekaip nepasiryztu tam
Atsakyti
Sveiki,
noreciau ir as pasipasakoti.Nutariau irgi skirtis su vyru, deja vyras gimus vaikui parode savo tikra veida, parode, kad nera pasiruosias santuokai o tuo labiau buti tevu. Be labai mane gasdina vienatve, bijau, kad nieko nesutiksiu, nes kam reikalinga moteris su vaiku (tokia mano nuomuone), be to bija, kad jei ir sutiksiu antra puse, tai bijau, kad nebutu koks manjakas, kad neskriaustu mano dukryte. Bet zinau, kad vienai gyvenant rodysiu dukrai bloga pavyzdi, kad mama vienisa, nelaiminga, pagal psichologija, del mano kaltes dukra gali uzaugti nepasitikedama ne vienu vyru.kaip spresti problema net nezinau???????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(olik @ 2009 02 19, 10:10)
deja vyras gimus vaikui parode savo tikra veida, parode, kad nera pasiruosias santuokai o tuo labiau buti tevu. Be labai mane gasdina vienatve, bijau, kad nieko nesutiksiu, nes kam reikalinga moteris su vaiku (tokia mano nuomuone), be to bija, kad jei ir sutiksiu antra puse, tai bijau, kad nebutu koks manjakas, kad neskriaustu mano dukryte. Bet zinau, kad vienai gyvenant rodysiu dukrai bloga pavyzdi, kad mama vienisa, nelaiminga, pagal psichologija, del mano kaltes dukra gali uzaugti nepasitikedama ne vienu vyru.kaip spresti problema net nezinau???????? g.gif

Visu pirma, ziurint,kokios jusu tikrosios problemos, gal vyras dar kol kas neapsiprato su tevo pareigomis, nes vaikelis dar visai mazas, ikr dar jei vaikas pirmas.

O jei problemos astrios ir seimoje nera gera, tai dukra,matydama bloga pavyzdi seimoje, lygiai taip pat gali augti nepasitikedama vyrais ir tt

Reikia galvoti, kuri aplinka vaikui saugiausia ir ramiausia.

Ir dar pirma reiketu galvoti, kaip jums sektusi dviese gyventi su dukryte, o ne iskart trise, su kokiu kitu vyru.

4u.gif
Atsakyti

Ir dar pirma reiketu galvoti, kaip jums sektusi dviese gyventi su dukryte, o ne iskart trise, su kokiu kitu vyru.

[/quote]
Dviese mes ir taip gyvenam su savo mažulką, nes vyras ateina namo tik pamiegoti verysad.gif ir sekasi mums labai gerai. Bet esu toks zmogus, kuris viska i prieki planuoja ir galvoja, todėl as labai suprantu, kad vaikui geriausias pavyzdys yra pilna seima, laiminga seima.Vaikas turi matyti vyro ir moters santikius, kad jie turi buti geri. Būtent dėl to vis delsiau su skyrybom, vis galvoju, gal gavensim kartu, aš vis rodysiu, kad esam laimingi, dukrai į klausimus kur nuolat buna tėvelis atsakynėsiu, kad dirba.Bet dabar supratau, kad taip neimanoma, atsiras depresija, ir tada tikrai dukryte matys liudna mama
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 17, 20:35)
galim susipazinti artimiau  4u.gif turesim kam guostis ant peties thumbup.gif
o del skyrybu kaip sako kad skirtis,zinau kad reik,bet nera taip lengva ypac kai vaikas to nenori,bet gyvent ir rietis kasdien ,tai jau igryso,bet mane stabdo viena tik beda,as neturiu kur detis,savo buto neturiu,issinuomot nera galimybiu,o dar darbo nerandu,gal cia tik atmazkes bet i gatve su vaiku neisi,nezinau jau kelis metus ant skirybu slenkscio bet niekaip nepasiryztu tam

o tai dar kolkas gyevni su vyru? o kokia pas tave pagrindine skirybų priežastis?
Atsakyti
Būtent dėl to vis delsiau su skyrybom, vis galvoju, gal gavensim kartu, aš vis rodysiu, kad esam laimingi, dukrai į klausimus kur nuolat buna tėvelis atsakynėsiu, kad dirba.
[/quote]

doh.gif
Nemanau, kad galima parodyti, jog esi laiminga, jei tokia nesi schmoll.gif Kiek ilgai pavyktų apsimetinėti prieš vaiką ir kam to reikia? O ir vaikučiai mūsų nekvaili-ankčiau ar vėliau vistiek viską supranta 4u.gif
Papildyta:
Na ir nugrybavau su citavimu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 02 19, 13:38)
o tai dar kolkas gyevni su vyru? o kokia pas tave pagrindine skirybų priežastis?

dar su vyru,as neturiu kur iseit,bet vyras greit planuoja issikraustyt tada reiks mastyt kur eit,nes net nedirbu dabar.pagrindine priezastis,gerimas,iseina i gastroles grysta kita diena,pinigu neduoda,su vaiku nebendrauja,mes kaip nuomininkai kartu niekur neinam,as su vaiku visur ,jis su draugais,na nera jokio tarpusavio rysio
Atsakyti