Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

[quote=pandutė,2009 02 19, 20:00]
dar su vyru,as neturiu kur iseit,bet vyras greit planuoja issikraustyt tada reiks mastyt kur eit,nes net nedirbu dabar.pagrindine priezastis,gerimas,iseina i gastroles grysta kita diena,pinigu neduoda,su vaiku nebendrauja,mes kaip nuomininkai kartu niekur neinam,as su vaiku visur ,jis su draugais,na nera jokio tarpusavio rysio
[/quo
nu ne kas, o kodėl tu nedirbi? gal jei pradėtum dirbti, galėtum kokį butuką išsinuomoti tada ramiai sau gyventum smile.gif
Atsakyti
[quote=sindirela,2009 02 20, 09:44]
[quote=pandutė,2009 02 19, 20:00]
dar su vyru,as neturiu kur iseit,bet vyras greit planuoja issikraustyt tada reiks mastyt kur eit,nes net nedirbu dabar.pagrindine priezastis,gerimas,iseina i gastroles grysta kita diena,pinigu neduoda,su vaiku nebendrauja,mes kaip nuomininkai kartu niekur neinam,as su vaiku visur ,jis su draugais,na nera jokio tarpusavio rysio
[/quo
nu ne kas, o kodėl tu nedirbi? gal jei pradėtum dirbti, galėtum kokį butuką išsinuomoti tada ramiai sau gyventum smile.gif
[/quote]
todel kad niekur nerandu normalaus darbo,o dar reik derint su studijom tai is vis besansu,nera galimybiu issinomuot man,nes darbo su gera alga as negausiu,nes netriu issilavinimo,o uz kokius 800algos butui neuzteks tiek
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 20, 12:03)
todel kad niekur nerandu normalaus darbo,o dar reik derint su studijom tai is vis besansu,nera galimybiu issinomuot man,nes darbo su gera alga as negausiu,nes netriu issilavinimo,o uz kokius 800algos butui neuzteks tiek

o tėvus gal turi Klaipėdoje, jei taip tai galėtum ir pas juos pagyventi. 800 lt, nedaug, o tu kokio konkretaus darbo ieškai? bet vyras gi alimentus mokėtų ar ne?
Atsakyti
Tai tokios issikyreles moterys, galetu ieskoti panasios moters, viena eitu i darba, kita vaikus priziuretu ir valgyti darytu, o vakare galetu dar viena kita ir paliesti.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 02 20, 11:29)
o tėvus gal turi Klaipėdoje, jei taip tai  galėtum ir pas juos pagyventi. 800 lt,  nedaug, o tu kokio konkretaus darbo ieškai? bet vyras gi alimentus mokėtų ar ne?

as pagrinde kas eitu suderint su mokslu,tik i parduotuves nenoriu i kasas eit,turiu mama pas ja nebent jei priimtu,bet kiek snekejom nei ji labai nori nei as,nes ten ir nepyragai,as prisiteisiau alimentus,bet ju negaunu
QUOTE(Viesulas @ 2009 02 20, 11:30)
Tai tokios issikyreles moterys, galetu ieskoti panasios moters, viena eitu i darba, kita vaikus priziuretu ir valgyti  darytu, o vakare galetu dar viena kita ir paliesti.

pasigydik
Atsakyti
radau savo vyra darbe,jis buvo mano virsininkas,as issiskirusi,jis jeskantis gyvenimo drauges ,skirtumas pas mus 6metai,jis vyresnis,per kazkoki darbo baliuka susiciulbejom,pasibuciavon taip aistringai,kad jam net pasistojo blush2.gif blush2.gif ,paskuj jis pakviete pas save,bet as atsisakiau,nes kazkaip geras darbas nesinorejo del romaniuko visko prarast,taip musu draugyste ir prasidejo,po baliuko ziurejom viens i kita ir raudonodavom wub.gif ,pakvete mane i koncerta ,pradejom vaikscioti i pasimatimus,jam patiko mano vaikas thumbup.gif ,poros men apsigyvenom 3se.po metu as pastojau,mes susytokem,kartu gyvenam2.5m.Beja sita darba man rekomendavo mano buves neoficialus vyras,su kurio buvau isiskirus,na kaip sakoma meiles ten jokios nebuvo,gyvenom,pastojau,pagyvenom isiskyrem,na niekam tikes buvo verysad.gif .okai suzinojo kad as darbe vyra suradau,tai net vaika pamirso,seip ir dziaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 02 20, 16:01)
radau savo vyra darbe,jis buvo mano virsininkas,as issiskirusi,jis jeskantis  gyvenimo drauges ,skirtumas pas mus 6metai,jis vyresnis,per kazkoki darbo baliuka susiciulbejom,pasibuciavon taip aistringai,kad jam net pasistojo blush2.gif  blush2.gif ,paskuj jis pakviete pas save,bet as atsisakiau,nes kazkaip geras darbas nesinorejo del romaniuko visko prarast,taip musu draugyste ir prasidejo,po baliuko ziurejom viens i kita ir raudonodavom wub.gif ,pakvete mane i koncerta ,pradejom vaikscioti i pasimatimus,jam patiko mano vaikas thumbup.gif ,poros men apsigyvenom 3se.po metu as pastojau,mes susytokem,kartu gyvenam2.5m.Beja sita darba man rekomendavo mano buves neoficialus vyras,su kurio buvau isiskirus,na kaip sakoma meiles ten jokios nebuvo,gyvenom,pastojau,pagyvenom isiskyrem,na niekam tikes buvo verysad.gif .okai suzinojo kad as darbe vyra suradau,tai net vaika pamirso,seip ir dziaugiuosi tongue.gif

duok dieve kad kiekvienai taip pasisektų 4u.gif
pandute tu nepergyvenk, jei susirastum darbą gal tada persivetum mokintis i koki neakivaizdini? o tu dabar kelintame kurse?
dėl tu alimentų tai kiek žinau kad jei vyras nemoka, tai ten kažkokiu būdu valstybė lyg ir išmoka, o paskui iš jo išsieško, na niuansų nežinau, pasiskaitinėk čia skirelyje "Alimentai" mamos tikrai kažką patars smile.gif
Atsakyti
susipazinome per draugus;]
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2009 02 20, 15:07)
duok dieve kad kiekvienai taip pasisektų 4u.gif
pandute tu nepergyvenk, jei susirastum darbą gal tada persivetum mokintis i koki neakivaizdini? o tu dabar kelintame kurse?
dėl tu alimentų tai kiek žinau kad jei vyras nemoka, tai ten kažkokiu būdu valstybė lyg ir išmoka, o paskui iš jo išsieško, na niuansų nežinau, pasiskaitinėk čia skirelyje "Alimentai" mamos tikrai kažką patars smile.gif

as neakivaizdiniam ir mokinuos,tik mum reik daugiau dienu eit nei kitiem neakivaizdininkam,as pirmam kurse,o del alimentu as visa tai zinau,bet kol kartu gyvenam nenoriu haju kelt
Atsakyti
Mane antras vyras pats surado internete one.lt puslapije. Susirasinejom apie 2 savaites, paskuj pradejo man skambinti kiekviena diena. Isimylejau i balsa is pradziu blush2.gif Po menesio bendravimo nusprendem susitikti. Po savaites pradejom kartu gyventi, po dvieju menesiu pasiule man susituokti ir nuo rugpjucio 30 dienos esam susituoke. Po dvieju menesiu turesim dar viena mazyli nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuchionok: 26 vasario 2009 - 20:49
As irgi senokai jau vienisa esu, o kur sutikti kita, net minciu nera g.gif i sokiu neinu, nedirbu. internete kazkada bandziau, bet ten tik nerimti, bent jau man tokie pasitaike... taip tuoj ir pamirsiu vyro kvapa lotuliukas.gif lotuliukas.gif

istikruju niekda istekejusi ir nebuvau, tik vaikuti turiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kazkaip net netikiu kad dar kada nors noresiu kazka sutikt.. unsure.gif
Atsakyti