QUOTE(Chelsea @ 2009 03 04, 18:31)
oi merginos neblūdikit, kodėl netikit kad kažką susirasit, reikia daugiau pasitikėjimo savimi, eikit į klubus, internete galite paieškoti, galbūt nepasiseks iškart, bet žinokit patirtis labai svarbi, žinosit kokių vyrų būna, o ir pačioms bus paprasčiau žinot kokio reik ieškoti, kalbu iš patirties
QUOTE(sindirela @ 2009 03 05, 14:12)
oi merginos neblūdikit, kodėl netikit kad kažką susirasit, reikia daugiau pasitikėjimo savimi, eikit į klubus, internete galite paieškoti, galbūt nepasiseks iškart, bet žinokit patirtis labai svarbi, žinosit kokių vyrų būna, o ir pačioms bus paprasčiau žinot kokio reik ieškoti, kalbu iš patirties 
Na, bent as tai jau zinau kokiu vyru buna
QUOTE(tauromama @ 2009 03 05, 18:46)
ir tiksliai zinau kokio man reikia
tik kur ji surasti 
tai gerai kad žinai, bet reikia tų vyrų ne vieną paturėti, nebūtinai turiu omeny sexą, bet aplamai bendravimą ir t.t. ir žinai jei niekur neisi nieko ir nerasi, pabandyk paieškoti per drauges, užsiregistruok pažinčių forumuose, aišku jų ten būna visokių bet man tai labai smagu paflirutoti su jais, paerzinti juos, nebūtina tuoj pat bėgti į pasimatymus, bet ir nueiti į juos dažnai yra faina, smagu vyrais manipuliuoti.
Reikia gi pagaliau ir jiems vietą po saulę parodyti, o ne tai kad jie vientik mumis naudotųsi
Papildyta:
QUOTE(tauromama @ 2009 03 05, 18:46)
ir tiksliai zinau kokio man reikia
tik kur ji surasti 
tai gerai kad žinai, bet reikia tų vyrų ne vieną paturėti, nebūtinai turiu omeny sexą, bet aplamai bendravimą ir t.t. ir žinai jei niekur neisi nieko ir nerasi, pabandyk paieškoti per drauges, užsiregistruok pažinčių forumuose, aišku jų ten būna visokių bet man tai labai smagu paflirutoti su jais, paerzinti juos, nebūtina tuoj pat bėgti į pasimatymus, bet ir nueiti į juos dažnai yra faina, smagu vyrais manipuliuoti.
Reikia gi pagaliau ir jiems vietą po saulę parodyti, o ne tai kad jie vientik mumis naudotųsi
QUOTE(sindirela @ 2009 03 06, 12:43)
jaunysteje
QUOTE(trudeme @ 2009 03 06, 21:03)
Paėmusi popieriaus lapą ir rašiklį skaitau temą atgal... Reikia susikonspektuoti... 
ir ka gi cia konspektuoti
QUOTE(tauromama @ 2009 03 06, 20:06)
Nea, vietas pasižymėsiu ir trauksiu savo laimės ieškoti. Rašyti nemėgstu. Apie straipsnius apskritai patylėsiu.
Sveikutes
Galbut ne daznas svecias busiu jusu temelej,bet...ir as istverusi skyrybas..sunku po jo trukusi laikotarpi,sutikau labai gera vyra ir istekejau
Kartais norisi pasikalbeti su mamytemis kurios patyre ta pati ar panasiai ka ir as,galbut atsiras netgi mamyte kuri taip pat yra naslaite prie gyvu tevu
uh...kaip gaila kad tik dabar radau jus
Galbut ne daznas svecias busiu jusu temelej,bet...ir as istverusi skyrybas..sunku po jo trukusi laikotarpi,sutikau labai gera vyra ir istekejau
Kartais norisi pasikalbeti su mamytemis kurios patyre ta pati ar panasiai ka ir as,galbut atsiras netgi mamyte kuri taip pat yra naslaite prie gyvu tevu
Afrodite69
ir Madmuazel
sveikos prisijungusios i vienisiu ir ieskanciu gretas
QUOTE(tauromama @ 2009 03 10, 01:37)
Aciukas
As ziuriu, cia kaip ir vienu auginanciu gretos... bet na... man labiau tiktu ta dalis apie antraji vyra...
Na trumpai savo situacija nupasakosiu, jums spresti, tinku as cia jums ar ne
Su pirmuoju kartu isbuvom 9 metus... pries 2 metus issiskyrem, vaikuciu neturejom. Netrukus po to ivyko tarnybinis romanas... ir stai, auginu nuostabu sunuti
Taigi su antruoju 'vyru' gyvenam kartu, bet nesusituoke, o ir namie jis retai buna... bet esu laiminga ir i nieka to, ka gavau is savo isrinktojo, neiskeisciau