Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:33)
O kodėl Tu esi nelaimė?  blink.gif  blink.gif
Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas  ax.gif 
Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo"  laugh.gif

Nius aš čia taip nekaltai atsifutbolint bandau tongue.gif Kažkaip susinepatoginau blush2.gif Va, sugalvojau, kad ir labai gera esu, ir atleisčiau, kad vyresnis, ir kad nerūko, bet jei balto žirgo neturi - netinka tada schmoll.gif
Atsakyti
Aha, supratau daba blush2.gif
Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį" doh.gif
O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu mirksiukas.gif Nes yra tų vyrų, šaunių, gerų ir laisvų. Pati pažįstu. Ir net ne vieną mirksiukas.gif Kartais yra priežasčių, kodėl tie vyrai dar vieni (kartai gi jau vieni) mirksiukas.gif
Atsakyti
reik eit ieskoti vertuju...
o kol kas reik pupa migdyt... rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 17:02)
Aha, supratau daba  blush2.gif
Aš ir pati susinepatoginau, kad tema per mane pavirto į "siūlau draugo brolį"  doh.gif
O tik norėjau pasakyti, kad tikrai tikiu, kad sutiksit savęs vertus vyrus. Tikrai tvirtai tikiu  mirksiukas.gif  Nes yra tų vyrų, šaunių, gerų ir laisvų. Pati pažįstu. Ir net ne vieną  mirksiukas.gif Kartais yra priežasčių, kodėl tie vyrai dar vieni (kartai gi jau vieni)  mirksiukas.gif

Jei pažįsti šaunių gerų ir laisvų nuo 30 iki 40m,pasirašau be jokių svaičiojimų.Baisiai reikia ,būsiu gera,pažadu 4u.gif
Atsakyti
Rytoj einu i pasimatyma tongue.gif
Nezinau, ar noriu...
Bet ai, nueisiu gal.
Va.
Atsakyti
Die,sėkmės thumbup.gif .Parašyk kaip sekėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurave @ 2005 10 28, 23:01)
Die,sėkmės  thumbup.gif .Parašyk kaip sekėsi. mirksiukas.gif

Aciu biggrin.gif , parasysiu treciadieni mirksiukas.gif .
Kazkaip tiiingiu eiti,ir bijau vel nusivilti verysad.gif ...
Bet gal eisiu, visgi dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 29, 11:25)
Aciu biggrin.gif , parasysiu treciadieni mirksiukas.gif .
Kazkaip tiiingiu eiti,ir bijau vel nusivilti verysad.gif ...
Bet gal eisiu, visgi dirol.gif

Kaip sekesi? 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojo mama @ 2005 11 02, 11:55)
Kaip sekesi?  4u.gif  mirksiukas.gif

Blogaaai cry.gif cry.gif cry.gif ....
Na, kai ejom susitikti, buvom bendrave tik emeilu ir sms.Nuotrauka atsiunte, tiesa, bet gal retusuota ji buvo(dabar as taip galvoju g.gif biggrin.gif ),nepasirode grazuolis, bet gi as jau graziu nebenoriu, bele tik geras butu cry.gif ...Malonus, linksmas atrode...
Ilipau i jo masina(tipo i kavine vaziuosim), o Jazau cry.gif cry.gif cry.gif ...Negrazus toks pasirode.Bet dar galvojau, gal iskentesiu ta vakara, pasnekovas gal nieko unsure.gif .Islipam is masinos prie kavines- o jis mazesnis uz mane!!! blink.gif blink.gif blink.gif Ir jo blakstienos ryzos cry.gif cry.gif cry.gif .Tai ka, pasedejom mes siek tiek toj kavinej, bandziau pakeisti savo poziuri, ikaliau daug kokteiliu, nu nepadejo niekas....
Pabegau.... mega_shok.gif
Atsakyti
je je... nieko nepadarysi.. Juk visokiu pasitaiko smile.gif neusimink, bus geresniu!!! O gal nuomone pasikeistu susitikus antrakart? visaip gi buna..
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 11 02, 11:25)
Blogaaai cry.gif  cry.gif  cry.gif ....
Na, kai ejom susitikti, buvom bendrave tik emeilu ir sms.Nuotrauka atsiunte, tiesa, bet gal retusuota ji buvo(dabar as taip galvoju g.gif  biggrin.gif ),nepasirode grazuolis, bet gi as jau graziu nebenoriu, bele tik geras butu cry.gif ...Malonus, linksmas atrode...
Ilipau i jo masina(tipo i kavine vaziuosim), o Jazau cry.gif  cry.gif  cry.gif ...Negrazus toks pasirode.Bet dar galvojau, gal iskentesiu ta vakara, pasnekovas gal nieko unsure.gif .Islipam is masinos prie kavines- o jis mazesnis uz mane!!! blink.gif  blink.gif  blink.gif Ir jo blakstienos ryzos cry.gif  cry.gif  cry.gif .Tai ka, pasedejom mes siek tiek toj kavinej, bandziau pakeisti savo poziuri, ikaliau daug kokteiliu, nu nepadejo niekas....
Pabegau.... mega_shok.gif

gera pradžia, pusė darbo... guoskis bent tuo, kad kažkur išėjai, nepatiko, nu ir kas, atsiras toks, kuris patiks, svarbu neužsidaryti tarp keturių sienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojo mama @ 2005 11 02, 12:47)
je je... nieko nepadarysi.. Juk visokiu pasitaiko smile.gif neusimink, bus geresniu!!! O gal nuomone pasikeistu susitikus antrakart? visaip gi buna..

schmoll.gif Jo blakstienos ryzos..
Ir nepaaugs jis jau doh.gif ...
Nekaltas jis del to, suprantu, bet......
Atsakyti