Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutikote savo antrą vyrą?

Tada aš imu tongue.gif Man tinka. Man šiaip jaunesnio reikia, bet tiks ir vyresnis, aš taigi neišranki kaip kažin ką...
Atsakyti
nu va, nors vieną gal pavyks prastumt laugh.gif
Atsakyti
Nu bet kaip gi jus abu suvesti g.gif g.gif g.gif
Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti... gal nuodėmę už draugę "pakišt"? rolleyes.gif laugh.gif
Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt g.gif ir šiaip daugiau info... O ką, jei jūs visai skirtingų polių, taip sakant rolleyes.gif

Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja).

Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta laugh.gif)
Atsakyti
Hm... g.gif Pagalvojau, jei tikrai toks geras vyrukas, kam jam tokią nelaimę - mane - ant kaklo užkart... Taigi nieko jis blogo tau nepadarė, kad tu jam šitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodėl Tu esi nelaimė? blink.gif blink.gif
Šiaip tai aš jam linkiu visko geriausio, nes jį labai myliu (kaip brolį) ir nenoriu kad būtų vienišas ax.gif
Tiesa, dar jo būsimai draugei reiks susitaikyti su tuo, kad vis šalia jų bus ir brolis (be to, dar ir aš "priedas"), nes dvyniai gi visada artimi būna. Kaip teko vienam žurnale skaityt: "jūs manote, kad esate jo "antroji pusė"? Klystat -dvynio tikra "antroji pusė" visada bus jo brolis/sesuo" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 14:53)
Nu bet kaip gi jus abu suvesti  g.gif  g.gif  g.gif
Baisiai nenoriu lyg kokia piršlienė būti...  gal nuodėmę už draugę "pakišt"?  rolleyes.gif  laugh.gif
Pirma, man regis, reikia gal nuotraukytėm apsimainyt  g.gif  ir šiaip daugiau info... O ką, jei jūs visai skirtingų polių, taip sakant  rolleyes.gif

Ir gerai pagalvok ar susitaikytum su tuo, kad dirba daug (ne darboholikas, bet kaip sakiau, pareigingas labai) ir sportuoja daug (po 2 val. kasdien + į varžybas išvažiuoja).

Šaunus tikrai, bet visi turim ir trūkumų (nekaltas, aplinka kalta laugh.gif)

Na, tai kuri imat?

Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 10 26, 14:57)
Hm... g.gif Pagalvojau, jei tikrai toks geras vyrukas, kam jam tokią nelaimę - mane - ant kaklo užkart... Taigi nieko jis blogo tau nepadarė, kad tu jam šitaip mirksiukas.gif

Nu, nuodeme...
Gal tu jam busi didziausia laime, iskritus kada nors per jo 28 metus ant jo galvos? mirksiukas.gif laugh.gif
Atsakyti
net pavydu s kam gi jis atiteks? skaityt apie toki vyriski... gal sudalyvavus konkurse.. bet jis kiek jaunesnis... ech...
Atsakyti
QUOTE(Jojo mama @ 2005 10 26, 16:13)
net pavydu s kam gi jis atiteks? skaityt apie toki vyriski... gal sudalyvavus konkurse.. bet jis kiek jaunesnis... ech...

O tikrai, surenkim konkursa clap.gif clap.gif clap.gif
Naaaaa....kuri kuo galetu ta pareiginga sportininka suzaveti ir apkereti? Nagi?
Atsakyti
žinotų vyrukas, kiokios diskusijos ir varžytuvės vyksta tongue.gif megalol.gif
Atsakyti
Jazau, ką darau doh.gif Tik nepagalvokit, kad noriu kam nors "iškišti" doh.gif

Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau mirksiukas.gif
Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta...
Atsakyti
QUOTE(Fire @ 2005 10 26, 16:28)
Jazau, ką darau  doh.gif Tik nepagalvokit, kad noriu kam nors "iškišti"  doh.gif

Šiaip aš esu įsitikinusi, kad dažniausiai taip būna - kai neieškai, kažko nesitiki ir nerymai laukdama, tada ir sutinki TĄ, tik tau skirtą žmogų. Tada visi stereotipai, nusiteikimai ("nieko man nereik ir vienai gerai" ar "aš tokia niekam nereikalinga, brokuota" ir pan.) išgaruoja. Pati tai patyriau  mirksiukas.gif
Tik kiekvienam skirtingas laikas skirtas. Labai gerą mintį apie tai esu skaičius. tiksliai neatkartosiu, bet maždaug, kažkur (gal danguje) įrašyta ta valanda ir ji tikrai ateis, tačiau... kiek bemaldautum, verktum ar prašytum, ji neateis nė sekundės anksčiau ar vėliau nei tau paskirta...

Idomu...Mano ta valanda neateis kartu su mano paskutiniaja valanda?Na, gal kiek anksciau..tikiuosi, sulauksiu laugh.gif cray.gif
Atsakyti