Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(ewelina @ 2009 04 05, 20:05)
miu kainyte mane labai gundo dabar ir kai parasei  blush2.gif
reikes tada po velyku kita sekmadieni numauti i rietava ir pasidometi,as noreciau limituotos kolekcijos bet be auto kedutes kazi ar parduotu. jei parduos be kedutes tai tada nusipirksiu,gal sumokejus uz atvezima i namus pristatytu jei neturetu vvietoje.mus reikia mergaitisko varianto  blush2.gif

bandykit tartis, aš nepamenu kur jie gyvena blush2.gif gal net ten pat kur ir jūs, tai susitarsit mirksiukas.gif
Jums gerai, o mums labai sunku, nes nežinom ko laukiam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 05, 22:00)
bandykit tartis, aš nepamenu kur jie gyvena  blush2.gif  gal net ten pat kur ir jūs, tai susitarsit  mirksiukas.gif
Jums gerai, o mums labai sunku, nes nežinom ko laukiam  doh.gif

tai jusu leliukas slepia savo lyti? 4u.gif matyt nori staigmena padaryti,is kitos puses labai idomu 4u.gif

na as biski bijau rizikuoti nes va pazystamu rate ne vieniem nutiko taip kad 8 men, arba jau pagimdzius paaiskejo kad vaikiukas pakeite lyti biggrin.gif
tai va biski bijau kad mano dabartine panele i berniuka nepavirstu nestumo gale,nes tada rozini vezima nezinau kur reiktu deti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 04 05, 21:11)
tai jusu leliukas slepia savo lyti?  4u.gif  matyt nori staigmena padaryti,is kitos puses labai idomu  4u.gif

na as biski bijau rizikuoti nes va pazystamu rate ne vieniem nutiko taip kad 8 men, arba jau pagimdzius paaiskejo kad vaikiukas pakeite lyti  biggrin.gif
tai va biski bijau kad mano dabartine panele i berniuka nepavirstu nestumo gale,nes tada rozini vezima nezinau kur reiktu deti  doh.gif

Tai vat ir kažkaip tikiuosi kad bus mergaitė, galvoju apie mergaitišką variantą, bet ką reiks daryt jei gims berniukas g.gif iš kitos pusės, juk berniukas neiškris iš violetinio vežimo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 05, 22:35)
Tai vat ir kažkaip tikiuosi kad bus mergaitė, galvoju apie mergaitišką variantą, bet ką reiks daryt jei gims berniukas  g.gif  iš kitos pusės, juk berniukas neiškris iš violetinio vežimo  tongue.gif

neiskris,bet biski juokingai is salies atrodys biggrin.gif
as kazkaip dar pabijau pirkti net suknytes ar ruzavus rubelius,tai pas mane viskas neautralu,na tik kelias sukneles mam jau nupirko blush2.gif
dabar taip laukiu jau sekmadienio taip noriu nuvaziuoti i rietava,siaubas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 04 06, 08:52)
neiskris,bet biski juokingai is salies atrodys  biggrin.gif
as kazkaip dar pabijau pirkti net suknytes ar ruzavus rubelius,tai pas mane viskas neautralu,na tik kelias sukneles mam jau nupirko  blush2.gif
dabar taip laukiu jau sekmadienio taip noriu nuvaziuoti i rietava,siaubas  ax.gif

tai aš dėl to ir nervinuosi, kad juokingai atrodys tongue.gif Vis galvoju, gal reiks pirkt kai pasigimdysiu g.gif bet tiek ilgai laukt nenoriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 06, 11:23)
tai aš dėl to ir nervinuosi, kad juokingai atrodys  tongue.gif  Vis galvoju, gal reiks pirkt kai pasigimdysiu  g.gif  bet tiek ilgai laukt nenoriu  tongue.gif

tai as ir tokiu minciu turejau bet kad neiskesiu smile.gif jau dabar noreciau lekti vezima pirkti biggrin.gif
bet va kazi kaip tie ratai su plasmasiniu vidu laikytu,kazkaip man jie abejones kelia,man labiau prie sirdies tie paprasti tokie. as tai jei ne ta limituota tai galvoju morkini pirkti,bet va nemaciau kaip naujos kolekcijos morkine spalva atrodo gyvai. 2008 tai labai grazi
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 04 06, 11:41)
tai as ir tokiu minciu turejau bet kad neiskesiu smile.gif jau dabar noreciau lekti vezima pirkti  biggrin.gif
bet va kazi kaip tie ratai su plasmasiniu vidu laikytu,kazkaip man jie abejones kelia,man labiau prie sirdies tie paprasti tokie. as tai jei ne ta limituota tai galvoju morkini pirkti,bet va nemaciau kaip naujos kolekcijos morkine spalva atrodo gyvai. 2008 tai labai grazi

morkinė tokia graži, ryški. Aišku čia skonio reikalas ax.gif Manau tie plastmasiniai neturėtų būti tokie trapūs g.gif
O su tuo laukimu jau ir man ne kas. Dabar jau uodega dega, kad reik nusipirkti, o kaip dar iki gimdymo laukt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 06, 14:02)
morkinė tokia graži, ryški. Aišku čia skonio reikalas  ax.gif  Manau tie plastmasiniai neturėtų būti tokie trapūs  g.gif
O su tuo laukimu jau ir man ne kas. Dabar jau uodega dega, kad reik nusipirkti, o kaip dar iki gimdymo laukt  blink.gif

man mažiau savaitėlių ir tai pirkau... 4u.gif biggrin.gif
bet jau vat rami esu šiuo klausimu, nebereikia ieškot, žiūrėt, skaityt, dometis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 06, 14:06)
man mažiau savaitėlių ir tai pirkau... 4u.gif  biggrin.gif 
bet jau vat rami esu šiuo klausimu, nebereikia ieškot, žiūrėt, skaityt, dometis doh.gif

nu aš irgi labai noriu nusipirkt, kad ir dabar, bet kaip žinot kam, berniukui ar mergaitei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 06, 15:08)
nu aš irgi labai noriu nusipirkt, kad ir dabar, bet kaip žinot kam, berniukui ar mergaitei  doh.gif

o tu nori butent is limituotos kolekcijos?nes taip tai tiek salotinis tiek morkinis tinka mergaitei ir berniukui
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2009 04 06, 14:08)
nu aš irgi labai noriu nusipirkt, kad ir dabar, bet kaip žinot kam, berniukui ar mergaitei  doh.gif

na man gražus tie limituotos kolekcijos, bet vat reikia tiksliai žinot ka nešioji, o aš kaip sakau, kol nepagimdysiu, tol tiksliai ir nežinosiu lotuliukas.gif

o iš nelimituotos perki universaliai spalva ir wsio cool.gif svarbu ne ružava ar žydrą biggrin.gif

nors tas skirstymas pagal spalvas tai keistas, užsienyje manau taip tikrai nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 04 06, 14:06)
man mažiau savaitėlių ir tai pirkau... 4u.gif  biggrin.gif 

drinks_cheers.gif aš irgi pagaliau nusipirkau ir man jau ramu tongue.gif , nebereikia dairytis ieškot biggrin.gif , nes jau galvos skausmu buvo virtęs tas vežimo ieškojimas doh.gif

O jei apie spalvas kalbant tai dukrytei buvau žalią vežimą pirkus tai dabar žalio nebenorėjau blush2.gif , morkvinė man nelabai patinka ax.gif , tai pirkau mėlyną, nors nežinau mergytė ar berniukas bus rolleyes.gif , man atrodo mėlynas tiktų ir mergytei, o kėdutė vyšninė tai manau vaikiukas neiškris, o ir ne spalva svarbiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luana: 06 balandžio 2009 - 14:47