Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

Sveiki, kiek ziurinejau lyg ir neradau tokios naujai uzvestos temos ax.gif taigi butu idomi kiekvienos nuomone apie plauku tiesintuvus, konkrecias firmas, kainas, kokybe ir pan.
Siuo metu konkreciai domina Babyliss pro 230 tiesintuvas. gal kas jau toki turit ir galit pasidalinti informacija? beje 240 lt normali kaina uz ji ar nelabai?
user posted image

is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emrata: 20 kovo 2009 - 12:04
as turiu,bet kainos nzn,parveze man ji draugas is uzsienio,tai neklausiau kiek kainavo biggrin.gif siaip geras,bet stengiuosi kuo reciau tiesinti,tik kai i kokius sokius ar pan. nes kazkada buvau labai sugadinus plaukus nuo tiesinimo,bet su uto paprastu metalinem znyplem biggrin.gif
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
tai va cia irgi yra parveztas is anglijos, tai nzn ar kaina atitinka kokybe, kad paskui nebutu kate maise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 03 20, 14:03)
Sveiki, kiek ziurinejau lyg ir neradau tokios naujai uzvestos temos  ax.gif  taigi butu idomi kiekvienos nuomone apie plauku tiesintuvus, konkrecias firmas, kainas, kokybe ir pan.
Siuo metu konkreciai domina Babyliss pro 230 tiesintuvas. gal kas jau toki turit ir galit pasidalinti informacija? beje 240 lt normali kaina uz ji ar nelabai?
user posted image

is anksto aciu uz atsakymus  4u.gif

Paziurejau Vokietijoj internete sis modelis kainuoja nuo 85 Euru. Tai sita kaina kaip ir normali, bet bendrai paemus esu macius ir geru firmu tiesintuvu apie 150lt. tai spresti paciai ar gali ir nori tiek investuoti. Nors sitas turi kazkoki titano sluoksni, tai gal kiek geresnis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Xanaka @ 2009 03 20, 13:13)
Paziurejau Vokietijoj internete sis modelis kainuoja nuo 85 Euru. Tai sita kaina kaip ir normali, bet bendrai paemus esu macius ir geru firmu tiesintuvu  apie 150lt. tai spresti paciai ar gali ir nori tiek investuoti. Nors sitas turi kazkoki titano sluoksni, tai gal kiek geresnis. g.gif

su tom kainom tai slidus reikalas, anglijoj vienam tinklalapy 99 svarai, kitur jau 69. bet kur kas labiau domina kokybe to aparato smile.gif beje lietuvoj kolkas nemaciau tokio pardavime, o gal praziopsojau kazkur g.gif
Atsakyti
Čia -SM mačiau tokį pardavinėjo naują parvežtą iš UK už 200lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 03 20, 15:18)
su tom kainom tai slidus reikalas, anglijoj vienam tinklalapy 99 svarai, kitur jau 69. bet kur kas labiau domina kokybe to aparato  smile.gif  beje lietuvoj kolkas nemaciau tokio pardavime, o gal praziopsojau kazkur g.gif

Čia gal panašus:
http://www.krinona.l...p...480&lang=lt

Aš pati turėjau Suntachi firmos tokį tiesintoją:
user posted image
Tiesino labai gerai, bet pakankamai greitai sugedo tai tokios pat firmos nebesinori pirkti.. g.gif
Dabar galvoju apie BaBylissPRO 2072E tiesintoją:
user posted image

Gal kas turite? kaip tiesina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 03 20, 13:29)
Čia -SM mačiau tokį pardavinėjo naują parvežtą iš UK  už 200lt smile.gif

begu ieskoti smile.gif

Atsakyti
Aš taip norėčiau rasti optimaliausią variantą tiesinimo žnyples perkant. Mano plaukai ilgi, stori, pasipūtę, tai norisi ir efektyvumo ir kainos nedidelės biggrin.gif Rinkausi tarp suntachi ir babyliss, kaina virš 200 Lt, dabar galvoju dar paklausiu, gal kas naudojatės pigesnėmis žnyplėmis ir esat patenkintos rezultatais?Būtų puiku bent į 150 Lt įtilpt, kažkaip gaila pinigų, kai naudosiu labai retai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africos @ 2009 03 22, 12:23)
Aš taip norėčiau rasti optimaliausią variantą tiesinimo žnyples perkant. Mano plaukai ilgi, stori, pasipūtę, tai norisi ir efektyvumo ir kainos nedidelės biggrin.gif Rinkausi tarp suntachi ir babyliss, kaina virš 200 Lt, dabar galvoju dar paklausiu, gal kas naudojatės pigesnėmis žnyplėmis ir esat patenkintos rezultatais?Būtų puiku bent į 150 Lt įtilpt, kažkaip gaila pinigų, kai naudosiu labai retai biggrin.gif

na nzn, mano sesuo naudoja kazkokias znyples, kurios kainavo iki 100 lt: tam kad ikaistu reikia laukti vos ne pusvalandi, dar pusvalandzio reikia kol issitiesina kirpciukus doh.gif zodziu visiskas slamstas, nors tikiu kad tikrai yra geresniu uz mazesne kaina. bet vistiek esu tokios nuomones, jeigu jau turi ilgus, storus ar garbanotus plaukus, tai tiesintuvo reikia tikrai gero
Atsakyti
Panelės, man skubiai reikia atsakymo į šį klausimą.
Gal kuri bandėt, turit ar girdėjot atsiliepimų apie Vidal Sassoon plaukų tiesintuvą, žinau tik tiek, kad jis ne keramikinis, o metalinis, kadangi tai man nieko nesako noriu paklaust ar gerai tiesinta ir ar nesudegins man plaukų. Labai lauksiu atsakymų 4u.gif...
Atsakyti
Aš neseniai nusipirkau tiesintuvą Babylis Pro Sleek Expert. Mokėjau 224 Lt. Tikrai labai geras daiktas. thumbup.gif Plokšelės siauros ir ilgos, labai gerai pasiekia šaknis.Įkaista iki 230 laipsnių taigi net afrikietiško tipo garbanas gali ištiesinti bigsmile.gif . Plaukai po tiesinimo net žvilga, tereikia vieno perbraukimo per plaukučius ir jie jau lygūs wub.gif . Įkaista akimirksniu. Dar su juo galima ir garbanoti plaukus, nes plokštelės įkaista ir iš išorės. Tikrai lb fainas daiktas,džiaugiuos šiuo pirkiniu wub.gif
Atsakyti