as turiu babyliss pro300, mokejau apie 250 litu, lab geras daiktukas
tik kad nedarau daznai, vistiek gadina plaukus tie tiesinimai keramikinem zneplem.

Vis gi kokie tiesintuvai yra geriausi siuo metu? Koks padengimas geriausias?

sveikos, plaukų tiesintojos
prisijungiu ir aš. šiandien nusipirkau pigų plaukų tiesintuvą. išbandžiau ir žinot - man jis tikrai paliko labai gerą įspūdį.

plokštelės keramikinės, leidžia tiesinti ir drėgnus, ir sausus plaukus. temperatūra reguliuojama (130 - 200 laipsnių). laidas apsisuka 360 laipsnių kampu. blogai tas, kad nerodo, kokio stiprumo temperatūra nustatyta. įkaista greit. o kaina virš visko... mokėjau vos 40Lt. ir tikrai tikrai negaliu pasakyti, kad blogas... nes pas draugę tiesinausi su Bosch berods... tai efektas toks pat bent jau mano akimis...

prisijungiu ir aš. šiandien nusipirkau pigų plaukų tiesintuvą. išbandžiau ir žinot - man jis tikrai paliko labai gerą įspūdį.

plokštelės keramikinės, leidžia tiesinti ir drėgnus, ir sausus plaukus. temperatūra reguliuojama (130 - 200 laipsnių). laidas apsisuka 360 laipsnių kampu. blogai tas, kad nerodo, kokio stiprumo temperatūra nustatyta. įkaista greit. o kaina virš visko... mokėjau vos 40Lt. ir tikrai tikrai negaliu pasakyti, kad blogas... nes pas draugę tiesinausi su Bosch berods... tai efektas toks pat bent jau mano akimis...
Aš įsigijau BaBylissPRO BAB2555TE:

Esu juo labai patenkinta
Kol kas tiesinu beveik kiekvieną rytą, nes skirtumas akivaizdus

Esu juo labai patenkinta

QUOTE(_Kere_ @ 2009 11 15, 17:53)

Esu juo labai patenkinta

Esu juo labai patenkinta

Jau metai kaip turiu toki pati, nuostabus daiktas, vis dar tolygiai kaista, nenusitryne nei truputi. Pirma pusmeti tiesinau kaip paselus savo besibanguojancius plaukus vos ne kiekviena ryta po galvos plovimo, po to suletinau tempus, nes atvirai sakant tingiu terliotis.

QUOTE(_Kere_ @ 2009 11 15, 18:53)

Esu juo labai patenkinta

Esu juo labai patenkinta

Ar cia ne turmalino ploksteles sitam tiesintuve yra?

QUOTE(diamondness @ 2009 11 16, 21:05)
Siaip visur raso, kad turmalinas. Bet kazkur buvau radus, kad tik padengtos turmalinu. Na nezinau, kas cia teisus, bet per vienerius metus dar nenusitryne, todel nesiskundziu.

QUOTE(geneva @ 2009 11 16, 22:55)
Siaip visur raso, kad turmalinas. Bet kazkur buvau radus, kad tik padengtos turmalinu. Na nezinau, kas cia teisus, bet per vienerius metus dar nenusitryne, todel nesiskundziu. 

Tai ir mano vadinasi toks pat,del pavadinimo kur paraset nebuvau visai isitikinusi tik,nes pas mane parasyta kazkaip Tourmaline Pulse ar panasiai

sveikutės. skaičiau skaičiau ką rašote apie tiesintuvus ir šian įsigijau šį tiesintuvą. medinėse šukose. kaina ta pati, kaip ir krinonoj, tik dar už atsiuntimą reiktų mokėti jei internetu. ir dar Kalėdinės nuolaidos draugas išprašė (čia jo hobis tos nuolaidos...).
http://www.krinona.l...p...109&lang=lt
taigi esu labai patenkinta. aišku tik kartelį dar tiesinau, bet rezultatas super. geriau net nei tikėjausi.
http://www.krinona.l...p...109&lang=lt
taigi esu labai patenkinta. aišku tik kartelį dar tiesinau, bet rezultatas super. geriau net nei tikėjausi.
Geneva, o Jūs tiesinate sausus ar drėgnus plaukus? Kokį serumą tepate ir kada?

QUOTE(_Kere_ @ 2009 11 17, 19:40)
TIK sausus!!! Dregnu plauku tiesinimas yra didziausia imanoma nuodeme plaukams, niekas jiems labiau nepakenks kaip tiesinimas dar dregniems esant.
- Slapius plaukus supurskiu Wella purskikliu plauku tiesinimui (Wella High Hair Flat Iron Spray - pirktas kirpykloj). Pirma buvau parasius Londa, bet sumaisiau firmas.

- Dziovinu su dziovintuvu
- Tiesinu su tiesintuvu
Anksciau buvau isitikinus, kad plaukus tiesinimo skysciu reikia purksti jau juos isdziovinus, nes maciau visas taip darant. Todel labai keikiau sita Wellos purskikli, nes, purskiant sausus plaukus, istiesinus jausdavosi tarsi visa flakoneli lako buciau supurskus. Po to issiaiskinau pas savo kirpeja, kad reikia dregnus purksti, ir pradejo gautis nuostabus plauku svelnumas ir purumas. Jeigu nebutu gaila plauku suriebalint, miegociau juos apsikabinus.

turiu remington tai negaliu atsidziaugti, tik kainavo seniau apie 400lt, gal dabar ir pigiau