Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(HoTea @ 2009 08 17, 09:27)
Panelės, man skubiai reikia atsakymo į šį klausimą.
Gal kuri bandėt, turit ar girdėjot atsiliepimų apie Vidal Sassoon plaukų tiesintuvą, žinau tik tiek, kad jis ne keramikinis, o metalinis, kadangi tai man nieko nesako noriu paklaust ar gerai tiesinta ir ar nesudegins man plaukų. Labai lauksiu atsakymų 4u.gif...

Del to ar gerai tiesina nezinau, bet kad plaukus degins labiau nei keramikinis tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Bandžiau ieškoti info apie tiesintuvus, tai susidariau keletą kriterijų kuriuos lyginu tarpusavyje: plaukų ilgis (pasirodo tiesintuvai būna labiau pritaikyti trumpiems, vidutinio ar ilgiems), galimybė kurti garbanas (ne su visais gražiai susigarbanosi), ir, kaip anksčiau minėjo merginos, keramikinį/dengtą turmalinu, titaninį. Kaina slidus dalykas, bet iki 100 lt neradau verto dėmesio.
Atsakyti
Gal kuri gali patart? Aš noriu plaukų tiesintuvo, kad galėčiau drėgnus plaukus tiesinti. Kokį galit patart? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karta @ 2009 08 27, 07:17)
Bandžiau ieškoti info apie tiesintuvus, tai susidariau keletą kriterijų kuriuos lyginu tarpusavyje: plaukų ilgis (pasirodo tiesintuvai būna labiau pritaikyti trumpiems, vidutinio ar ilgiems), galimybė kurti garbanas (ne su visais gražiai susigarbanosi), ir, kaip anksčiau minėjo merginos,  keramikinį/dengtą turmalinu, titaninį. Kaina slidus dalykas, bet iki 100 lt neradau verto dėmesio.

manau uz tokia kaina ir nerasi verto demesio, normalus tiesintuvai prasideda nuo 300 lt, situo jau teko isitikinti
Atsakyti
jus pomeginkiit nueiti i profesionaliu sampunu ir kirpyklos reikmenu parduotuve. kaune tai yra keletas tokiu. buvau uzsukus, maciau yra poilna tu tiesintuvu. sako, kad tie profesionalus jie geriau tiesina, nei megejiski. beje kirpeja mano sake, kas nusiperka profesionalius labai daznai nusidegina plaukus, nes jie labai daug ikaista, o panos bruzina bruzina letai plaukus, pripratusios prie savuju. na pastebejau, kad kirpejos brukst brukst ir istiesisna. jei dabar pirksciua, tai tik profesionalu.
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 27, 10:47)
jus pomeginkiit nueiti i profesionaliu sampunu ir kirpyklos reikmenu parduotuve. kaune tai yra keletas tokiu. buvau uzsukus, maciau yra poilna tu tiesintuvu. sako, kad tie profesionalus jie geriau tiesina, nei megejiski. beje kirpeja mano sake, kas nusiperka  profesionalius labai daznai nusidegina plaukus, nes jie labai daug ikaista, o panos bruzina bruzina letai plaukus, pripratusios prie savuju. na pastebejau, kad kirpejos brukst brukst ir istiesisna. jei dabar pirksciua, tai tik profesionalu.

Manau dauguma cia besilankanciu mergaiciu naudoja tik profesionalius tiesintuvus 4u.gif
Atsakyti
As turiu Babyliss su turmalinu,tai labai geras,puikiai isltgina plauka,labai blizga po lyginimo plaukai,ir kiek pastebejau,tai tikrai ju negadina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 08 27, 13:38)
As turiu Babyliss su turmalinu,tai labai geras,puikiai isltgina plauka,labai blizga po lyginimo plaukai,ir kiek pastebejau,tai tikrai ju negadina thumbup.gif

kurį modeliuką?
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2009 08 27, 10:12)
manau uz tokia kaina ir nerasi verto demesio, normalus tiesintuvai prasideda nuo 300 lt, situo jau teko isitikinti

Ką turi turėti normalus tiesintuvas?
Anot konsultančių naujos kartos/technologijų, geros firmos tiesintuvą jau galima rasti ir nuo 140 lt. (tai nebus profesionalus, bet tinkantis buitiniam naudojimui). Čia priklauso kas kokį antkainį moka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karta: 27 rugpjūčio 2009 - 15:33
QUOTE(karta @ 2009 08 27, 14:24)

Papildyta:
kaip ir minėjau kaina slidus dalykas, dar priklauso nuo antkainio kurį mokate, t.y. kai pamatai su kokiu antkainiu pardavinėjamos prekės, tai supranti, kad kaina ne pagrindinis rodiklis.

sutinku, bet tame esme ir yra, kad be antkainio nenusipirksi, nebent po blatu turi tokia galimybe smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Lapelyte @ 2009 08 27, 11:47)
jus pomeginkiit nueiti i profesionaliu sampunu ir kirpyklos reikmenu parduotuve. kaune tai yra keletas tokiu. buvau uzsukus, maciau yra poilna tu tiesintuvu. sako, kad tie profesionalus jie geriau tiesina, nei megejiski. beje kirpeja mano sake, kas nusiperka  profesionalius labai daznai nusidegina plaukus, nes jie labai daug ikaista, o panos bruzina bruzina letai plaukus, pripratusios prie savuju. na pastebejau, kad kirpejos brukst brukst ir istiesisna. jei dabar pirksciua, tai tik profesionalu.

ir man sakė viena konsultantė, kad namie nebūtinas galingas, nes gali nudeginti... O kirpėjos perka galingus, nes pas jas ateina klientai su įvairių struktūrų plaukais ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karta: 27 rugpjūčio 2009 - 15:42
[quote=karta,2009 08 27, 17:24]
kurį modeliuką?

Babyliss Tourmaline Pulse mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki,ka galvojate apie sita tiesintuva?
http://www.amazon.co...r/dp/B000278B20
Atsakyti