neiziuriu, koks cia, kuo jis ypatingas?
gal kuri Braun ES3 naudojat, kokie atsiliepimai? gundausi juo jau kelinti metai, o dabar jau prispyre reikalas butinai ka nors pirkti, ir va dvejoti pradejau....
Merginos, jei galit atsisakyt, tai geriau atsisakykit sio "dziaugsmo" Mano tiesintuvas babylis pro, kainaves ne viena simta litu. Pirkdama ji rinkausi labai atidziai, nes turejau sveikus grazius plaukus ir nusprendziau prisiaugint. Be tiesintuvo su priaugintais plaukais sunkoka, bent mane taip nusviete, nors labai bijojau susigadint savo plaukus, vis tik isigijau si prietaisa ir naudojau. Deja po puses metu kai nusiemiau prigaugintas sruogas ir pamaciau savo nutriususius plaukus, vos neapsiverkiau. Naudojau spec priemones skirtas naudojant tieisntuva ir visa kita, deja nuo peciu, kur tiesindavau, liko gal puse turio ir tie pasipute bei nutriuse... Apskritai, jei kas leistu sugrizt i diena kai pradejau eksperimentuot su savo plaukais, ja isbraukciau is gyvenimo :/
Mylekite savo naturalius plaukus, nes graziausiai visada moteris atrodo naturaliai, taip kaip motina gamta sukure
Mylekite savo naturalius plaukus, nes graziausiai visada moteris atrodo naturaliai, taip kaip motina gamta sukure

hmm. gaila, kad sitaip ivyko, bet as tiesinu ne nuolat, per metus kokius 3 menesius kas 3 dienas, kiek esu tiesinu, nieko nenutiko, man atrodo, kad ten jums del priauginimo taip nutiko

QUOTE(Onora @ 2010 12 27, 22:04)
Jonu technologija,keramika,temperaturos reguliavimas,prailgintos ploksteles,On/Off jungiklis su įkaitimo daviklio lempute

QUOTE(Onora @ 2010 12 28, 00:20)
hmm. gaila, kad sitaip ivyko, bet as tiesinu ne nuolat, per metus kokius 3 menesius kas 3 dienas, kiek esu tiesinu, nieko nenutiko, man atrodo, kad ten jums del priauginimo taip nutiko 

Nezinau, manau, kad priauginus turetu pazeista buti nuo pat saknu, o cia grynai nuo tos dalies, kur tiesinau..:/
Na faktas, kad geriausia plaukui but naturaliai ir kuo maziau naudot visokiu fenu, tiesintuvu, laku ir kitu plauku baubu

QUOTE(DuNNo @ 2010 12 28, 02:07)
Jonu technologija,keramika,temperaturos reguliavimas,prailgintos ploksteles,On/Off jungiklis su įkaitimo daviklio lempute
kiek naudojau labai patenkinta

o kokia kaina tokio? ir firma/modelis?
as del to braun svaigstu, funkcijos tokios pat kaip tavo ten, kaip suprantu, o kaina 260 lyg
QUOTE(Shihirizada @ 2010 12 28, 09:46)
Nezinau, manau, kad priauginus turetu pazeista buti nuo pat saknu, o cia grynai nuo tos dalies, kur tiesinau..:/

aisku, kad geriausiai taip, kaip yra, bet juk kaip atsibosta ta pati sukuosena, nes kai plaukai garbanojasi, o norisi ilgu, tai be tiesinimo pasikeitimai beveik neimanomi

QUOTE(Onora @ 2010 12 28, 11:33)
o kokia kaina tokio? ir firma/modelis?
as del to braun svaigstu, funkcijos tokios pat kaip tavo ten, kaip suprantu, o kaina 260 lyg
Mokejau 90lt pirkdama is mamytes per cia

Firma-Vidal Sassoon
Modelis-Vidal Sassoon gold straighteners VSST2953

Jackau, nu nepirkit jūs Philips ir kitokių marketinių žnyplių - iš jų daugiau žalos, nei naudos, kainos ir kokybės santykis tragiškas. Turėjau vienas žnyples iš prekybcentio, mokėjau apie 150 lt, o plaukus sudeginau momentaliai.
Jau kelis metus naudoju profesionalias žnyples ir feną, rezultatas akivaizdus, plaukus tiesinu kas antrą dieną visus, plius porą metų buvau peroksidinė, o plaukai žvilgėjo. Dabar mano žnyplės tokios. Su nuolaida gaunasi tas pats kaip tie Philipsai. Tas pats ir su fenais, tiesa, profesionalus fenas kainuoja brangiau, tačiau investavusi 300 lt nesigailiu nė kiek. Pralėkit per visokias Gražvaldas, Vitrinas, būna ir ten akcijų.

QUOTE(onyx @ 2010 12 31, 11:05)
Jackau, nu nepirkit jūs Philips ir kitokių marketinių žnyplių - iš jų daugiau žalos, nei naudos, kainos ir kokybės santykis tragiškas. Turėjau vienas žnyples iš prekybcentio, mokėjau apie 150 lt, o plaukus sudeginau momentaliai.
Jau kelis metus naudoju profesionalias žnyples ir feną, rezultatas akivaizdus, plaukus tiesinu kas antrą dieną visus, plius porą metų buvau peroksidinė, o plaukai žvilgėjo. Dabar mano žnyplės tokios. Su nuolaida gaunasi tas pats kaip tie Philipsai. Tas pats ir su fenais, tiesa, profesionalus fenas kainuoja brangiau, tačiau investavusi 300 lt nesigailiu nė kiek. Pralėkit per visokias Gražvaldas, Vitrinas, būna ir ten akcijų. 

Sveika

Susigalvojau susigarbanot plaukus su tiesintuvu, susiradau youtubej video ir va pagal sita http://www.youtube.c...h?v=fpl9KYzmJ6s bandau bandau ir nifiga neiseina atsiprasant
Nesuprantu ka netaip darau.
O taip noreciau ant Nauju baliaus graziai susigarbanot plaukus.

QUOTE(Olivia. @ 2010 12 31, 17:41)
Susigalvojau susigarbanot plaukus su tiesintuvu, susiradau youtubej video ir va pagal sita http://www.youtube.c...h?v=fpl9KYzmJ6s bandau bandau ir nifiga neiseina atsiprasant

Na,kaip ar pavyko buti graziausiai

QUOTE(Nati666 @ 2010 12 27, 19:06)
Sveikos, norėčiau, kad išreikštumėte savo nuomonę išbandžiusios Suntachi ar babyliss tiesintuvus, kurie labiau patinka? Kodėl? Negaliu apsispręsti, iš anksto dėkoju už rekomendacijas 

Abiejų nebandžiau, turiu Babyliss. Ilgai rinkausi ir domėjausi, galiausiai apsistojau tarp rinkimosi iš Suntachi http://www.krinona.l...p...905&lang=lt ir Babyliss BAB2091E http://www.krinona.l...p...109&lang=lt Perskaičiau dvi temas čia apie tiesintuvus ir daugiausia pagyrų buvo šiems dviems. Galiausiai konsultavausi ne vienoje parduotuvėje ir nuo Suntachi pirkimo mane atkalbinėjo, nes plokštelės stiklinės, kaip išsireiškė(kaip suprantu tiksliau - stiklo keramika) ir labai bijo visokių smūgių. Aišku, visus tiesintuvus reikia saugoti, bet Suntachi ypač "kaprizingi". Ir akurat, praeitoje temoje ne viena ir ne dvi turinčios skundėsi, kad greitai sugedo nepataisomai.

Ir tikrai labai patenkinta esu Babyliss BAB2091E.

Papildyta:
QUOTE(daivukas31 @ 2010 12 31, 15:53)
Sveika
cia gal kaip firma kokia ir kaina

Kad visi Philips, Braun ir pan., kur specializacija nuo virtuvinio kombaino ar dulkių siurblio iki tiesintuvo nėra geri, o kaina tai aišku išvis žiauri, kaip už tokią kokybę.

QUOTE(Olivia. @ 2010 12 31, 16:41)

Vat man irgi knieti išbandyti garbanojimasi tokiu būdu, gražu, kad didelės garbanos gaunasi