Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(OneLove @ 2011 01 07, 17:09)
jei galit daugiau skirti pinigeliu tokiai priemonei, tai pirkit sita:

Ačiū labai 4u.gif O kaži yra ši priemonė Lietuvoje pirkti, ar tik internetu siųstis reikėtų?
Atsakyti
QUOTE(Kedra @ 2011 01 07, 17:57)
Ačiū labai 4u.gif  O kaži yra ši priemonė Lietuvoje pirkti, ar tik internetu siųstis reikėtų?

internetu siustis reikia, bet verta palaukti, nes priemone tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(OneLove @ 2011 01 07, 18:01)
internetu siustis reikia, bet verta palaukti, nes priemone tikrai gera.

Aišku, tuomet bandysiu smile.gif

Pabandžiau susigarbanoti pagal šį turorialą: http://www.youtube.c...h?v=fpl9KYzmJ6s ax.gif Teko gerai pavargti, kol perpratau kas ten kaip, iš pradžių ar neįjungti praktikavausi blush2.gif Visai nieko gavosi, tik pačiai suktis man sunkoka, nežinia kiek kartų pirštus nusideginau. doh.gif Garbanojausi ant 170°C bent jau man, kad susigarbanotų, reikėjo labai lėtai tempti su tiesintuvu, tai plaukų truputį gaila, nežinau ar besidarysiu, tiesinant greitai perbraukiu vieną kart ir gerai, o čia... unsure.gif
Kaip manot, gal su specialiom garbanojimo žnyplėm ne taip žalinga būtų ar tas pats?
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus smile.gif taip iki šiol ir neapsisprendžiau, irgi noriu pabandyti tą Babyliss kur su garais, bet minėjai, kad nepatiko? Kodėl? smile.gif Iš tikrųjų mažai jie turi su jonais modelių.. Turbūt visgi pasiliksiu prie pirmo suviliojusio akį - Suntachi smile.gif)
Aš naudoju purškiklį Hempz shine spray,rašo apsaugo, bet daugiausia dėl blizgesio pirkau smile.gif O iš Tigi man patinka Ego boost nenuplaunamas kondicionierius, bet jis ne apsaugai skirtas nuo karščio, tik šiaip neblogas dalykėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nati666 @ 2011 01 10, 12:50)
Ačiū merginos už patarimus smile.gif taip iki šiol ir neapsisprendžiau, irgi noriu pabandyti tą Babyliss kur su garais, bet minėjai, kad nepatiko? Kodėl? smile.gif Iš tikrųjų mažai jie turi su jonais modelių.. Turbūt visgi pasiliksiu prie pirmo suviliojusio akį - Suntachi smile.gif)
Aš naudoju purškiklį Hempz shine spray,rašo apsaugo, bet daugiausia dėl blizgesio pirkau smile.gif O iš Tigi man patinka Ego boost nenuplaunamas kondicionierius, bet jis ne apsaugai skirtas nuo karščio, tik šiaip neblogas dalykėlis smile.gif

Sveikute,
As ,kai ruosiausi pirkti tiesintuva,taipat domejausi Babilyssu su garais,bet man jis ziauriai netiko ir nepatiko! schmoll.gif Tai nusipirkau Babilyss Nano-titanum ir esu nerealiai laiminga!1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vienu bruksniu plaukuciai lygus, lygus... Pasiziurek,gal susidomesi ax.gif http://www.krinona.l...p...738&lang=lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 10 sausio 2011 - 15:38
ačiū už patarimą, reikės išbandyti smile.gif Bet man kažkaip visgi norisi su jonų sistema..
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus smile.gif taip iki šiol ir neapsisprendžiau, irgi noriu pabandyti tą Babyliss kur su garais, bet minėjai, kad nepatiko? Kodėl? smile.gif

1. Iškart prisirišimas prie priemonės, jau turi vis pildytis tuos aliejukus, o kokia jų kokybė, ar tiks konkrečiai man - nežinau(juk vis tiek visoms skirtingos priemonės tinka, vienai gali riebinti, o kitai pats tas ir t.t.). Man kažkaip geriau pasirodė turėti tiesintuvą ir tada jau mėginti, rinktis priemones atskirai.smile.gif
2. Bandžiau be aliejų, nepatiko, nes bent jau mano ir taip nekaprizingus plaukus ištiesino labai jau vidutiniškai, ne stebuklas man pasirodė, kai su savu išsitiesinus ir drėgmė nebaisi, tai su tuo gan greitai plaukai prarado tiesumą, pradėjo šiauštis. ax.gif
Atsakyti
http://www.krinona.l...p...815&lang=lt

kaip sitas gal kas zino? Man reikia nedaznam naudojimui, nenoriu 300 lt investuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 01 12, 16:57)
http://www.krinona.l...p...815&lang=lt

kaip sitas gal kas zino? Man reikia nedaznam naudojimui, nenoriu 300 lt investuot doh.gif

man atrodo jis maziukas, bent is paveiksliuko, jei jusu plaukai nestori tai uzteks tokio, bet jei ilgi ir stori - ieskokit didesnio tiesintuvo, nes kitaip vargsit kol istiesinsit.
Atsakyti
25 mm plotis nėra labai siauros, siauros - 20 mm, normalios - apie 28-30 mm mano galva, bet aš esu bandžius siauras - patiko irgi. Manau, kad neblogas būtų, kodėl jų kainos skiriasi taip man nėra aišku, nors technologija lyg ir ta pati, reiktų pasiteiraut pačioj Krinonoj gal smile.gif
Atsakyti

Suntachi tiesintuvo nepatarčiau pirkti, nors tai gal ir labai individualu, bet man jis tiek sugadino plaukus, kad mano kirpėja pamačiusi nepatikėjo doh.gif Šiaip naudoju itin geras priemones, kurias perku tik salonuose ir profesionaliam naudojimui. Ir dar, daug metų naudojau babyliss tiesintuvą, kurį man parvežė iš Anglijos dovanų, tai jokių problemų neturėjau - plaukai sveikiausi buvo. Bet va, užsimaniau naujo, platesnio, tai dabar tokia nušiurusi, kad ilgį nukirpau, o kirpčiukams viso 4 kirpimų reikia, kol neliks pakulų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinetata @ 2011 01 17, 00:01)
Suntachi tiesintuvo nepatarčiau pirkti, nors tai gal ir labai individualu, bet man jis tiek sugadino plaukus, kad mano kirpėja pamačiusi nepatikėjo  doh.gif  Šiaip naudoju itin geras priemones, kurias perku tik salonuose ir profesionaliam naudojimui. Ir dar, daug metų naudojau babyliss tiesintuvą, kurį man parvežė iš Anglijos dovanų, tai jokių problemų neturėjau - plaukai sveikiausi buvo. Bet va, užsimaniau naujo, platesnio, tai dabar tokia nušiurusi, kad ilgį nukirpau, o kirpčiukams viso 4 kirpimų reikia, kol neliks pakulų  doh.gif  biggrin.gif

O koks modeliukas tiesintuvo? Kažkaip keista kad suntachi šitaip plauką sugadintų unsure.gif Aš tai prieš porą savaičių įsigijau suntachi NDT šitą platų, bet dabar gailiuosi reikėjo imti siauresnes, nes kirpčiukus turiu smile.gif Bet tiesintuvas tai pasaka wub.gif Įkaista per kelias sekundes, viena karta perbrauki per sruogą ir plaukai kaip stiklas thumbup.gif
Atsakyti