Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(Balalaika. @ 2011 06 02, 13:23)
vienintelis skirtumas tai plokštelių plotis. Antrojo tiesintuvo plokštelės plačios. Tai žiūrėt reikia pagal tai kuriuo jums patogiau naudotis.

Aciu uz atsakyma! smile.gif O kaip manot, patogiau yra placios ar siauresnes plokstes?Gal geriau siauresnes? Jei man pagrinde reik tiesint plaukus "aplink galva",ties smilkiniais sukasi... ir priekines sruogas. Net nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hectore @ 2011 06 03, 00:39)
6. Patarčiau nesirinkti tiesintuvo, skirto profesionalams.

aš manau kaip tik verčiau profesionalam skirtą pikti, ir nustatyti kiek įmanoma mažiausią temperatūrą, kiekvienam plauku tai individualu. Profesionalams skirti tiesintuvai yra kokybiškesni, ilgaamžiškesni. Ypač tai jaučiasi kasdien naudojant.

QUOTE(Saldi1 @ 2011 06 03, 09:21)
Aciu uz atsakyma! smile.gif O kaip manot, patogiau yra placios ar siauresnes plokstes?Gal geriau siauresnes? Jei man pagrinde reik tiesint plaukus "aplink galva",ties smilkiniais sukasi... ir priekines sruogas. Net nezinau unsure.gif

manau su siaurom tikrai lengviau būtų prieiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 03 birželio 2011 - 10:26
Aš taip pat siūlyčiau imti siauresnį. 4u.gif Su siauresniu galima plaukus garbanot, o su storesniu manau, tai nebūtų labai patogu. unsure.gif
Turiu: Desperate Housewives HC23 Hair Straightener. Nusiskundimų neturiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Supratau smile.gif Aciu uz patarimus visoms! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos garbanėlės ax.gif norėjau paklausti ar jūs perkat profesionalias priemones plaukų tiesinimui ar esate atradusios kažkokias šiaip labai geras? bigsmile.gif šiaip savo garbanom džiaugiuosi, bet kai sumanau išsitiesinti, jos išsitiesina, bet pats plaukas išlieka labai purus ir pasipūtęs. kai kirpėja tiesina, prieš tai pripurškusi visokių mandrų purškaliukų, tokio efekto nesigauna lotuliukas.gif tai vat ir norėjau pasiteirauti ką rekomenduotumėte tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
Drauge apie 2 metus naudoja tiesituva philips (tikslaus pavadinimo nebepamenu),sake juodas ,placios ploksteles, ant virsaus kazkoks ,berods, rastas, is viso plaukus tiesina apie 5 metus ir taip reguliariai, mazdaug po 3 k per savaite,tiesina visiskai visus (jos naturaliai ilgi,tiesus,bet puciasi),tai va kad ir siandien, sako, nieks netiki ,kad kas karta tiesinu plaukus,nei nusiure,nieko. Ir istikruju,tokie slidus,glotnus,blizga, galiuku issisakojusiu nesimato (is arti ir neapziurejau biggrin.gif ), idomu, kokia kondicija plauku buna tiesiog isplovus ir netiesinant,nes tikrai jos plaukai graziai atrodo,jokios zalos. Sake apsauginiu purskalu nenaudoja.
Atsakyti
As pasimeciau, nezinau kuri imt tiesintuva lotuliukas.gif
Padekit apsisprest 4u.gif
http://www.krinona.l...p...908&lang=lt
http://www.krinona.l...p...480&lang=lt
Atsakyti
na po ilgu svartymu ir dvejoniu kokio man tieisntuvo reikia - galiausiai issirinkau si:
http://www.krinona.l...p...687&lang=lt

nors buvau nusiziurejsui kt, bet kadangi jo nebuvo, tai man pasiule si - nieko apie ji man ten daug nepasakojo, tiesiog sake, kad nereikes sruogu bruzinti kelis kartus, tiesiog pasake, kad tieisina geriau nei kt nuziuretas modelis...na ir galiausiai nusprendziau surizikuoti ir griebiau si, juolab laiko neturejau ilgai mastyti lotuliukas.gif ...

prie jo dar pasiprasiau kokios nors plauku apsaugos nuo karscio, bet kad butu be alkoholio...tai man pasiule sia priemone:
http://www.krinona.l...p...405&lang=lt

Na o dabar pasakoju, kaip man sekesi viska isbandyti parktiskai namuose biggrin.gif :

Issiploviau galva, tada ant nusausintu plauku uzsitepiau to apsauginio kremuko ir plaukus dziovinau dziovintuvu - beje mano plaukai linke pustis ir banguotis, tai pastebejau, jog sis kremukas mano plaukus padare kazkkaip glotnesnius...na kai plaukuciai buvo sausi, pradejau tiesinti plaukus - na ir ka galiu pasakyti, kaip pirma karta ir plius turejau vel lb skubeti, rezultatas vos ne kaip is kirpyklos thumbup.gif , na tikrai nesitikejau, kad taip pavyks graziai ir greitai be vargo issitieisnti plaukucius - ..o rezultatas dar matomas ir siandien (sestadienis), o tieisnau treciadieni ryte...plius vakar buvo dregnas oras po lietaus, bet plaukuciu tai nelabai paveike thumbup.gif ...na tikrai nesitikejau tokio rezultato, bet kol kas esu patenkinta siuo savo pirkinuku, bus matyt kaip atieityje ciulbeti pradesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...kol kas tiek ziniu is mano fronto cool.gif
Atsakyti
Domina plauku tiesintuvas GHD. Koks skitumas GHD 3,1B ir GHD mk4?
Atsakyti
Prasau atsakyti tu, kurios turi Babyliss tiesintuvus 4u.gif
sakykit ar ant jusiskiu korpuso yra uzrasas taip pat ir ant dezes, Made in P.R.C (Kinija)? ar made in France?
labai idomu pasidare g.gif , nes pirkau ebejuje is UK Babyliss Pro 230, ir pamacius uzrasa made in P.R.C mane sokas istiko unsure.gif laugh.gif blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(skooda @ 2011 04 26, 00:45)
O ką manote apie ghd tiesintuvėlius?  ax.gif  Mačiau tokioj parduotuvėj už 300Lt tokį violetinį....  blink.gif

Jau gal ketvirtus metus naudoju ir dar ilgai ruosiuos naudot - nepalygint su kitais tiesintuvais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2011 07 02, 22:45)
Jau gal ketvirtus metus naudoju ir dar ilgai ruosiuos naudot - nepalygint su kitais tiesintuvais.  ax.gif

o kuom tie GHD geri apart firmos? as kaip tik renkuosi is ju naujos serijos ax.gif

kadaise turejau Philips Pro naujausia, tai po metu naudojimo, parejo saibom visos keramikines ploksteles, nuejo geltona keramika, ir islindo metalo spalva biggrin.gif o pries tai Braun Pro turejau irgi tas pats, nnusigramdo keramika, nesuprantu kame kampas.. unsure.gif
dabar turiu babyliss juodom plokstem su nano-titanium+keramika rolleyes.gif
tai dabar biski bijau del tu GHD, nenueis ta geltona spalva? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akytess: 02 liepos 2011 - 22:53