Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(akytess @ 2011 07 03, 00:49)
o kuom tie GHD geri apart firmos? as kaip tik renkuosi is ju naujos serijos  ax.gif

Na, man patinka tuo,kad gerai tiesina, priklausant nuo plauku tipo gali uztekt karta perbraukt (su kitais reikdavo kelis kartus braukyt per plaukus), o geriausias dalykas, jog ploksteles nesudyla ir po 4 metu ta pati kokybe kaip ir tik ka nupirkus.
Minusas tas, kad bent jau manajam nera reguliuojamo karscio, viena temperatura tik.
Papildyta:
QUOTE(akytess @ 2011 07 03, 00:49)
o kuom tie GHD geri apart firmos? as kaip tik renkuosi is ju naujos serijos  ax.gif

kadaise turejau Philips Pro naujausia, tai po metu naudojimo, parejo saibom visos keramikines ploksteles, nuejo geltona keramika, ir islindo metalo spalva  biggrin.gif o pries tai Braun Pro turejau irgi tas pats, nnusigramdo keramika, nesuprantu kame kampas.. unsure.gif
dabar turiu babyliss juodom plokstem su nano-titanium+keramika  rolleyes.gif 
tai dabar biski bijau del tu GHD, nenueis ta geltona spalva?  g.gif

Manojo tiesintuvo nepasikeite spalva.
Atsakyti
gal kas patars is patirties, koki rinktis tinkanti garbanoms, uz protinga kaina na ir kad plauku per daug nazalotu. Noriu tokio 2 in 1 smile.gif
Atsakyti
nusiziurejau stai sitas http://www.amazon.de...e/dp/B003YFIRGC
ka manote?smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal ne i tema,bet uzklausiu cia, gal kuri zinote kur galima isigyti siu tiesinimo priemoniu Wella?pirkdavau kirpykloj,bet dabar jau nebeveza pas mus verysad.gif
Wella High Hair Flat Iron Spray.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 12 liepos 2011 - 12:26
Ieškau plaukų tiesintuvo, retam naudojimui, mėnesiui kartui. Mano plaukai biškį banguoti, pučiasi.
Reiktų kad reguliuotus karštis, geros plokštelės, nepeštų, vidutinio platumo.
Kokia firma geriausia tiesintuvų? g.gif
Atsakyti
Viena kart uzteko patisinti,daugiau to nedariau,nes taip plaukai nusausejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akytess @ 2011 07 02, 23:37)
Prasau atsakyti tu, kurios turi Babyliss tiesintuvus  4u.gif
sakykit ar ant jusiskiu korpuso yra uzrasas taip pat ir ant dezes, Made in P.R.C (Kinija)? ar made in France?

Pirkau iš amazon, užrašas Made in P.R.C 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 07 12, 13:25)
Sveikos, gal ne i tema,bet uzklausiu cia, gal kuri zinote kur galima isigyti siu tiesinimo priemoniu Wella?pirkdavau kirpykloj,bet dabar jau nebeveza pas mus verysad.gif

is UK gali nusipirkti per ebay 4u.gif
http://cgi.ebay.com/...=STRK:MEWAX:VRI
Atsakyti
Mano plaukai vidutinio ilgio, stori, pasipūtę ir galiukai užsiraitę. Noriu tiesių ir lygių plaukų. smile.gif Gal galite patarti kokį tiesintuvą išsirinkti? Tegu bus ir brangesnis, tik kad tiesintų gerai.
Atsakyti
A merginos, kokios kainos yra LT BaBYliss pro??? 4u.gif
Ar vertas jis demesio ?
Atsakyti
QUOTE(Miskauoge @ 2011 07 19, 22:42)
A merginos, kokios kainos yra LT BaBYliss pro??? 4u.gif
Ar vertas jis demesio ?

As turiu Babyliss tai naujodu trecius metus ir esu patenkinta thumbup.gif Mokejau 250Lt
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2011 07 19, 22:44)
As turiu Babyliss tai naujodu trecius metus ir esu patenkinta thumbup.gif  Mokejau 250Lt

man jie super, geresni uz Suntuchi thumbup.gif
Atsakyti