Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

Na aprašyme rašo yra trys lygiai - be šukų, su skirtom ploniem ir skirtom storiem plaukam, žiūrint video paspaudus mygtuką ten išlindo a la šukos wink.gif
Tai ten pilas tam tikros priemonės, bet kaip aš suprantu galima ir be garų tiesinti sausai jei norima smile.gif
Atsakyti
padėkit pasirinkti:
http://www.krinona.l...p...737&lang=lt
http://www.krinona.l...p...529&lang=lt
http://www.krinona.l...p...687&lang=lt
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 08 08, 14:22)

Labai sunku padėti, nes gana panašūs modeliai, manau neprašausit pasirinkus bet kurį iš šitų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2011 08 08, 14:33)
Labai sunku padėti, nes gana panašūs modeliai, manau neprašausit pasirinkus bet kurį iš šitų smile.gif

vistiek kažkaip sunku apsispręsti, atrodytų patiktų pagal aprašymą vienas labiausiai, bet tas didžiauias minusas kad jame nėra šukučių smile.gif o kai bandžiau pas draugę tiesint su tiesintuvu su šukutėm visai kitas reikalas, užtenka vieną kart perbraukti, o su dabartiniu philips taip tikrai nesigauna smile.gif ir greit vėl pasibanguoja smile.gif
Atsakyti
nemanau, kad šukutės nulėmė tai, kad plaukai ilgiau išliko tiesūs schmoll.gif Greičiau plokštelės.
Atsakyti
na norėjau pasakyti, kad plaukas geriau tiesinosi wink.gif nes tiesinant šukutės išnarpliojo plauką braukiant visą laiką jį palaikė tiesų smile.gif na man daug geriau tiesinosi nei su tiesintuvu be šukučių smile.gif daug greičiau brūkšt brūkšt ir gerai smile.gif o su savuoju pirma gerai iššukuot reik ir braukiant prižiūrėt kad pati sruoga tiesiai eitų, na nemoku paaiškinti smile.gif)))
Atsakyti
aš asmeniškai tikrai nesirinkčiau su šukutėm, man atrodo jos trukdis būtų, ir papildomai tampytų plauką.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 08, 16:18)
nemanau, kad šukutės nulėmė tai, kad plaukai ilgiau išliko tiesūs schmoll.gif  Greičiau plokštelės.

Drįsčiau pasiginčyti. Anksčiau tiesindavau sruogelėm plaukus prieš tai neperbraukus šepečiu. O dabar vienos kirpėjos patarimu pasinaudojus tiesinu sruogelę braukdama šepečiu, o paskui ją iškart tieintuvu, tai tikrai mažiau kartų reikia braukyti plaukus smile.gif
Atsakyti
bet viena yra normalus kokybiškas šepetys, o kita kažkokios šukutės, kurios tik peš plaukus, trumpų plaukų gal ir nenupeš, bet jei ilgi, tai nesąmonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 rugpjūčio 2011 - 15:45
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 31, 13:01)
sudominot.  bigsmile.gif mano plaukai pūsti,ir kai išsitiesinu na jie nebūna labai glotnūs.. Norėčiau,kad gerai ištiesintų. Kaip manot,tiktų man šitas? rolleyes.gif gal nuotrukėle galima šito tiesintuvo?

Mano plaukai taip pat pusti, po sruogele imant perbraukiu karta du, ir poto glotnus pasidaro smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 08 08, 16:45)
bet viena yra normalus kokybiškas šepetys, o kita kažkokios šukutės, kurios tik peš plaukus, trumpų plaukų gal ir nenupeš, bet jei ilgi, tai nesąmonė.

Nu manau svarbiausia kad nepeštų tos šukutės, o išlaikytš plauką tiesų smile.gif
Atsakyti
na aš esu bandžiusi ir su šukutėm ir be, tai man asmeniškai su šukutėm žymiai geriau wink.gif bet čia aišku kiekvieno asmeninis reikalas, vieniems viena labiau tinka, kitiems kita wink.gif
Atsakyti