Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

Turiu plauku tiesintuva BaByliss ir jis tikrai labai geras, juo dziaugiuosi. Maciau ir cia galima nusipirkti, kazkokia miskauoge pardavineja...
Atsakyti
QUOTE(sprandzina @ 2011 08 09, 16:00)
Turiu plauku tiesintuva BaByliss ir jis tikrai labai geras, juo dziaugiuosi. Maciau ir cia galima nusipirkti, kazkokia miskauoge pardavineja...

kokį modelį turit? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau šiek tiek nuomonių apie šį tiesintuvą 4u.gif : http://www.krinona.l...p...584&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(MejLe_SejLe @ 2011 08 09, 18:56)
kokį modelį turit? smile.gif

Turiu pro 230 elegance. 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Apie tiesintuvus visiskai nieko neismanau . Noriu nusipirkti tikrai gera ir ,kad nekentu plauka. Isvis ar taip imanoma ? blush2.gif
Gal galetumet parekomenduoti ka geresnio bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta 4u.gif
Faktas ,kad pirksiu plauku tiesintuva Remington
Bet ,kuri konkreciau pasirinkti gal patartumet
http://www.mediashop...uku-tiesintuvas
http://www.mediashop...su-keram-plokst
Atsakyti
Pasiulykit kokį gerą tiesintuvą, kad kaina apie 100lt būtų ir nereiktų intiku pirkt, o pardese galėtų isigyt.
Ai pamasčiau kad nereik man labai brangaus, kai karta i sav ir dar rečiau tetiesinu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 24 rugpjūčio 2011 - 13:42
O as uzsikabinau uz BaByliss pro 230 elegance, plaukus tiesinu kiekviena diena issiplovus galva, negaila ir painvestuoti i toki daikta. Siusiuos per amazon.com, atrodo iseis pigiau 4u.gif
Atsakyti
Kauno Akropolyje nusipirkau.Paksutine pagriebiau . Ir labai patenkinta thumbup.gif

BABYLISS ST70E
user posted image
Atsakyti
Merginos, norėjau jūsų nuomonės. Ruošiuosi pirkti naują tiesintuvą, siųstis iš Anglijos, nes Lietuvoje neradau šio tiesintuvo krinonoj, o pirkti internetu iš žmonių bijau - kas ten žino, ar ne kokie padirbti ar blogi bus. Taigi, norėjau paklausti jūsų nuomonės apie babyliss pro 230 elegance 2088U tiesintuvą. Ką apie jį manot ? Kiek skaičiau apie jį, jis turi ir tų jonų, ir keramikinės plokštelės. Tiesiog nežinau. Patarkit. O jei ne jis - koks kitas babyliss tiesintuvas yra geras ? Man reiktų, kad būtų su keramikinėm plokštelėm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaJa @ 2011 08 28, 22:22)
Merginos, norėjau jūsų nuomonės. Ruošiuosi pirkti naują tiesintuvą, siųstis iš Anglijos, nes Lietuvoje neradau šio tiesintuvo krinonoj, o pirkti internetu iš žmonių bijau - kas ten žino, ar ne kokie padirbti ar blogi bus. Taigi, norėjau paklausti jūsų nuomonės apie babyliss pro 230 elegance 2098U[U] tiesintuvą. Ką apie jį manot ? Kiek skaičiau apie jį, jis turi ir tų jonų, ir keramikinės plokštelės. Tiesiog nežinau. Patarkit. O jei ne jis - koks kitas babyliss tiesintuvas yra geras ? Man reiktų, kad būtų su keramikinėm plokštelėm.  4u.gif

Suklydau ties modeliu. Atsiprašau. SKAITYKITE ŠĮ TEKSTĄ. JIS SU TEISINGU MODELIU. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GretaJa: 28 rugpjūčio 2011 - 20:39
QUOTE(GretaJa @ 2011 08 28, 21:22)
Merginos, norėjau jūsų nuomonės. Ruošiuosi pirkti naują tiesintuvą, siųstis iš Anglijos, nes Lietuvoje neradau šio tiesintuvo krinonoj, o pirkti internetu iš žmonių bijau - kas ten žino, ar ne kokie padirbti ar blogi bus. Taigi, norėjau paklausti jūsų nuomonės apie babyliss pro 230 elegance 2088U tiesintuvą. Ką apie jį manot ? Kiek skaičiau apie jį, jis turi ir tų jonų, ir keramikinės plokštelės. Tiesiog nežinau. Patarkit. O jei ne jis - koks kitas babyliss tiesintuvas yra geras ? Man reiktų, kad būtų su keramikinėm plokštelėm.  4u.gif

O kodėl būtent šito norit? Na jis man kaip dauguma babyliss tiesintuvų, tik tiek kad dizainas kitoks,. ir viskas. Nieko jame kažko nėra super mandro. Pirkčiau iš Anglijos nebent jeigu būtų žymiai pigiau nei Lietuvoje, nors Lietuvoje per akcijas irgi galima neblogų gauti smile.gif
Atsakyti