Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

QUOTE(Soffyyy @ 2011 11 16, 14:54)
Kuomet aš buvau Krinonoj, man aiškino, kad abu tiesintuvai daugiau-mažiau lygiaverčiai.
Plokštelės yra iš keramikos, o ne dengtos ja, todėl nei to nei to greitai nenusidėvės.
Dėl kenkimo plaukams - kenkia (arba ne) vienodai - svarbu kaskart naudoti tinkamas priemones. Netaupyti nei jų, nei ant jų. Todėl rinkintės pagal dizainą, pagal tai kurias patogiau laikyti rankoje (Krinonoje duoda pabandyti, tas labai padėjo apsispręsti) 4u.gif

aš tai nežinau, netikiu tom apsaugom nuo karščio. Taip, naudoju kokybišką priemonę, iš kerastase, bet kaskart imdama tiesintuvą į rankas, tam kad pasidaryt garbanas, baisiai save graužiu, žinodama kad žaloju plaukus. Bet reikia man jų ir viskas, aišku stengiuos į mėnesį kartą- du tai daryti, bet vistek ne į naudą plaukui..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 14:23)
aš tai nežinau, netikiu tom apsaugom nuo karščio. Taip, naudoju kokybišką priemonę, iš kerastase, bet kaskart imdama tiesintuvą į rankas, tam kad pasidaryt garbanas, baisiai save graužiu, žinodama kad žaloju plaukus. Bet reikia man jų ir viskas, aišku stengiuos į mėnesį kartą- du tai daryti, bet vistek ne į naudą plaukui..

Priemonės tikrai padeda. Bet žalą karštis irgi daro. Aš tiesinu plaukus jau daug daug metų, bet visada naudoju tik labai geras priemones - ir plovimui, ir maitinimui, ir apsaugai. Patikėkit, mano plaukai toli gražu nenušiurę. Tarkim šlapi lengviausiai šukuojasi, kad ir tankiomis šukomis. Neseniai pakeičiau kirpėją, jis man sako "ar esate girdėjusi apie tiesinimo žnyples" biggrin.gif Sakau naudoju jau gal 5 metai. Jis negalėjo patikėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 11 16, 19:55)
Priemonės tikrai padeda. Bet žalą karštis irgi daro. Aš tiesinu plaukus jau daug daug metų, bet visada naudoju tik labai geras priemones - ir plovimui, ir maitinimui, ir apsaugai. Patikėkit, mano plaukai toli gražu nenušiurę. Tarkim šlapi lengviausiai šukuojasi, kad ir tankiomis šukomis. Neseniai pakeičiau kirpėją, jis man sako "ar esate girdėjusi apie tiesinimo žnyples" biggrin.gif Sakau naudoju jau gal 5 metai. Jis negalėjo patikėti biggrin.gif

kadangi čia gal ne į temą būtų, bet gal tada į plaukų priežiūros priemonių temą įdėtumėt nuotrauką, su savo priemonėm? Įdomu, ką naudojat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2011 11 16, 19:55)

Aš ir kasdien naudoju tiesintuva, net nepatiki kirpėjos jei ne pas saviškę nueinu, o ir priemones neįpatingas, bet manau viskas nuo plauko priklauso blush2.gif
Atsakyti
Nusipirkau tiesintuva pries kelis menesius...Geresnio nesu turejusi!

http://www.overstock...09/product.html

Plauku visiskai nepesa ir ne taip degina kaip kiti kuriuos turejau...
Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu!
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 16, 19:10)
kadangi čia gal ne į temą būtų, bet gal tada į plaukų priežiūros priemonių temą įdėtumėt nuotrauką, su savo priemonėm? Įdomu, ką naudojat. smile.gif

[QUOTE]
prisidedu prie prasymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyteneur @ 2011 11 18, 17:50)
Nusipirkau tiesintuva pries kelis menesius...Geresnio nesu turejusi!

http://www.overstock...09/product.html

Plauku visiskai nepesa ir ne taip degina kaip kiti kuriuos turejau...
Labai dziaugiuosi siuo pirkiniu!

as bandau isivaizduoti ir nesuprantu,kaip tiesinimo znyples pesti gali g.gif gi imi po sruoga plauku ir znyples slysta kuo lengviausiai g.gif
Atsakyti
Aš naudoju tokį:
user posted image
Labai geras, ištiesinu plaukus, iki kito plovimo plaukai tiesūs smile.gif

balalaika, ką naudoji plaukams? Kokias priemones?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 11 20, 11:25)
balalaika, ką naudoji plaukams? Kokias priemones?

o kodėl sudomino ką naudoju? Nieko gero pas mane plaukai.. schmoll.gif
Čia esu įdėjusi ką naudoju plaukams.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 11 21, 00:40)
o kodėl sudomino ką naudoju? Nieko gero pas mane plaukai.. schmoll.gif 
Čia esu įdėjusi ką naudoju plaukams.

Kiek pamenu tave iš nuotraukų, tai labai jau tokia save prisižiūrinti moteris, man rods plaukai pas tave ne ilgi tiesūs ir blizgantys? Ar maišau biggrin.gif?
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 11 21, 09:38)
Kiek pamenu tave iš nuotraukų, tai labai jau tokia save prisižiūrinti moteris, man rods plaukai pas tave ne ilgi tiesūs ir blizgantys? Ar maišau biggrin.gif?

na blizga tie plaukai, ilgi ir tiesūs, nemaišai, bet kad ploni, ta vaizdo nepriduoda schmoll.gif
Atsakyti
tas kuris plaukas tiesinamas daznai ir poveikia nesimato vadinas stiklinis rods, kur tu jam daryk ka nori ir nepakenksi, bet jei jau pakenksi tai labai sunkiai atstatysi. mano plaukas taip vadinamas koretasis tai iskart matosi pablogejus bukle po tiesinimo daznesnio, feno naudojimo, bet palepini dazniau ir atsistato..priemones ne prie ko dazniausiai buna, svarbiausia plauko struktura smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų  draudžiami.
Atsakyti