Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

gal zinot kokias plauku apsaugos nuo karscio priemones, kurios butu ekologiskos? g.gif
as kazkur skaiciau, kad tiesinant kas trecia sruoga, tiesintuva reikia patepti alyvuogiu aliejumi. idomu, ar tai tiesa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 11 22, 09:07)
as kazkur skaiciau, kad tiesinant kas trecia sruoga, tiesintuva reikia patepti alyvuogiu aliejumi. idomu, ar tai tiesa  rolleyes.gif

Įdomu kaip po to atrodytų plaukai biggrin.gif Kaip savaitę neplauti ar kaip dvi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 11 22, 09:07)
gal zinot kokias plauku apsaugos nuo karscio priemones, kurios butu ekologiskos?  g.gif
as kazkur skaiciau, kad tiesinant kas trecia sruoga, tiesintuva reikia patepti alyvuogiu aliejumi. idomu, ar tai tiesa  rolleyes.gif

cia turbut kazkas panasaus i atstatomaja kauke, o ne priemone pries tiesinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
iskarto atsiprasau, nes neskaiciau visos temos, bet turiu labai svarbu klausima, vyras kaledom ruosiasi man nupirkti gera plauku tiesintuva ir as stegiuosi susirasti sau geriausi, beeeeeeeet ju tiek daug ir tokie skirtingi ir visai visai pasimeciau g.gif tai ir noreciau paklausti jusu kuris is situ geriausias plaukams:

1- Keramikinis
2-Tourmalin-keramikinis
3- Nano-keramikinis
4- titanium-keramikinis
5- Nano-titanium

nu va rodos visi, jei galit parasykit prasau kas ka daro ir kas ka saugo (net nezinau kaip ir paklaust) noreciau geriausio, saugiausio ir ilgiausiai laikancio kaip ir plauku tiesuma taip ir pacio tiesintuvo laika.Dekui is anksto
Atsakyti
Ką galiu pasakyt. Buvau pas kirpėją, kuri nusimano savo darbą, spec. progai ji man ištiesino plaukus, tai ta proga aš užklausiau, ar tiesinimas labai kenkia plaukams, bet atsakymą gavau labai džiuginantį. Pasak kirpėjos, plaukų tiesintuvas nekenkia, jei :
* jis yra geras ;
* naudojamos priemonės ;
* plaukai yra tiesinami išdžiovinti ( kai mes išsiplauname plaukus, pasitepame juos spec. priemone, išdžioviname džiovintuvu ar leidžiame natūraliai išdžiūti. Tuomet 2h drėgmė dar laikosi plaukuose, nors plaukai sausi. Tokiu metu ir reikia tiesinti plaukus ! Kai kyla garas tiesinant, tai ten garuoja tas likęs vanduo, o ne plaukas dega, tokiu metu plaukas nėra gadinamas, tiesinimas nekenkia. Bet jei mes tiesinsime ant visiškai sausų plaukų, be jokios drėgmės, tarkim, po 1-2 dienų, plaukui tai gali labai pakenkti, nes tuomet jis yra deginamas. )
* plaukai yra tiesinami 1k. per dieną, nedažniau kaip 2k. - 3k. per savaitę.
Sėkmės būnant gražiomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaJa @ 2011 11 28, 22:33)
Ką galiu pasakyt. Buvau pas kirpėją, kuri nusimano savo darbą, spec. progai ji man ištiesino plaukus, tai ta proga aš užklausiau, ar tiesinimas labai kenkia plaukams, bet atsakymą gavau labai džiuginantį. Pasak kirpėjos, plaukų tiesintuvas nekenkia, jei :
* jis yra geras ;
* naudojamos priemonės ;
* plaukai yra tiesinami išdžiovinti ( kai mes išsiplauname plaukus, pasitepame juos spec. priemone, išdžioviname džiovintuvu ar leidžiame natūraliai išdžiūti. Tuomet 2h drėgmė dar laikosi plaukuose, nors plaukai sausi. Tokiu metu ir reikia tiesinti plaukus ! Kai kyla garas tiesinant, tai ten garuoja tas likęs vanduo, o ne plaukas dega, tokiu metu plaukas nėra gadinamas, tiesinimas nekenkia. Bet jei mes tiesinsime ant visiškai sausų plaukų, be jokios drėgmės, tarkim, po 1-2 dienų, plaukui tai gali labai pakenkti, nes tuomet jis yra deginamas. )

Aciu, kad pasidalinot informacija thumbup.gif Skamba visai protingai smile.gif
Atsakyti
* jis yra geras ;
* naudojamos priemonės ;

Sutinku su viskuo, ypač su tuo, kad reikia tiesinti po plovimo iškart išdžiuvusius plaukus, nes ne taip ir kenkia, ir dvigubai geriau išsitiesina plaukus negu tiesinant kitą dieną smile.gif
Atsakyti
* jis yra geras ;
* naudojamos priemonės ;

o gal galit pasidalinti info, apie kokias spec priemones eina kalba? blush2.gif
Atsakyti
apsaugas nuo karscio tikriausiai
Atsakyti
Aš, šiaip, naudoju Kerastase priemonę nuo tiesinimo. Man ji labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GretaJa @ 2011 11 30, 16:38)
Aš, šiaip, naudoju Kerastase priemonę nuo tiesinimo. Man ji labai patinka. smile.gif

Ten kažkoks purškiklis ar kas? Nesišakoja (nenušiurę) galiukai? smile.gif
Atsakyti
o tų priemonių būna pirkti tik specializuotose parduotuvėse, tokiose kaip Krinona ir pan., ar galima būtų rasti ir apskritai kosmetikos parduotuvėse, tokiose kaip Eurokos? smile.gif
Atsakyti