Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 03 26, 13:30)
Niekada kitokiu akriliniu nei is ten neturejau ir kiek daziau net su zalia tikrai nieko niekada net panasaus nera buve  g.gif , kodel galetu skirtis kokybe jei dazai tie patys  unsure.gif
http://public.fotki....picture243.html

Mane tos kėdutės veeeeža lotuliukas.gif

QUOTE(grite @ 2009 03 26, 17:44)
Aš dabar velykom ruošiuos.Pasirodysiu kelis kiaušinukus. Po to dar įvairesnių įkelsiu(dabar vyksta gamyba lotuliukas.gif )

Ir dar vieną lėkštę darau(bandau vis sotilę prisijaukinti blush2.gif )

Fantastika... mirksiukas.gif
Grožis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 26 kovo 2009 - 22:35
QUOTE(*Mulate* @ 2009 03 25, 21:52)
tai gal todel,kad su desine ranka patogiausia atsidaryt kai yra sitaip  ax.gif  ,desiniarankems gaminta  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Na, juk dauguma spintelių taip atsidaro... nematau nieko neįprasto... bet, va, žiūriu, mikrobanginė ir skalbimo mašina, tai iš kairės g.gif

QUOTE(Irine @ 2009 03 26, 00:05)
Nu baikit jūs, radot žygdarbį  lotuliukas.gif
Keist foną man kažkaip kreivai visad gaunas, man lengviau pakarpyt  rolleyes.gif

Ir nuo manęs priimk medalį. thumbup.gif
Beje, man tas pats, nebandžiau niekad plėšyti, karpau iki siūlelių (na, bet dar iki tiek kaip ant to laistytuvo - neteko)...
Pasakykit jūs man, kaip suklijuojat suplėšytą? Ar nesimato tų "dūrimų"?

QUOTE(Jennifer @ 2009 03 26, 10:38)
nuotraukoje jau užrietusi  lotuliukas.gif  na gali ir prilyti, nes riestą nosytę turi  tongue.gif

Beje, ingusia, man labai panaši į Eglę Jackaitę... Kaskartą, kai žiūriu į avatarą, tai man iš karto ta aktorė akyse...

QUOTE(justess22 @ 2009 03 26, 12:53)
o aš nebūčiau tokia tikra, kad akriliniai iš Thomas Philips netepa. Turiu nelabai malonios patirties, kai naudojau šiuos dažus (žalią spalvą) ir neužfiksavus purškiamu laku bandžiau lakuot su akriliniu...tai tepė ta žalia gan smarkiai, nors buvo geras pusdienis skirtas tiems žaliems dažams nudžiūt g.gif Bet gal čia tik kai kurios spalvos taip elgiasi ax.gif

Na, o aš irgi turiu Philipsinius... tai dar aliejinius, ne akrilinius... Neištvėrus užpurškiau fiksuojamo lako, galvojau tada galėsiu jau akriliniu lakuoti... Išplaukė... doh.gif Pasimokiau, nors preitą kartą bandžiau ir nieko... Šiandienos darbas perniek... verysad.gif

QUOTE(grite @ 2009 03 26, 15:10)
Aurelija_ma nugi galva  tavo primušta įdėjų visokių bigsmile.gif

drinks_cheers.gif labai gražūs darbeliai ir ne tik dekupažo thumbup.gif

Nelabai turiu, ką parodyt, ale vis... ax.gif
Čia irgi anytai Velykų proga... Prie tos servetėlių dėžutės derinau...
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 26 kovo 2009 - 22:43
QUOTE(baltė @ 2009 03 26, 22:36)
Beje, man tas pats, nebandžiau niekad plėšyti, karpau iki siūlelių (na, bet dar iki tiek kaip ant to laistytuvo - neteko)...
Pasakykit jūs man, kaip suklijuojat suplėšytą? Ar nesimato tų "dūrimų"?

Aš plėšau.. smile.gif ..Man taip paprasčiau ir daugiau malonumo suteikia..Nusišaučiau jei reikėtų kas karta vis karpyti.. doh.gif ..Aišku jei reikia kartais tai karpau..bet šiaip pagrinde plėšau..Kažkaip kai paveiksliukas išplėštas jis atrodo natūraliau..ir jei servetėlės fonas baltas tai nieko ir nesimato..Jei kitos spalvos, tai aš dažų pagalba suvienodinu, perėjimus padarau..taip natūraliau ir gražiau gaunasi..Nes kai motyvas iškarpytas labai dažnai jis atrodo, kaip lipdukas, na toks negyvas vaizdas.. g.gif
Atsakyti
[quote=lashelis,2009 03 26, 13:54]
spintelė su vėjo malūnais,seną sekciją metėm lauk,gaila buvo išmesti ....

Liuks smile.gif
Įdomu ar prieš tai spintelės paviršius buvo laminuotas, kaip apdirbot paviršių prieš dekoruodama?
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 03 26, 23:34)
Mane tos kėdutės veeeeža lotuliukas.gif

NU JOS JYSKE PO 8 LITUKUS TOKIOS VISAI SIMPATISKOS TIK JOS VARDIJAMOS KAIP STOVAI GELEMS smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2009 03 26, 23:36)
Beje, ingusia, man labai panaši į Eglę Jackaitę... Kaskartą, kai  žiūriu į avatarą, tai man iš karto ta aktorė akyse...

lotuliukas.gif niu gal ir panasi istikruju ir amzius, ir is profilio ar priekio panasumu yra tikrai, gal net charakteris sakyciau labai jau i ta puse irgi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2009 03 27, 09:52)
Įdomu ar prieš tai spintelės paviršius buvo laminuotas, kaip apdirbot paviršių prieš dekoruodama?

Spinteles pavirsiu pakaktu tik svitriniu pasiaust ir viskas toliau dirbama kaip su paprasti mediniu daiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 27 kovo 2009 - 08:57
ateinu syrit pasirodyt savo darbeliu. manau tuoj jie pasipils, nes vakar cia sm buvo labai ramu smile.gif . dezutes dugnas paisytas. pokolkas nelakuota minusiukus matau.
user posted image

! 
kvartetas, perdidelio formato nuotraukos bus ištrintos !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 kovo 2009 - 12:36
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 10:41)
ateinu syrit pasirodyt savo darbeliu. manau tuoj jie pasipils, nes vakar cia sm buvo labai ramu smile.gif . dezutes dugnas paisytas. pokolkas nelakuota minusiukus matau.

Nu jau kaip graaaaazzzzuuuuuuu...o kas ant virsaus uzklijuota, ryzikas ar siaip fotke....labai, labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 09:41)

Šakės, kaip gražu...Sėdžiu apakusi.. bigsmile.gif ..Labai gražu..taip romantiška.. rolleyes.gif
Atsakyti
ant virsasu spausdintas paveiksliukas ant paprasto popieriaus. pasinaudojau bites rekomendacijom smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 11:41)

Kvartetas...nu sakes blink.gif nereali dezike gavosi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 10:41)
pokolkas nelakuota minusiukus matau.

Kur lens.gif niekur nematau minusiukų lens.gif Labai gražu thumbup.gif

Labai daug darbelių gražių...vis žiūriu ir dūsauju,aikčioju ..net vyras juokiasi biggrin.gif Sako eik dirbt neaikčiojus...tai va jau ir aš pradėjau kažką daryt biggrin.gif
Atsakyti
super dezute thumbup.gif
Atsakyti