Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUPAŽAS - pagyrų puodas 8

QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 10:41)
ateinu syrit pasirodyt savo darbeliu. manau tuoj jie pasipils, nes vakar cia sm buvo labai ramu smile.gif . dezutes dugnas paisytas. pokolkas nelakuota minusiukus matau.

Tikrai labai meniškai romantiška dėžutė wub.gif Nuostabus darbelis 4u.gif
Atsakyti
labai grazu smile.gif.
Atsakyti
Ir man labai labai...net užsisvajojau bežiūrėdama wub.gif
Atsakyti
KVARTETAS, NERALUS GROŽIS, PASAKIŠKA DĖŽUTĖ, BE ŽODŽIŲ, VIEN EMOCIJOS PAS MANE DABAR, net ašarą nubraukiau kai pamačiau taip užsimaniau pagroti, pamuzikuoti. Kodėl para turi tik 24h, nieko nespėju cray.gif
Vienu žodžiu, nėra žodžų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 27 kovo 2009 - 11:54
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 10:41)
ateinu syrit pasirodyt savo darbeliu. manau tuoj jie pasipils, nes vakar cia sm buvo labai ramu smile.gif . dezutes dugnas paisytas. pokolkas nelakuota minusiukus matau.

nu labai labai rolleyes.gif wub.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 09:41)

Nereali dėžutė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, kur gi visos dingusios? Nei pačių, nei darbelių g.gif Ko gero pavasariniai darbai ir pramogos savo vietą ima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 27, 16:02)
Nieko nesuprantu, kur gi visos dingusios? Nei pačių, nei darbelių  g.gif  Ko gero pavasariniai darbai ir pramogos savo vietą ima verysad.gif

As dingus, nes uzsimojau 3 darbus is karto daryt, tai visi juda, o baigto nei vieno, tikiuosi iki pirmadienio finisuoti rolleyes.gif
KVARTETAS, uz tai tau kiek pagyru, kai daugiau niekas nieko nerodo lotuliukas.gif
Bet aisku, darbelis vertas to rolleyes.gif
Atsakyti
aha pasijauciau sios dienos karaliene lotuliukas.gif . aciu visom pagyrusiom 4u.gif

nu tikrai visos kaskur pasislepusios, net produktyvioji sobieska rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 03 27, 15:10)
nu tikrai visos kaskur pasislepusios, net produktyvioji sobieska rolleyes.gif

Va va, kaip tai ilgokai nesimato ir nesigirdi g.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 03 27, 16:47)
As dingus, nes uzsimojau 3 darbus is karto daryt, tai visi juda, o baigto nei vieno, tikiuosi iki pirmadienio finisuoti  rolleyes.gif
KVARTETAS, uz tai tau kiek pagyru, kai daugiau niekas nieko nerodo  lotuliukas.gif
Bet aisku, darbelis vertas to  rolleyes.gif

As irgi du blynus kepu, ir biški priemonių pritrūkau...o mano kaimelį jų aišku nėr, ir vyras lig tyčia vėlai grįžta, tai va reiks savaitgalio laukt, kad pabaigt...
Atsakyti
Na ir aš užsiėmiau darbeliais, juk nekalbėsiu pati su savimi čia lotuliukas.gif
jau kai visos rodysimės baigusios, reikės naują temelę atidaryti, puslapių neužteks thumbup.gif
Atsakyti