Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(Ziogas88 @ 2009 08 10, 16:25)
Norėjau paklausti, ar nei vienai iš jūsų nemaudžia krūtinės nuo šių tablečių ? įpusėjau antrą pakuotę, jau kelios dienos kaip man ją maudžia (bet tik prisilietus, o ne šiaip nuolat). Kažin ar gali būti nuo KT ?

man ir geriant antra pakuote maust pradeda... bet as geriau 2 pakuotes be pertraukos, bo nesinori kas 2 sav sirgt.. schmoll.gif ir taip pat kaip tau - tik prisilietus skauda (kai kada draugas prisiglaudzia, tai kai pasakau, kad skauda, net isisgasta, sako, as taip svelniai..... lotuliukas.gif ) tai visad darau pertrauka, nes man tas maudimas tikrai diskomfortas
Atsakyti
sveiki , noriu paklaust . ar ira tokiu moteru kurios pastojo nestuke.gif nuo kontracepcijos lindynette 20? ir kokios blogos pasiekmes buna? blush2.gif
Atsakyti
ar imanoma buti nesciai jei kontracepcija vartoju 3 men. ir visos menesines buvo laiku?. bet turiu visos pozemes kad as nescia nestuke.gif g.gif ar tai nesamone? nes gyrdejau kad iki 7 menesia testas gali roditi 1 juostele verysad.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif as geriu 4 pakuote lindynette 20 ir visai nieko. Is pradziu, zinoma, lb pergyvenau del tu tepliojimu, bet gine pasake, kad praeis ir tiktai praejo. O siaip vien tik pliusai - krutine ir klubai dailesni tapo, menesines susireguliavo (po paskutines tabletes 4ta diena prasideda ir tik 3-4 dienas ir tebuna), skausmai praejo. Na gal keli minusai kad 1-2 pakuote geriant nelabai trauke smileysex.gif ir lb nuotaika svyravo, bet dabar tfu tfu tfu lyg ir nieko wink.gif taigi as uz thumbup.gif

Nors dar jauna, bet 2.gif nestuke.gif jau noriu blush2.gif
Atsakyti
Aš merginos 3pakuotes išgėriau, viskas gerai susitvarkė, bet nuo jų kita bėda atsirado: labai stipriai pradėjo kilti svoris. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos

na ka geriu lindinette 30 jau 5men pradzioj sunkoka buvo, dabar pasireiskineja salutiniai poveikiai doh.gif
lekiau pas gyd del sveikatos o pasirodo tai galimas salutinis poveikis laukiu tyrimu atsakymu ir tada kelelis nuklotas pas gydytoja doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 05, 10:21-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 05 05, 10:21)
Man tai taip, paskutinę tabletę išgeriu pirmadienio vakarą, tai mmm atsiranda penktadienio rytą  mirksiukas.gif

sveikos, noriu pas jus į temą, nes geriu Lindynette 20 ax.gif
karsta.gif net palengvėjo po tokio tavo pasisakymo, nes ketvirtadienį baigiau lapelį, o mmm dar nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 09 11, 18:35)
sveikos, noriu pas jus į temą, nes geriu Lindynette 20  ax.gif
karsta.gif net palengvėjo po tokio tavo pasisakymo, nes ketvirtadienį baigiau lapelį, o mmm dar nėra  unsure.gif

O pas mane jos tik po 3 atsiranda... g.gif pvz snd pask tablete geriu, tai lauksiu mmm tik kokiam antrad, visad man jos prasideda ketvirta diena, tik pora k prasidejo trecia diena... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintukė: 11 rugsėjo 2009 - 18:21
Sveikos merginos. 4u.gif
Noriu jusu paklausti blush2.gif Pradejau as gerti lindynette 30 pirma menesiniu diena pirma tablete, geriu jau vienuolikta tablete, bet dar tebeteplioja, taip ir nenustojau sirgti. Ar dar man jas gerti ? Ar greiptis pas ginekologe ? schmoll.gif Nors skaiciau, kad cia adaptacinis laikotarpis schmoll.gif schmoll.gif Tarkit zodi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 09 24, 15:01)
Sveikos merginos.  4u.gif
Noriu jusu paklausti  blush2.gif  Pradejau as gerti lindynette 30 pirma menesiniu diena pirma tablete, geriu jau vienuolikta tablete, bet dar tebeteplioja, taip ir nenustojau sirgti. Ar dar man jas gerti ? Ar greiptis pas ginekologe ?  schmoll.gif  Nors skaiciau, kad cia adaptacinis laikotarpis  schmoll.gif  schmoll.gif  Tarkit zodi  smile.gif  4u.gif

Man tepliojo visa pirma menesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2009 09 24, 17:01)
Sveikos merginos.  4u.gif
Noriu jusu paklausti  blush2.gif  Pradejau as gerti lindynette 30 pirma menesiniu diena pirma tablete, geriu jau vienuolikta tablete, bet dar tebeteplioja, taip ir nenustojau sirgti. Ar dar man jas gerti ? Ar greiptis pas ginekologe ?  schmoll.gif  Nors skaiciau, kad cia adaptacinis laikotarpis  schmoll.gif  schmoll.gif  Tarkit zodi  smile.gif  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif ir man tepliojo visa menesi, kaip pirma k geriau, o tepliot nustojo tik td, kai susirgau ir pradejau gert antra plokstele smile.gif tai manau, cia tau tik adaptacinis laikotarpis, as jau ne 1m kaip jas geriu ir dbr jau neteplioja visai smile.gif
Atsakyti
ir aš su klausimu blush2.gif kai meti gert Lindynette ar gali būt kad vidury mėnesio nei iš šio nei iš to pateplioja?iki mmm dar pora savaičių, NT neigiamas.
ar gali būt kokios ligos požymis?laukt mmm ar kreiptis į ginekologę?
Atsakyti