Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

LAba diena,

o aš turiu truputį kitokią problemą, rugpjūčio menesį nedariau pertraukos nes atostogavau ir be savaitės pertraukos geriau Lyndinette 20 bet po to normaliai padariau savaitėlės pertrauka viskas kaip ir ok, ir po pertraukos vėl pradėjau gert ir man dar savaitė liko iki mmmm o pradėjo teplioti, tai ir mastau ar čia dėl to kad organizmas adaptuojasi prie naujos mmm datos ar kas čia verysad.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 25, 11:17-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2009 09 25, 11:17)
ir aš su klausimu  blush2.gif  kai meti gert Lindynette ar gali būt kad vidury mėnesio nei iš šio nei iš to pateplioja?iki mmm dar pora savaičių, NT neigiamas.
ar gali būt kokios ligos požymis?laukt mmm ar kreiptis į ginekologę?

Kad man rods tik geriant tabletes gali pateplioti... g.gif o jei negeri ir teplioja.. As tavo vietoj kreipciausi i gydytoja.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(mur`miaw @ 2009 09 25, 12:53)
LAba diena,

o aš turiu truputį kitokią problemą, rugpjūčio menesį nedariau pertraukos nes atostogavau ir be savaitės pertraukos geriau Lyndinette 20 bet po to normaliai padariau savaitėlės pertrauka viskas kaip ir ok, ir po pertraukos vėl pradėjau gert ir man dar savaitė liko iki mmmm o pradėjo teplioti, tai ir mastau ar čia dėl to kad organizmas adaptuojasi prie naujos mmm datos ar kas čia  verysad.gif

Aš ir būna, kad geriu be pertraukos, bet padarius pertrauka ir vel pradejus gerti nieko nebuna - viskas ciki... O pas tave nzn kdl taip, g.gif gal per daug hormonu tdl ir pradejo tepliot... Tikrai nzn, gal pazek kaip toliau bus, gal susireguliuos viskas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, man ginekologe irgi siu KT israse, tad ir as tuoj pradesiu vartot. Tik va su ta pradzia nzn kaip daryt. Zodziu yra taip, kad siuo metu yra mmm ir gine man sake, kad i pabaiga mmm isgerciau pirmaja tablete (nors pirmaja tablete reikia gert pirma mmm diena). Sake pirma menesi apsauga nebus 100%, bet geriant antra pakuote jau bus. Tai ir mastau, ar verta man cia pradet gert si menesi, gal palaukt kitu mmm? Ar yra kam taip buve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2009 09 27, 09:20)
Sveiki, man ginekologe irgi siu KT israse, tad ir as tuoj pradesiu vartot. Tik va su ta pradzia nzn kaip daryt. Zodziu yra taip, kad siuo metu yra mmm ir gine man sake, kad i pabaiga mmm isgerciau pirmaja tablete (nors pirmaja tablete reikia gert pirma mmm diena). Sake pirma menesi apsauga nebus 100%, bet geriant antra pakuote jau bus. Tai ir mastau, ar verta man cia pradet gert si menesi, gal palaukt kitu mmm? Ar yra kam taip buve  blush2.gif

Sveika, na man lb keista, kad i pabaiga mmm pradet gert KT blink.gif pirma k girdziu.. As tavo vietoj palaukciau kitu mmm, nes ir instrukcijoj raso, kad gert reik pirma mmm diena, mano gydytoja taip sake, ir man vaistininke taip sake. Kazkada pamirsau pradet gert, tai vaistininkes pasiklausiau ar nieko, jei pradesiu gert trecia mmm diena, tai ji man rekomendavo negert KT si men arba gert, bet papildomai saugotis, nes apsauga sumazeja. Taip pat rekomenduociau ir tau, palauk kitu mm, pradek gert pirma diena ir po 7 d bus tau ta apsauga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintukė: 27 rugsėjo 2009 - 17:34
Sveikos 4u.gif Norejau paklausti, kaip geriasi kontraceptikai? Jei aš 21-ą tabletę baigiau gert pvz. pirmadienį, tai naują pakuotę turiu pradėti kitą pirmadienį ar antradienį?
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2009 09 28, 00:54)
Sveikos 4u.gif Norejau paklausti, kaip geriasi kontraceptikai? Jei aš 21-ą tabletę baigiau gert pvz. pirmadienį, tai naują pakuotę turiu pradėti kitą pirmadienį ar antradienį?

Labas 4u.gif , naujos pakuotės pirmą tabletę tokiu atveju reikia gerti antradienį 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 28, 09:32-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 09 28, 09:32)
Labas  4u.gif , naujos pakuotės pirmą tabletę tokiu atveju reikia gerti antradienį  4u.gif

Tai kaži kaip tai galėjo paveikti mano organizmą, jei kokius metus ar daugiau aš gerdavau (pagal mano pvz.) pirmadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatiška: 29 rugsėjo 2009 - 17:09
QUOTE(Simpatiška @ 2009 09 29, 19:01)
Tai kaži kaip tai galėjo paveikti mano organizmą, jei kokius metus ar daugiau aš gerdavau (pagal mano pvz.) pirmadienį?

Ta prasme, pirmadienį paskutinė tabletė ir pirmadienį naujos pakuotės tabletė? Tai kad taip neišeina, juk tabletė tai tik LYGIAI trim savaitėm, tai tada turėjot baigt sekmadienį.... g.gif , o naują pradėt pirmadienį...
Atsakyti
smile.gif+2009 09 29, 20:38-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 09 29, 20:38)
1. Ta prasme, pirmadienį paskutinė tabletė ir pirmadienį naujos pakuotės tabletė?
2. Tai kad taip neišeina, juk tabletė tai tik LYGIAI trim savaitėm, tai tada turėjot baigt sekmadienį....  g.gif , o naują pradėt pirmadienį...

1. Taip.
2. Na pvz. 21 tabletę išgėriau pirmadienį, tai naujos pakuotės 1-ą tabletę išgeriu kitą pirmadienį, paskiau 21 tab. išgeriu sekmadienį ir kitą pradedu vėl kitą sekmadienį ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Aaa, supratau, vadinasi darėt šešių dienų pertrauką. Informaciniame lapelyje rašoma, kad jei nori pakeisti mmm dieną galima tabletes oradėt gerti anksčiau, tik ne vėliau, taip manau, kad gal nieko blogo ? g.gif Mano viena draugė geria po keturis penkis mėnesius be pertraukos iš vis, ir jos ginė neprieštarauja.
Atsakyti
smile.gif+2009 09 30, 09:25-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 09 30, 09:25)
Aaa, supratau, vadinasi darėt šešių dienų pertrauką. Informaciniame lapelyje rašoma, kad jei nori pakeisti mmm dieną galima tabletes oradėt gerti anksčiau, tik ne vėliau, taip manau, kad gal nieko blogo ?  g.gif  Mano viena draugė geria po keturis penkis mėnesius be pertraukos iš vis, ir jos ginė neprieštarauja.

Na tai reiks dabar pagal taisykles gert smile.gif
O koks tikslas gerti be pertraukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simpatiška @ 2009 09 30, 16:49)
Na tai reiks dabar pagal taisykles gert smile.gif
O koks tikslas gerti be pertraukų? g.gif

Kad mm nebutu manau unsure.gif Pati to nepraktikuoju, kazkodel manau kad tai nera labai sveika g.gif
Atsakyti