nezinau ka daryti geriu lindynette 20 pirmadieni isgeriau paskutine tablete, o menesiniu dar nera
Sveikos,
nezinau ka daryti geriu lindynette 20 pirmadieni isgeriau paskutine tablete, o menesiniu dar nera
tai pirma pakuote kuria suvartojau. Nezinau ka daryti, nei pilva skauda nieko, tik nugara lauzo, nesuprantu, jau ir nerimas, kad ju nera. Pastoti nrgalejau, nes noro nera tai su MB gal menesi santykiu neturejom
QUOTE(agnesk @ 2009 10 02, 15:30)
Sveikos,
tai pirma pakuote kuria suvartojau. Nezinau ka daryti, nei pilva skauda nieko, tik nugara lauzo, nesuprantu, jau ir nerimas, kad ju nera. Pastoti nrgalejau, nes noro nera tai su MB gal menesi santykiu neturejom 
Tai pirmą pakuotę geriant gali jų visai nebūti, gerkit kitą pakuotę laiku ir viskas bus čiki. Bet man kaip keista, labai jau daug nusiskundimų dėl sumažėjusio noro... Man tai visai nieko, gal net atvirkščiai
QUOTE(Blondinė
@ 2009 10 03, 07:49)
Tai pirmą pakuotę geriant gali jų visai nebūti, gerkit kitą pakuotę laiku ir viskas bus čiki. Bet man kaip keista, labai jau daug nusiskundimų dėl sumažėjusio noro... Man tai visai nieko, gal net atvirkščiai 
Man irgi
... man tai isvis noro beveik nebebuvo nuo kt situ.... tai viskas ... nutraukiau
... jau beveik savaite kaip nebegeriu ir noras jau pastebimai grizta
... tik man idomu ar krutine nesubliuks ...
QUOTE(vaitkute @ 2009 10 04, 19:30)
... man tai isvis noro beveik nebebuvo nuo kt situ.... tai viskas ... nutraukiau
... jau beveik savaite kaip nebegeriu ir noras jau pastebimai grizta
... tik man idomu ar krutine nesubliuks ... 
O labai padidėjo ?
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 05, 00:14)
... labai... seniau A dydis buvo permazas, o B perdidelis... o dabar jau B liemenukai taip gerai graziai suspaudzia, o jei laisviau noris tai jau C deduos ... tai kazkur 1-2 dydziais
geras
kaip norėčiau ir aš
man tik vos vos padidėjo
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 07, 02:48)
... o kiek laiko jau geri???
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 07, 02:48)
aš iš viso nepastebėjau, kad padidėjus būtų
QUOTE(vaitkute @ 2009 10 07, 09:58)
dar tik keturi mėnesiukai