Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Sveikos,
nezinau ka daryti geriu lindynette 20 pirmadieni isgeriau paskutine tablete, o menesiniu dar nera blink.gif tai pirma pakuote kuria suvartojau. Nezinau ka daryti, nei pilva skauda nieko, tik nugara lauzo, nesuprantu, jau ir nerimas, kad ju nera. Pastoti nrgalejau, nes noro nera tai su MB gal menesi santykiu neturejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesk @ 2009 10 02, 15:30)
Sveikos,
nezinau ka daryti geriu lindynette 20 pirmadieni isgeriau paskutine tablete, o menesiniu dar nera  blink.gif tai pirma pakuote kuria suvartojau. Nezinau ka daryti, nei pilva skauda nieko, tik nugara lauzo, nesuprantu, jau ir nerimas, kad ju nera. Pastoti nrgalejau, nes noro nera tai su MB gal menesi santykiu neturejom  doh.gif

Tai pirmą pakuotę geriant gali jų visai nebūti, gerkit kitą pakuotę laiku ir viskas bus čiki. Bet man kaip keista, labai jau daug nusiskundimų dėl sumažėjusio noro... Man tai visai nieko, gal net atvirkščiai blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 03, 07:49-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 10 03, 07:49)
Tai pirmą pakuotę geriant gali jų visai nebūti, gerkit kitą pakuotę laiku ir viskas bus čiki. Bet man kaip keista, labai jau daug nusiskundimų dėl sumažėjusio noro... Man tai visai nieko, gal net atvirkščiai  blush2.gif

Man irgi thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
... man tai isvis noro beveik nebebuvo nuo kt situ.... tai viskas ... nutraukiau smile.gif ... jau beveik savaite kaip nebegeriu ir noras jau pastebimai grizta wink.gif ... tik man idomu ar krutine nesubliuks ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 10 04, 19:30)
... man tai isvis noro beveik nebebuvo nuo kt situ.... tai viskas ... nutraukiau smile.gif ... jau beveik savaite kaip nebegeriu ir noras jau pastebimai grizta wink.gif ... tik man idomu ar krutine nesubliuks ...  unsure.gif

O labai padidėjo ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 05, 00:14)
O labai padidėjo  ?  rolleyes.gif

... labai... seniau A dydis buvo permazas, o B perdidelis... o dabar jau B liemenukai taip gerai graziai suspaudzia, o jei laisviau noris tai jau C deduos ... tai kazkur 1-2 dydziais biggrin.gif ...
Atsakyti
geras ax.gif kaip norėčiau ir aš biggrin.gif man tik vos vos padidėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 07, 02:48)
geras  ax.gif  kaip norėčiau ir aš  biggrin.gif  man tik vos vos padidėjo  unsure.gif

... o kiek laiko jau geri??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2009 10 07, 02:48)
geras  ax.gif  kaip norėčiau ir aš  biggrin.gif  man tik vos vos padidėjo  unsure.gif

aš iš viso nepastebėjau, kad padidėjus būtų ax.gif kiba vyro paklaust g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2009 10 07, 09:58)
... o kiek laiko jau geri??? biggrin.gif

dar tik keturi mėnesiukai ax.gif
Atsakyti
Lindinete geriau 2 metus, patiko, kad svoris neaugo, jokiu nemaloniu pojuciu, skausmo menesiniu metu.

Atsakyti
Gyditoja man israse lindynette 20, turejau pradeti vertoti nuo situ mm, tik kad jos veluoja, o as pradedu eiti is proto verysad.gif
Atsakyti