Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(Labanga @ 2009 11 12, 08:07)
Sveikutes,

Geriau Lindynette 20 pora metu. Nusprendziau padaryti petrauka. Ir... jau antra menesi nesulaukiu MMM  doh.gif  g.gif

Kai tik nutraukiau KT gėrimą, man irgi ciklas buvo laaabai ilgas, tačiau su laiku ciklas normalizuojasi ax.gif Tad linkiu kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
Man taip pat teko paragauti Lindynette 30, geriau 2 metus (dar 2 metus- kitas). Kol geriau Rigevidona kazkaip nebuvo problemu, pradejus gerti Lindynette, atsirado celiulitas (pries tai nebuvo ir gyvenimo budas nepakito, valgiau ta pati, sportavau), o po to palaipsniui pradejo begti noras smileysex.gif kol galaiusiai iskeliavo anapilin biggrin.gif dabar jas meciau, isvis negersiu KT, laukiu permainu organizme 4u.gif
Atsakyti
As geriu sias KT jau treti metai, pastebejau,kad pasitaisiau gerais 5kg.,nors gyv.budas tas pats,dar aktyvesnis dabar,vagymo yprociai irgi nepakite g.gif Na ir noras labai jau mazas smileysex.gif ,praktiskai jo nebeliko verysad.gif .Ka daryt? Jei pasikeisiu KT ar bus kitaip? Spirales nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ereeka @ 2009 12 03, 15:08)
As geriu sias KT jau treti metai, pastebejau,kad pasitaisiau gerais 5kg.,nors gyv.budas tas pats,dar aktyvesnis dabar,vagymo yprociai irgi nepakite  g.gif  Na ir noras labai jau mazas  smileysex.gif ,praktiskai jo nebeliko  verysad.gif  .Ka daryt? Jei pasikeisiu KT ar bus kitaip? Spirales nenoriu  unsure.gif

Pastorėjau ir aš verysad.gif , bet įtariu, kad ne tik tbl. kaltos, nes ėdrumas mano nesvietiškas, o gyvenimo būdas pastaruoju metu sulėtėjęs, noras nesumažėjo, ačiū Dievui, bet jei tik peršalu, tai nesąmonės prasideda, mmm prasideda anksčiau, o baigiasi kelios dienos pradėjus naują pakuotę, mano ginė sako, kad tables kaitaliot labai negerai, kad toks mano organizmas ir t.t. Bet ne kas mėnesį juk peršalu, o jei visai nebūtų noro.... O dar diedas gruzinas.... biggrin.gif Keisčiau manau
Atsakyti
sveikos. norejau paklausti jusu patarimo. lindynete 20 geriu jau 1,5 metu. ir ketvirtadieny prasidejo mmm, nors turejo tik po savaites nes dar nebaigiau gert. nju visai nieko nesuprantu. gal kam jau taip buvo. ka daryt? gal man jo per silpnos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2009 12 06, 23:27)
sveikos. norejau paklausti jusu patarimo. lindynete 20 geriu jau 1,5 metu. ir ketvirtadieny prasidejo mmm, nors turejo tik po savaites nes dar nebaigiau gert. nju visai nieko nesuprantu. gal kam jau taip buvo. ka daryt? gal man jo per silpnos? blink.gif

Tai gal stresas, gripas, peršalimas? neverta skubėti kaitalioti....
Atsakyti
nju visai nieko nesuprantu jau nuo ketvirtadienio teplioja.(jau 5 dienos), skauda pilva, pikta kaip sirse... gal kam taip buvo, nesuprantu ka daryt, nedariau pertraukos nes prasidejo anksciau mmm unsure.gif
o sejp del salutinio poveikio tai pasidariau labai pikta, gal pakeisti kontr? geriu lindynette 20
gal kas keite jas y kitas? del kokiu priezasciu? y kokias pakeitete?smile.gif prasau patarimo, pasimeciau:(
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2009 12 09, 22:32)
nju visai nieko nesuprantu jau nuo ketvirtadienio teplioja.(jau 5 dienos), skauda pilva, pikta kaip sirse... gal kam taip buvo, nesuprantu ka daryt, nedariau pertraukos nes prasidejo anksciau mmm unsure.gif 
o sejp del salutinio poveikio tai pasidariau labai pikta, gal pakeisti kontr? geriu lindynette 20
gal kas keite jas y kitas? del kokiu priezasciu? y kokias pakeitete?smile.gif prasau patarimo, pasimeciau:(

tai pasikonsultuok su savo gine, ji manau tau daugiau kuo pades mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal galite man paaiškinti truputuką.
Dėl gausiu mmm man gyd. išrašė Mercilon KT, aš jas gėriau 4 mėn. mmmm kaip ir sumažėjo, bet baigus jas vartoti po kažkur 5 mėnesių mmm vėl atsistatė ir vėl jos man labai gausios, nuėjau pas gyd. paprašiau kad išrašytų KT vėl, tik kitas, nes nuo mercilono svoris labai padidėjo (kai mečiau jas gerti svoris gryžo į pradinę stadiją) tai man išrašė Lindynette 30. Aš nežinau, bet šiamdien 7 diena mmm ir kaip geriu šitas KT, menesinės dar gausesnės nei iki lindynette, pykina tik išgėrus tabletę, pikta kaip velnias sad.gif aš nežinau ar tai šalutinis poveikis? Jos man netinka ar čia susinormalizuos? Ką man daryti nes jau pati savęs nepakenčiu... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ROMA'ntike: 14 gruodžio 2009 - 13:41
QUOTE(ROMA'ntike @ 2009 12 14, 14:40)
Sveikos merginos,
gal galite man paaiškinti truputuką.
Dėl gausiu mmm man gyd. išrašė Mercilon KT, aš jas gėriau 4 mėn. mmmm kaip ir sumažėjo, bet baigus jas vartoti po kažkur 5 mėnesių mmm vėl atsistatė ir vėl jos man labai gausios, nuėjau pas gyd. paprašiau kad išrašytų KT vėl, tik kitas, nes nuo mercilono svoris labai padidėjo (kai mečiau jas gerti svoris gryžo į pradinę stadiją) tai man išrašė Lindynette 30. Aš nežinau, bet šiamdien 7 diena mmm ir kaip geriu šitas KT, menesinės dar gausesnės nei iki lindynette, pykina tik išgėrus tabletę, pikta kaip velnias sad.gif aš nežinau ar tai šalutinis poveikis? Jos man netinka ar čia susinormalizuos? Ką man daryti nes jau pati savęs nepakenčiu... blink.gif

Na, as dar palaukciau (jei aisku gali), nes sakoma, kad salutinis poveiki gali reikstis net iki 3-4 menesiu, tik tada organizmas gali priprasti. Aisku vienom iskrt viskas ok buna, o kitos dar turi palaukt kuri laika. Bent jau info lapelyje tikrai raso, kad reiktu mest, jei salutinis poveikis nepraeina po 3 men. g.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif , bet apsisprendžiau nuo rytojaus nebegerti šitų tablečių. Čia nesąmonė, kad kažkokios menkutės milimetrinio dydžio tabletės pakeistu žmogų 180 laipsnių kampu? Jokio džaiugsmo nebeliko, nuotaikos, optimizmo, kažkokia paniūrusi nervuota pikta sene tapau. Šventės artėja o aš kaip tas senis iš filmo "Kalėdų giesmė" doh.gif tikiuosi šalutinis poveikis praeis greitai... ax.gif
Atsakyti
Ne, nu šakės, kai pagalvoji, kiek bėdų dėl kontraceptikų, į mėnulį skraidžioja žmonija, o negali diedams rasti kontraceptikų g.gif
Atsakyti