Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(moonlight_fairy @ 2009 10 09, 18:45)
Gyditoja man israse lindynette 20, turejau pradeti vertoti nuo situ mm, tik kad jos veluoja, o as pradedu eiti is proto  verysad.gif

Geriau eiti ne iš proto, o nusipirkti testą mirksiukas.gif , ale užuojauta, aš irgi pradedu nagus griaužt, jei mmm užstringa doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 10, 09:27-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 10 10, 09:27)
aš irgi pradedu nagus griaužt, jei mmm užstringa  doh.gif

aham šiandien turėjo ateit, bet dar nėra rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 10 10, 22:03)
aham šiandien turėjo ateit, bet dar nėra  rolleyes.gif  unsure.gif

mmm atėjo naktį karsta.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.
As taip pat vartoju Lyndinette 20, bet tik 4 men. Nezinau ar tai susije su siomis KT ar tai tik atsitiktinumas, bet man sumazejo svoris. Aisku as stengiausi, kad nukristu kazkiek kg., bet pries tai keleta metu geriau Mersilon, tai svoris islikdavo stabilus. Gal tikrai siose KT maziau hormonu ir pan.
Atsakyti
... labai... seniau A dydis buvo permazas, o B perdidelis... o dabar jau B liemenukai taip gerai graziai suspaudzia, o jei laisviau noris tai jau C deduos ... tai kazkur 1-2 dydziais  ...

Man irgi geriant KT paaugo krūtinė, o geriu Lindynette jau daugiau kaip 1,5 metų. Seniau nesiojau B dydį, o dabar jau lendu tik į C arba D. Kol kas pokyčiu džiaugiuosi thumbup.gif bet kad dar daugiau didėtų jau nebenorėčiau... blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nauoju Lindynette 20 jau pusantro menesio. Vakar pamirsau tablete isgerti unsure.gif lapely parasyta, kad reik tos dienos ismest, gert kitos dienos, o kai pasibaigs, be pertraukos pradet gert kita pakuote. Ar as teisingai supratau? Reik iskart gert, be pertraukos? g.gif
Atsakyti
apie Lindynette kalbame Čia 4u.gif
Atsakyti
g.gif Taigi čia ir kalbam bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 14, 08:45-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 10 14, 08:45)
g.gif  Taigi čia ir kalbam  bigsmile.gif

nu taip, bet ji buvo atskirą temą sukūrus blush2.gif ir aš nurodžiau, kur kreiptis blush2.gif
o moderatorė turbūt sujungė temas, ir gavosi toks nesusipratimas blush2.gif
Atsakyti
Buvo sukurta atskira tema apie "Lindynette". Kai sujungiau temas visos žinutės paskelbtos anoje temoje atkeliavo čia, todėl taip ir gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2009 10 14, 10:48)
nu taip, bet ji buvo atskirą temą sukūrus  blush2.gif ir aš nurodžiau, kur kreiptis  blush2.gif
o moderatorė turbūt sujungė temas, ir gavosi toks nesusipratimas  blush2.gif

QUOTE(*Širdelė* @ 2009 10 14, 13:15)
Buvo sukurta atskira tema apie "Lindynette". Kai sujungiau temas visos žinutės paskelbtos anoje temoje atkeliavo čia, todėl taip ir gavosi  4u.gif

Tai jau supratau blush2.gif
Man ant pilvo atsirado pigmentinė dėmė, tai kažin ar ne tablečių čia? doh.gif Ar jau senatvė.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Laba diena,
as cia tokia klausima ne i tema turiu blush2.gif jau "n" metu nenaudoja KT, ginekologe israse buten Lindynette. Gal galit pasakyti, kiek jos kainuoja? smile.gif kad nusiteiksciau ir sokas vaistinej neistiktu biggrin.gif

Aciu
Atsakyti