Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

smile.gif+2009 12 26, 01:52-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2009 12 26, 01:52)
Ne, nu šakės, kai pagalvoji, kiek bėdų dėl kontraceptikų, į mėnulį skraidžioja žmonija, o negali diedams rasti kontraceptikų  g.gif

thumbup.gif
Bet aš kitą bėdą matau - rasti diedą, kuris vartotų tuos kontraceptikus mirksiukas.gif

Grįžtant prie lindynette - man tiko. Prieš tai vartojau novynette, maniau kad viskas su jom gerai, bet kažkokios kojos sunkios budavo, su lindyette kojų patinimas pradingo.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2009 12 29, 15:29)
thumbup.gif
Bet aš kitą bėdą matau - rasti diedą, kuris vartotų tuos kontraceptikus mirksiukas.gif

Faktas drinks_cheers.gif

Man tai jei tik peršalimas, tai iškart mmm išsireguliuoja, bet keist nenoriu, nes jau kiek su kitom privargau, kad šitos jėga mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif baigiau gerti Lindynette lapeli ir neprasidejo mmm..nors kitais menesiais susirgdavau jau kita diena kai baigdavai gerti 21 tablete... Truputi sunerimau 4u.gif gal vistik pasitaiko vartojant KT nestuke.gif gal kuriai yra taip buve?
Atsakyti
Man ne anksčiau kaip po 3 dienų pasirodo rolleyes.gif Jau pradedu gert naują lapelį o mmm dar porą dienų tęsias.
Atsakyti
QUOTE(wfr @ 2010 01 10, 17:52)
Sveikutes  smile.gif  baigiau gerti Lindynette lapeli ir neprasidejo mmm..nors kitais menesiais susirgdavau jau kita diena kai baigdavai gerti 21 tablete... Truputi sunerimau  4u.gif gal vistik pasitaiko vartojant KT nestuke.gif  gal kuriai yra taip buve?

Vartoju jau 6 mėnesius ir man visada mėnesines prasideda 3 ar 4 pertraukos dieną, taigi nepergyvenk smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit kuri pasakyt kiek kainuoja lindynette20 pakuote?
Atsakyti
QUOTE(slyvuke @ 2010 01 15, 15:22)
sveikos, gal galit kuri pasakyt kiek kainuoja lindynette20 pakuote?

~ 31 lt, su Norfos nuolaidų kortele ~ 26,5 lt
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2010 01 15, 16:09)
~ 31 lt, su Norfos nuolaidų kortele ~ 26,5 lt

jus cia apie pakuote ar lapeli kalbat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 01 15, 21:03)
jus cia apie pakuote ar lapeli kalbat  g.gif

Lapelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wfr @ 2010 01 10, 16:52)
Sveikutes  smile.gif  baigiau gerti Lindynette lapeli ir neprasidejo mmm..nors kitais menesiais susirgdavau jau kita diena kai baigdavai gerti 21 tablete...

Geriau 14 menesiuku jas, ir mmm visada prasidedavo 4 pertraukos diena. Veluodavo kartais tik keliom valandom biggrin.gif . O siaip buvau patenkinta siom KT smile.gif .
Nemanau, kad blogai, jei veluoja keliom dienom. Vienintelis variantas, kad butum nestuke.gif, jei praleidai keleta tableciu, gerei netvarkingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 16 sausio 2010 - 13:39
O man tai prasideda, kai dar dvi tabletės likusios doh.gif
Atsakyti
o man pastaruoju metu prasideda kokioj 4-5 dienoje mmm, anksciau budavo kad jei ketvirtadieni baigiu tai pirmadieni jau ir pasirodo mano drauges o dabar jau tik antradieni ar net treiadieni pasirodo smile.gif
Atsakyti