Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Sveikos,
Nesulaukusi atsakymo i mano auksciau pateikta klausima, teko ieskotis info paciai. Perskaiciau visa tema pilnai ir radau, kad kazkuriai tepliojo visa miela pirmaji gerimo Lindynette menesi. g.gif Labai nenoreciau, kad ir man taip butu, bet pakolkas nesimato tepliojimo pabaigos pozymiu. unsure.gif Kazkaip neramu, kad nebutu taip, kad geriu, teplioja via menesi, o po to kai jau darau pertrauka ir turi atsirasti - ju nera. g.gif Ka tokiu atveju daryti? Tiesiog isivaizduoju, kad sugerti 2aji lapeli ir toliau laukti - ar atsiras. Na, labai viliuosi, kad nebus tepliojimo non-stop n menesiu. biggrin.gif doh.gif Nes dabar ir nuo smileysex.gif susilaikom - nei sergu, nei nesergu. doh.gif Nesamone kazkokia. biggrin.gif
Ir vis tik - klausimas - jei pasireiskia toks tepliojimas, ar tai reikskia, kad KT netinka, ar tai tik prisitaikymas organizmo prie ju? Ir ar nesusilpneja kontracepcija nuo to?
Atsakyti
Man tepliojo žiauriai nuo Jazminelle, tris mėnesius laukiau, kad organizmas priprastu, bet nieko gero doh.gif , visko būna, vienom tinka kito ne. Skaičiau, kad jei teplioja, bet tu tabletes geri sąžiningai, tai apsauga veikia, bet koks ten seksas, maudytis mmm nekažkas doh.gif , mano diedas tuo metu sienom lipo biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 02 06, 20:12-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2010 02 06, 20:12)
Man tepliojo žiauriai nuo Jazminelle, tris mėnesius laukiau, kad organizmas priprastu, bet nieko gero  doh.gif , visko būna, vienom tinka kito ne. Skaičiau, kad jei teplioja, bet tu tabletes geri sąžiningai, tai apsauga veikia, bet koks ten seksas, maudytis mmm nekažkas  doh.gif , mano diedas tuo metu sienom lipo  biggrin.gif

O kur buvai skaiciusi, kad apsauga tokia pati ir tepliojimas tam itakos neturi? Na siaip ir as manyciau, kad nelabai gali itakoti, bet kai sitaip nesklandziai tie vaistai priimami organizmo, nejauku ir del apsaugos...
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 07, 18:28)
O kur buvai skaiciusi, kad apsauga tokia pati ir tepliojimas tam itakos neturi? Na siaip ir as manyciau, kad nelabai gali itakoti, bet kai sitaip nesklandziai tie vaistai priimami organizmo, nejauku ir del apsaugos...

Kadangi irgi žiauriai pergyvenau, tai knisausi visose įmanomose literatūrose, kiek atsimenu internete Jazminelle puslapyje radau, o gal pačioje anotacijoje?
Atsakyti
smile.gif+2010 02 08, 03:24-->
QUOTE(Blondinė smile.gif @ 2010 02 08, 03:24)
Kadangi irgi žiauriai pergyvenau, tai knisausi visose įmanomose literatūrose, kiek atsimenu internete Jazminelle puslapyje radau, o gal pačioje anotacijoje?

Informaciniame lapelyje apie tai nieko neparasyta unsure.gif bet tikiuosi, kad itakos neturi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 02 03, 15:47)
Pirmas menuo, kaip geriu Lindynette20 po gimdymo ir maitinimo. Dabar jau 8ta ciklo ir tableciu gerimo diena, o mmm vis dar nesibaigia. Ar ilgas buna tepliojimas? Ir kiek menesiu sitaip buna, kol isibegeja viskas?

aš pirmą mėnesį gėriau Lindynette20, irgi tepliojo, tai man ginekologė pasakė, kad man jos per silpnos ir išrašė Lindynette30. nuo pastarųjų netepliojo.
Atsakyti
Jau pabaigiau lyndynette 30 pakuote, ir tai isvis pirmieji mano gyvenime kontraceptikai... tai menesis buvo ziaurus, silpnumas, sukimasis, nestabilios emocijos, kantrybes testas mano antrajai pusei.. biggrin.gif apskritai pradejau vartoti kontraceptikus del sunkaus pms ir ilgu bei gausiu menesiniu... tai pirmosios menesines po pirmos pakuotes dvigubai gausesnes, bet neskausmingos... ar tai normalu, ar daugumai tos dienos sutrumpeja ir palengveja vartojant kontraceptikus iskart? aciu mielosios... 4u.gif
Papildyta:
Del tepliojimo sake ginekologas kad menesi pirmaji gali teplioti ir net antraji...
Papildyta:

bet kolas vienintelis pliusas su tom kontraceptinem, kad krutine padidejo iskart, stebisi ir draugas ir mama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindii: 12 vasario 2010 - 11:41
PADEKITE!
labai atsiprasua is anksto uz kvsailuma, bet manau cia man pagelbesit, pabaigiau gerti pakeli penktadieni, dabar menesines prasidejo treciadieni, kad apradeti gerti vel nauja pakeli??penktadieni ar sestadieni?prasua padekite.
Atsakyti
Turi pradeti gerti astunta diena nuo pakuotes baigimo, vadinas nauja pakuote pradek gerti sekanti sestadieni

QUOTE(Monali` @ 2010 02 17, 06:54)
PADEKITE!
labai atsiprasua is anksto uz kvsailuma, bet manau cia man pagelbesit, pabaigiau gerti pakeli penktadieni, dabar menesines prasidejo treciadieni, kad apradeti gerti vel nauja pakeli??penktadieni ar sestadieni?prasua padekite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindii: 17 vasario 2010 - 16:28
sveikos 4u.gif
jungiuosi ir as prie jusu,siandien gydytoja israse ''Linndynete''20 , jau tureciau siom dienom susirgti mmm ,tai jau pradesiu ir as jas gerti 4u.gif ....tikiuosi labai dideliu pasaliniu poveikiu nebus,nes cia perskaiciau ivairiu nuomoniu...galiu pasakyti tik tiek kad manau jog ta moetris kuri rase kad su KT pastojo,tai padare kazkur klaida vartodama tabletes ne laiku arba viduriavo,veme ir taip pasisalino tabletes poveikis,nes siaip su KT jas taisyklingai geriant nepastojama....dar pora klausimu turiu jums
1.jei as susirgciau nakti tai ,jei ryte pradeciau gerti KT ar tai skaitytusi pirma menesiniu diena ir butu tikslinga jas ryte pradeti gerti,ar reiktu tuomet laukti kito menesio?
2.jei as surukau pora trejeta cigareciu per diena ar tai kaip nors keicia tableciu poveiki,kodel rasoma kad rukancioms nepatartina gerti siu vaistu?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Na jeigu kam idomu, galiu ir as pasidalinti savo nuomone apie sias tabletes rolleyes.gif Vartojau lindynet 30 tabletes, 2 metus. Nu ir ka nusprendziau kad jau gana cool.gif O mesti nusprendziau, del to kad per siuos du metus svoris nemazai padidejo, o visos pastangos jam numesti bereiksmes, todel manau kad del svorio kaltos tabletes. Noras mylejimuisi lygus 0. Todel velgi noriu gryst i mormalios merginos gyvenima.Ir dar vienas keistas salutinis poveikis tas kad mane pradejo berti nuo ju. Tai tiek, zinoma yra ir pliusu, sutvarke veido oda, menesimes padare trumpas ir beskausmes, bet mano situacijose minusai uzgoze pliusus verysad.gif Siaip kaip apsaugos priemone manes nepavede, todel ir jum linkiu sekmes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2010 02 24, 16:43)
Laba diena  4u.gif  Na jeigu kam idomu, galiu ir as pasidalinti savo nuomone apie sias tabletes  rolleyes.gif  Vartojau lindynet 30 tabletes, 2 metus. Nu ir ka nusprendziau kad jau gana  cool.gif O mesti nusprendziau, del to kad per siuos du metus svoris nemazai padidejo, o visos pastangos jam numesti bereiksmes, todel manau kad del svorio kaltos tabletes. Noras mylejimuisi lygus 0. Todel velgi noriu gryst i mormalios merginos gyvenima.Ir dar vienas keistas salutinis poveikis tas kad mane pradejo berti nuo ju. Tai tiek, zinoma yra ir pliusu, sutvarke veido oda, menesimes padare trumpas ir beskausmes, bet mano situacijose minusai uzgoze pliusus  verysad.gif  Siaip kaip apsaugos priemone manes nepavede, todel ir jum linkiu sekmes  tongue.gif

doh.gif del sios priezaties ir bijau pradeti vartoti sias KT unsure.gif ...jei pamatysiu kad nors kg nuo ju priaugsiu iskarto nutrauksiu ju vartojima cool.gif
Atsakyti