Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Ginatrytia--jeigu nesigerei pirma diena po 7 dienu pertraukos. tai sekancia diena reikejo gerti dvi, ir 72val reikia papildomu saugojimosi priemoniu. bent jau tiek zinau. o cia ledinukas90 kalbejo apie priauganti svory apie nuotaiku kaitas ir depresija. nepergyvent, nenutrauk gerus. as kaip pradejau vartoti lindynette 30, man buvo lygiai tas pats. vyras sake kad uzmus mane, nes kaip nenormali kokia. nuo menesio iki puses metu turetu viskas susitvarkyti. man pasiseke , susitvarke po pusantro menesio. ir dabar labai gerai. blush2.gif kiekvienai labai skirtingai, priklauso nuo organizmo, tik kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *snowflake*: 10 balandžio 2010 - 17:46
Lindynette mano pirmos KT. Jau suvartojau pusę plokštelės, tačiau man labai teplioja, o po sekso viskas ''išeina'' su krauju. Ar tai normalu? Ar keist KT? Žodžiu patarkite.
Atsakyti
[quote=aniri89,2010 04 11, 01:39]
Lindynette mano pirmos KT. Jau suvartojau pusę plokštelės, tačiau man labai teplioja, o po sekso viskas ''išeina'' su krauju. Ar tai normalu? Ar keist KT? Žodžiu patarkite.

Nesijaudink,tai visiskai normalu. Man lygiai tas pats,va dbr pradesiu antra pakuote. Dienos prasidejo praejus dviem dienom nuo pakuotes baigimo. O norejau paklaust kai pradesiu antra pakuote 7 dienas nereik saugotis?
Atsakyti
[quote=saulutee_,2010 04 11, 17:09]
[quote=aniri89,2010 04 11, 01:39]
Nesijaudink,tai visiskai normalu. Man lygiai tas pats,va dbr pradesiu antra pakuote. Dienos prasidejo praejus dviem dienom nuo pakuotes baigimo. O norejau paklaust kai pradesiu antra pakuote 7 dienas nereik saugotis?
[/quote]
Nereikia. Bet kaip keista del tu dienu, turetu is kart po pakuotes baigimo prasidet.
Na laukiam daugiau zinanciu
Atsakyti
Na matai,turi prasidėti per tas 7 dienas,o juk niekur nenurodytą ar pirmą ar ketvirtą pertraukos dieną,prikluaso manau nuo organizmo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee_ @ 2010 04 11, 21:30)
Na matai,turi prasidėti per tas 7 dienas,o juk niekur nenurodytą ar pirmą ar ketvirtą pertraukos dieną,prikluaso manau nuo organizmo  g.gif

kiek teko girdeti, tai prasideda is kart baigus gerti pakuote. Bet velgi, as dar zalia situose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***black girl*** @ 2010 04 09, 09:13)
saugotis reikia dabar tau  iki busimu menesiniu ir kontraceptikus pradek gerti vel nuo pirmuju menesiniu dienos

Tai, kad as pradejau jas gerti tik tada paklausiau, tai dabar jau gersiu toliau, skaiciau kad savaite reikia papildomai saugotis ;] Nesuprasi cia vienos sako vienaip kitos kitaip ;}
Atsakyti
Vadinas mes visos tokios skirtingos,kad čia mum viskas skirtingai gaunasi 4u.gif ir tikiuosi visom be jokių problemų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginatrytia @ 2010 04 11, 22:59)
Tai, kad as pradejau jas gerti tik tada paklausiau, tai dabar jau gersiu toliau, skaiciau kad savaite reikia papildomai saugotis ;] Nesuprasi cia vienos sako vienaip kitos kitaip ;}

Nesuprantu ka pasake pries tai rasanti mergina. tau baigiasi pakuote, prasideda menesines, praeina 7 dienos, tada pradedi nauja pakeli. tai kaip galima pradeti gerti per antras menesines? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2010 04 12, 10:54)
Nesuprantu ka pasake pries tai rasanti mergina. tau baigiasi pakuote, prasideda menesines, praeina 7 dienos, tada pradedi nauja pakeli. tai kaip galima pradeti gerti per antras menesines?  blink.gif

tai ji sake padare didesne nei 7 dienu pertrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***black girl*** @ 2010 04 12, 14:41)
tai ji sake padare didesne nei 7 dienu pertrauka smile.gif

supratau smile.gif
Atsakyti
naudoju sias kt jau antra karta, buvau isvis metus, metus nenaudojau, db vel pradejau, kolkas viskas gerai. nes anksciau kai jas geriau tai jau su nuotaiku kaita buvo ziauru, kasdien verkdavau del nieko.
Atsakyti