Aciu.
Papildyta:
Dar klausimelis. O ar galima myletis per pertrauka?
QUOTE(aniri89 @ 2010 03 22, 00:24)
galima
as jau naudoju lindynette 30 ,2 metus, pradzioj kai pradejau nautoi labai kito nuotaika, gal hormonus reguliavo, buvau nepastovios busenos. na sake daktare kad pirmus menesiai kosmariski buna, kol susitvarko, kitos depresija suserga ir t.t.

Hmmm... idomu ar labai skiriasi 20 ir 30? Reiks paklausti pas gine kai eisiu. Nes nora myletis Lindynette20 man tikrai sumazino.
Idomu ar kas pasikeistu nuo 30?

Noras DAR labiau sumažėtų.
QUOTE(ROMA'ntike @ 2009 12 14, 17:50)
Dėkui
, bet apsisprendžiau nuo rytojaus nebegerti šitų tablečių. Čia nesąmonė, kad kažkokios menkutės milimetrinio dydžio tabletės pakeistu žmogų 180 laipsnių kampu? Jokio džaiugsmo nebeliko, nuotaikos, optimizmo, kažkokia paniūrusi nervuota pikta sene tapau. Šventės artėja o aš kaip tas senis iš filmo "Kalėdų giesmė"
tikiuosi šalutinis poveikis praeis greitai... 

Sveikos

na sakoma nespjauk į šulinį iš kurio gali būti ,kad reikės gerti

Neapsikenčiau aš dėl gausių menesinių ir pradėjau gerti vėl Lindynette30. Šį karta esu nustebusi,nes jokio šalutinio poveikio nėra,kaip buvo praeitą kartą

QUOTE(ROMA'ntike @ 2010 03 23, 11:50)
Kažkaip neįprasta man turėti tokias mmmm, kai pastoviai upeliu sruvendavo,aišku man taip labai patinka,bet suprantu,kad taip neturėtų būti...

Pradėjus gert KT man mėnesinės ženkliai apmažėjo (na, gal ir ne iš pirmo mėnesio, bet greit), net gasdinausi kelis kartus, ar čia tik viskas man gerai

O kažin, nutraukus gerti tabletes, mėnesinių gausumas sugrįžta ar taip ir lieka?
Man žinok po kurio laiko atsinaujino,todėl vėl pradėjau vartoti KT

QUOTE(saulutee_ @ 2010 03 25, 00:02)
Sveikos,pradėjau gerti Lyndynette 20 prieš 9 dienas,per pirmą mm dieną,ir man vis dar teplioja
kaip supratau tai normalu?
Kitų pašalinių poveikių nejaučiu

Kitų pašalinių poveikių nejaučiu

Man nustojo teplioti tik po gerų dviejų savaičių, manau pirmą mėnesį tai normalu, kol organizmas 'apsipranta'

Kolkas daugiau jokių pašalinių poveikių, žiūrėsiu, kokios bus pirmosios mm su jom..