Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Aciu.
Papildyta:
Dar klausimelis. O ar galima myletis per pertrauka?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2010 03 22, 00:24)
Aciu.
Papildyta:
Dar klausimelis. O ar galima myletis per pertrauka?

galima
Atsakyti
as jau naudoju lindynette 30 ,2 metus, pradzioj kai pradejau nautoi labai kito nuotaika, gal hormonus reguliavo, buvau nepastovios busenos. na sake daktare kad pirmus menesiai kosmariski buna, kol susitvarko, kitos depresija suserga ir t.t. cool.gif
Atsakyti
o as baigiu lyndinette 20 pirma menesi cool.gif ir jokiu dideliu pokyciu nepastebejau,nei svoris padidejo,nei myletis noras sumazejo,nei depresija neuzpuole,nei kraujingu iskyru buvo,kolkas viskas super man thumbup.gif
Atsakyti
Hmmm... idomu ar labai skiriasi 20 ir 30? Reiks paklausti pas gine kai eisiu. Nes nora myletis Lindynette20 man tikrai sumazino. verysad.gif Idomu ar kas pasikeistu nuo 30? g.gif
Atsakyti
Noras DAR labiau sumažėtų.
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2009 12 14, 17:50)
Dėkui 4u.gif , bet apsisprendžiau nuo rytojaus nebegerti šitų tablečių. Čia nesąmonė, kad kažkokios menkutės milimetrinio dydžio tabletės pakeistu žmogų 180 laipsnių kampu? Jokio džaiugsmo nebeliko, nuotaikos, optimizmo, kažkokia paniūrusi nervuota pikta sene tapau. Šventės artėja o aš kaip tas senis iš filmo "Kalėdų giesmė" doh.gif tikiuosi šalutinis poveikis praeis greitai... ax.gif

Sveikos smile.gif
na sakoma nespjauk į šulinį iš kurio gali būti ,kad reikės gerti biggrin.gif smile.gif
Neapsikenčiau aš dėl gausių menesinių ir pradėjau gerti vėl Lindynette30. Šį karta esu nustebusi,nes jokio šalutinio poveikio nėra,kaip buvo praeitą kartą smile.gif Savijauta kuo puikiausia, na tik pirmą dieną kai išgėriau tablėtę galvą skaudėjo,bet dabar viskas pakolkas super, BET mėnesinių beveik nėra, tik kažkoks tepliojimas... ar verta sunerimti ar reikia palaukti ar nutraukti vartojimą? Štai kokie klausimai iškilo? Kažkaip neįprasta man turėti tokias mmmm, kai pastoviai upeliu sruvendavo,aišku man taip labai patinka,bet suprantu,kad taip neturėtų būti...
Atsakyti
QUOTE(ROMA'ntike @ 2010 03 23, 11:50)
Kažkaip neįprasta man turėti tokias mmmm, kai pastoviai upeliu sruvendavo,aišku man taip labai patinka,bet suprantu,kad taip neturėtų būti...

drinks_cheers.gif Aš geriu L20, panaši situacija nutiko ir su manimi. Anksčiau taip pat labai gausiai sirgdavau, kaip tu ir sakai- upeliais ir potvyniais tekėjo biggrin.gif Net baisu ir prisiminti, kokių stresų teko apturėt. doh.gif

Pradėjus gert KT man mėnesinės ženkliai apmažėjo (na, gal ir ne iš pirmo mėnesio, bet greit), net gasdinausi kelis kartus, ar čia tik viskas man gerai g.gif Bet dabar jau 2,5 metų kaip vartojus šias KT, apsipratau ir viskas tvarkoje, jau pripratau pirkti mini tamponus... blush2.gif

O kažin, nutraukus gerti tabletes, mėnesinių gausumas sugrįžta ar taip ir lieka?
Atsakyti
Man žinok po kurio laiko atsinaujino,todėl vėl pradėjau vartoti KT doh.gif
Atsakyti
Sveikos,pradėjau gerti Lyndynette 20 prieš 9 dienas,per pirmą mm dieną,ir man vis dar teplioja g.gif kaip supratau tai normalu?
Kitų pašalinių poveikių nejaučiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee_ @ 2010 03 25, 00:02)
Sveikos,pradėjau gerti Lyndynette 20 prieš 9 dienas,per pirmą mm dieną,ir man vis dar teplioja g.gif  kaip supratau tai normalu?
Kitų pašalinių poveikių nejaučiu smile.gif

Man nustojo teplioti tik po gerų dviejų savaičių, manau pirmą mėnesį tai normalu, kol organizmas 'apsipranta' smile.gif

Kolkas daugiau jokių pašalinių poveikių, žiūrėsiu, kokios bus pirmosios mm su jom.. ax.gif
Atsakyti
o kada turi menesines prasideti,vakar isgeriau 21 pirma tablete -menesio kursa,nuo siandien darau 7 dienu pertrauka,bet dar menesines nepasirode?ar verta jau sunerimti? g.gif
Atsakyti