Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(saulutee_ @ 2010 05 30, 17:26)
nežinau kas čia yra,bet liko dar 4 pakuotės tabletės o prasidėjo rimtos dienos... nors visada prasideda 3 pertraukos dieną. ir dar pilvuką skaudą... gal kas susidūrę esat? verysad.gif  verysad.gif

tai zinok man beveik tas pats, tik kad man laiku neprasidejo - per pertrauka nebuvo nieko, o jau kai vel pradejau gert trecia savaite prasidejo, patart nieko negaliu, pati laukiu uziregistruot pas gydytoja, nes man cia kazkaip nenormaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
Tikriausiai ir man reikės,nes va po 7 dienų reikės pradėti naują pakuotę,o kaip nesibaigia taip nesibaigia...
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2010 05 27, 15:24)
Sveikos,
reikia patarimo. Pradėsiu gerti Lindynette , bet va pagal viską kai baigsiu pakuotę , lėksiu atostogaut ir labai jau nesinorėtų  per atostogas apturėt tą " malonumą ". Ar tikrai pradėjus gerti iškart antrą pakuotę mėnesinių galima išvengti ? Bet kaip tadu po to  g.gif

4u.gif

Aš du kartus bandžiau atitolint tas mėnesines, bet nepavyko - nors geriau be pertraukos antrą pakuotę, vistiek MM buvo, gal tik dar silpnesnės, nei visada, Užtai po antrosios pakuotės MM nebuvo visai doh.gif
Na, bet čia gal tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
Dešimta diena, kai geriu Lindynette. Tik pradėjau gerti, nuo pat pirmos dienos ėmė teplioti, ir kuo toliau tuo vis labiau, gaunasi kaip sirgimas jau g.gif . Įdomu, kada sustos tas kraujavimas, bet tikiuosi, tai gali būti pirmus mėnesius, pradėjus naudoti kontraceptikus. Tik jau atsibodo tos nesąmonės doh.gif
Seniai esu gėrusi kitokius, tai tokių dalykų nebuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiukė: 10 birželio 2010 - 10:44
QUOTE(Auksiukė @ 2010 06 10, 11:44)

gali būt kad netinka kontraceptikai...
as lindinet 20, geriau 6men. ir prasidavo mmm savaite anksciau o per pertrauka nebuna, ir dar jau taip antras menesis, dar eisiu kad rasytu stipresnes arba pakeistų..

as seniau ir vartojau kitokias, bet ir nebuvo tokiu nesamoniu. kad geriant kontraceptiku menesines prasideda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 06 10, 12:05)
gali būt kad netinka kontraceptikai...
as lindinet 20, geriau 6men. ir prasidavo mmm savaite anksciau o per pertrauka nebuna, ir dar jau taip antras menesis, dar eisiu kad rasytu stipresnes arba pakeistų..

as seniau ir vartojau kitokias, bet ir nebuvo tokiu nesamoniu. kad geriant kontraceptiku menesines prasideda doh.gif

Dar žiūrėsiu, kaip toliau bus, gal dar ir antrą pakuotę pabandysiu, jei niekas nesikeis į gerą pusę, tai keliausiu pas gydytoją. Be to, dabar vasara, o čia ištisai su paketais reikia vaikščioti frusty.gif
Atsakyti
Sveikos, nenoriu gąsdinti, bet mane nuo Lindynette taip išbėrė blink.gif Teko kreiptis į gydytoją, užrašė į dienos stacionarą ir dar lašelinių krūvą pastatė g.gif Gal čia tik man toks pašalinis poveikis, bet kažkaip nerekomenduoju unsure.gif
Atsakyti
Viskas, aš užsiregistravau pas gydytoją, nėra galo kraujavimui, atsibodo tos nesąmonės g.gif
Atsakyti
Sėkmės Auksiuke, parašyk, ką gydytoja pasakys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 06 13, 17:35)
Sėkmės Auksiuke, parašyk, ką gydytoja pasakys  unsure.gif

Su nekantrumu laukiu apsilankymo pas gydytoją. Dar taip nėra buvę, kad imtų mirguliuoti akyse, o galiausiai pradėjo tirpti ranka ir veidas. Vienu žodžiu, išsigandau visiškai ir įsitikinau, kad čia taip gali būti nuo šitų bjaurybių kontraceptikų. Paskaičiau šalutinius šitų vaistų poveikius, tai kažkas tai baisaus. Tie požymiai grynai atitinka man nutikusius, jau nekalbu apie kraujavimą...
Atsakyti
Siaubas, Auksiuke, laikykis!

Man labai įstrigo kaip gydytojas genetikas pasakojo apie kontraceptikų tyrimus: paimama tik visiškai sveikų moterų grupė ir tik skelbiami tik tie tyrimai, kuriuose geri rezultatai, apie kitus nutylima ... g.gif
Aš nebegeriu ir pagaliau normaliai jaučiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misija-vestuves: 15 birželio 2010 - 10:08
as buvau pas gine, nes du men prasidedavo kraujavimas savaite anksciau, o per pertrauka nieko nebudavo, o net antra men prasidejo anksciau savaite bet ir per pertrauka kraujavo, dar israse lindinet30, ryt pradedu ziuresiu kaip su jom bus doh.gif
Atsakyti