Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

QUOTE(dingiux @ 2010 06 30, 20:42)
Aš ir naudoju Lindynette 20. Jau metai su trupučiu. Tiesa, esu ir anksčiau naudojusi, bet su pertraukomis ir nereguliariai unsure.gif Mano patirtis: tiek anksčiau, tiek dabar.. - priaugau nemažai svorio verysad.gif o kai jų negėriau, arba kai mesdavau - iškart sukūsdavau.. dar.. kiekviena mėn., kartais net po du kartus (po mm ir prieš mm) išlenda pienligė doh.gif  doh.gif  doh.gif Dabar kaip vartoju be perstojo metus su trupučiu - tas pats tiek pat laiko doh.gif  doh.gif  doh.gif galima sakyti geri metai neišlipu iš pienligės ir kiekvieną mėn. dar papildomai kainuoja gydytis nuo jos verysad.gif Dbr baigiu sugert pakuotę ir mesiu visiem laikam.. thumbup.gif Aišku kiekvienos organizmas labai idividualus, gali taip ir nebūti, tačiau kaip bebūtų, daugumai pasireiškia tai tas tai anas blink.gif

Ir čia dar ne viskas.. kadangi mano oda lb plona (nuo mažens esu alegriška ir oda "prisiragavus" visokiausių hormoninių tepalų, todėl labai išplonėjus) - šlaunų, kelių ir strėnų srityje siaubingos strijos.. kolkas dar nesugiję, tad mėlynės vos ne verysad.gif

Va, tokia mano patirtis su šiom KT. Rekomenduoju kiekvienai nevartoti, jei galima, nuo to bus tik geriau thumbup.gif  drinks_cheers.gif

doh.gif jei jums jos netiko tai nereiskia kad ir kitoms netiks, kaip jus galit rekomenduoti nevartoti doh.gif man asmeniskai per pirmus metus nukrito svoris, ir netgi nemazai jo, mano patirtis su siomis kontraceptinemis priesinga jusu, ir mmm susitvarke, jei ir buna tai tik simboliskai, kuo dziaugiuosi, o jei ir paberia tai kt nekaltinu nes pries mmm mane visada paberdavo, taigi kiekvienos patirtis yra skirtinga, ir cia rekomenduoti, leipti vartoti ar ne nereikia, pats zmogus turi isbandyti ir nuspresti kas jam tinka ir kas ne..kas tinka 10 draugiu nereiskai kad tik ir jums, kiekvienos skirtingas organizmas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.
turėjau tokią bėdelę ir nežinau ką dabar daryti. išgėriau 8h tabletę,o naktį apie 4 apsivėmiau...pakuotėje liko 5 tabletės,aš jas suvartojau,santykių neturėjau,o dabar jau kaip ir pertrauka kaip ir mm turėtų būti,bet... o pms buvo tai ojojjo kentėjo visi blink.gif ir dar nervavausi daug,net labai daug tai dėl to gal užvėluos?
Atsakyti
Anksciau geriau Lindynette20, neilgai, apie 6-7men. Puikiai tiko, jokiu problemu nei su svoriu nei su kazkuo kitu nebuvo, susitvarke mm. Vienintele problema - pienlige. Anksciau isvis neteko susidurti, o su Lindynette iskart... ir nustojus gerti teko dar kelis menesius gydytis nuo pienliges, pabuvau ramiai koki menesi gal ir vel sugrizo... Bet kiek girdejau, pienlige nuo visokiu kontraceptiku gali atsirasti, kaip salutinis poveikis. schmoll.gif jau 9 men kaip nebevartoju lindynetes, o su pienlige vis dar kova vyksta nuolatine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2010 07 02, 16:17)

nu nezinau ar kt gali iskelti pienlige, tai yra grybelis juo dazniausiai uzsikreciama nuo kito asmens, pavz gal ant klozeto nesvaraus buvote, kur tokia pat sirgdama sedejo, pavz duse, vonioj... o pienlige nera isgydoma tik apgydoma, ji nurimsta, bet po keliu sav,men, gali vel pasireiksti.. Bjauri liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 03, 09:30)
nu nezinau ar kt gali iskelti pienlige, tai yra grybelis juo dazniausiai uzsikreciama nuo kito asmens, pavz gal ant klozeto nesvaraus buvote, kur tokia pat sirgdama sedejo, pavz duse, vonioj... o pienlige nera isgydoma tik apgydoma, ji nurimsta, bet po keliu sav,men, gali vel pasireiksti.. Bjauri liga doh.gif

as nezinau ar butent nuo kt taip nutiko, bet iki kol pradejau vartoti kt net nezinojau kas ta pienlige apskritai yra, o ji atsirado ne tada kai nutraukiau kt, bet gal po kokio men kai tik pradejau vartoti smile.gif gal ir sutapimas aisku, bet baisus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
man svoris neauga nuo jų, nors tikėjausi , kad papilnėsiu:mmm kaip davė šešiolika metų taip iki dabar duoda.... gal sumažėjo ant žandukų pabėrimų , o taip kaip buvo taip ir liko viskas....
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2010 07 01, 08:34)
doh.gif jei jums jos netiko tai nereiskia kad ir kitoms netiks, kaip jus galit rekomenduoti nevartoti doh.gif  man asmeniskai per pirmus metus nukrito svoris, ir netgi nemazai jo, mano patirtis su siomis kontraceptinemis priesinga jusu, ir mmm susitvarke, jei ir buna tai tik simboliskai, kuo dziaugiuosi, o jei ir paberia tai kt nekaltinu nes pries mmm mane visada paberdavo, taigi kiekvienos patirtis yra skirtinga, ir cia rekomenduoti, leipti vartoti ar ne nereikia, pats zmogus turi isbandyti ir nuspresti kas jam tinka ir kas ne..kas tinka 10 draugiu nereiskai kad tik ir jums, kiekvienos skirtingas organizmas mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Jei Jums netiko -tikrai nereiskia,kad ir kitom netiks,vartojau 4m. ir paskui,po vaiku gimimu,noreciau vel juos vartoti thumbup.gif Del svorio:visom draugem sakau,TIK NEREIKIA KALTES SUVERSTI ANT KT :PKaip tik as vartodama jas,tai sportavau,tai kokiu dietu laikiausi,tai svoris buvo normalus,kai tuos dalykus mesdavau,tai ir svoris didejo bigsmile.gif Aisku buna skirtingai smile.gif
Bent jau jas vartojant,issisprende daug problemeliu su mm,skausmais,nereguliarumu ir dar kraujavimas nuo 7-8dienu perejo i 4-5d thumbup.gif Jokiu pasaliniu poveikiu man nebuvo tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziogas88 @ 2010 07 02, 15:17)
Anksciau geriau Lindynette20, neilgai, apie 6-7men. Puikiai tiko, jokiu problemu nei su svoriu nei su kazkuo kitu nebuvo, susitvarke mm. Vienintele problema - pienlige. Anksciau isvis neteko susidurti, o su Lindynette iskart... ir nustojus gerti teko dar kelis menesius gydytis nuo pienliges, pabuvau ramiai koki menesi gal ir vel sugrizo... Bet kiek girdejau, pienlige nuo visokiu kontraceptiku gali atsirasti, kaip salutinis poveikis.  schmoll.gif  jau 9 men kaip nebevartoju lindynetes, o su pienlige vis dar kova vyksta nuolatine  doh.gif

O ka sako gyd?
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2010 07 05, 16:04)

O ka sako gyd?

o ka pasakys ? smile.gif nieko, vaistukai vieni, vaistukai kiti ir viskas, aisku padejo labai, bet vis grizta kartais ta pienlige smile.gif as nesakau kad 100% nuo kt atsirado, bet sutapo viskas...
tiesa, jei dar kalbant apie pliusus lindynettes, tai laaabai pagelbejo del skausmu kiausides. Nei viena daktare negalejo pasakyti kas ten negerai ir kodel man skauda, bet va puse metu su lindynette ir pamirsau visus skausmus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogas88 @ 2010 07 03, 16:47)
as nezinau ar butent nuo kt taip nutiko, bet iki kol pradejau vartoti kt net nezinojau kas ta pienlige apskritai yra, o ji atsirado ne tada kai nutraukiau kt, bet gal po kokio men kai tik pradejau vartoti smile.gif gal ir sutapimas aisku, bet baisus  doh.gif  verysad.gif

visai gali buti, kad butent nuo KT pienlige. Man irgi buvo su vienom KT toks dalykas isitaises, bet kokiu atveju tai rodo nusilpusi imuniteta ir greiciausiai netinkamas KT.
Atsakyti
Sveikutes, mergaites smile.gif turiu klausimu. Man sios KT pirmosios, anksciau visai nevartojau. Pradejau gerti tvarkingai nuo pirmos mm dienos ir dabar suvartojau jau puse pakelio. Aisku, dar truputuka teplioja unsure.gif , bet labiausiai mane domina stai kas. Ar galiu jaustis saugi jau nuo pirmos tabletes nors KT pirmosios mano gyvenime? Ar verciau pirma menesi pasisaugoti papildomai (ka mes ir darom)? kazkaip labai neramu, atrodo o jei kas, o atsipalaiduoti taip norisi ax.gif tiesa, dar idomu, ar pradejus gerti ne nuo pirmos ciklo dienos ir saugojusis 7d paskiau jau galima ramiai myletis ar apskritai ta menesi veiksmingumas sumazeja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurabimbam @ 2010 07 10, 00:42)
Sveikutes, mergaites  smile.gif turiu klausimu. Man sios KT pirmosios, anksciau visai nevartojau. Pradejau gerti tvarkingai nuo pirmos mm dienos ir dabar suvartojau jau puse pakelio. Aisku, dar truputuka teplioja  unsure.gif , bet labiausiai mane domina stai kas. Ar galiu jaustis saugi jau nuo pirmos tabletes nors KT pirmosios mano gyvenime? Ar verciau pirma menesi pasisaugoti papildomai (ka mes ir darom)? kazkaip labai neramu, atrodo o jei kas, o atsipalaiduoti taip norisi  ax.gif tiesa, dar idomu, ar pradejus gerti ne nuo pirmos ciklo dienos ir saugojusis 7d paskiau jau galima ramiai myletis ar apskritai ta menesi veiksmingumas sumazeja?  blush2.gif

tikrai gali jaustis saugi, man kai pradejau vartoti, kankino ta pati mintis, bet viskas buvo gerai, ir nelaukiau tikrai kito menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kuriai jau irgi vaistinėje pasiūlė Lindynettes analogą? tokios pat sudėties, tik daug pigesnį.. nepamenu tik pavadinimo.. blush2.gif
Atsakyti