QUOTE(dingiux @ 2010 06 30, 20:42)
Aš ir naudoju Lindynette 20. Jau metai su trupučiu. Tiesa, esu ir anksčiau naudojusi, bet su pertraukomis ir nereguliariai
Mano patirtis: tiek anksčiau, tiek dabar.. - priaugau nemažai svorio
o kai jų negėriau, arba kai mesdavau - iškart sukūsdavau.. dar.. kiekviena mėn., kartais net po du kartus (po mm ir prieš mm) išlenda pienligė
Dabar kaip vartoju be perstojo metus su trupučiu - tas pats tiek pat laiko
galima sakyti geri metai neišlipu iš pienligės ir kiekvieną mėn. dar papildomai kainuoja gydytis nuo jos
Dbr baigiu sugert pakuotę ir mesiu visiem laikam..
Aišku kiekvienos organizmas labai idividualus, gali taip ir nebūti, tačiau kaip bebūtų, daugumai pasireiškia tai tas tai anas
Ir čia dar ne viskas.. kadangi mano oda lb plona (nuo mažens esu alegriška ir oda "prisiragavus" visokiausių hormoninių tepalų, todėl labai išplonėjus) - šlaunų, kelių ir strėnų srityje siaubingos strijos.. kolkas dar nesugiję, tad mėlynės vos ne
Va, tokia mano patirtis su šiom KT. Rekomenduoju kiekvienai nevartoti, jei galima, nuo to bus tik geriau

Ir čia dar ne viskas.. kadangi mano oda lb plona (nuo mažens esu alegriška ir oda "prisiragavus" visokiausių hormoninių tepalų, todėl labai išplonėjus) - šlaunų, kelių ir strėnų srityje siaubingos strijos.. kolkas dar nesugiję, tad mėlynės vos ne

Va, tokia mano patirtis su šiom KT. Rekomenduoju kiekvienai nevartoti, jei galima, nuo to bus tik geriau