Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

jas geriu jau daugaiu nei 3 metus, jokiu nusiskundimu neturejau ir neturiu, viskas buvo ir yra puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilyte864 @ 2010 08 19, 23:21)
Dar kartely aciu uz atsakyma, o is kur jus visos istrauket kad pirmas septynias dienas reikia papildomai saugotis, informacini lapely perskaiciau kelis kartus, ir parasyta kad esi saugi nuo pat pirmos dienos jei pradedi gert pirma menesiniu diena, ir gine nieko apie papildoma apsauga pirmosiomis dienomis nieko neminejo. Susirupinau vel, ar tai tikrai butina... nes  nestuke.gif  oi nenoriu nenoriu biggrin.gif

na as manau jeigu kelios kontraceptines tabletes padetu isvengti nestumo, tada kam jas gerti visa menesi doh.gif pirma menesi geriant kontraceptines tabletes vis dar reikia prisisaugoti blush2.gif o kontraceptiniu tableciu informaciniai lapeliai yra tik gamintoju informaciniai lapeliai, kurie ne visada atskleidzia visa tiesa. jie visgi neatsako uz jusu nestuma doh.gif
Atsakyti
Po pirmojo menesio vartojant sias Kt jau ir as galiu pasidalinti patirtimi tongue.gif tai va, pastot nepastojau, nors papildomai nesisaugojom nuo pat pirmu vartojimo dienu (nes taip buvo prasyta kad nebutina) g.gif o nuomone mano tai lbj gera apie jas po pirmo menesio nes noras ohoho lotuliukas.gif nei neteplioji kaip visos minejo, tai va, o ir pirmoji menesiniu diena visai neskausiminga, kaip budavo aknsciau thumbup.gif tai tiek... cool.gif
Atsakyti
Pradejus gerti kt, tikrai nereikia saugotis pirma menesi, jei geri jas atsakingai ir nepraleidineji, kadangi pradedi gerti 1 menesiniu diena, kai galimybe pastoti ir taip minimali.
Atsakyti
QUOTE(megamara6 @ 2010 08 19, 19:38)
Ar tikrai? Išgėriau vieną pakuotę, 21 tabletę, baigus jas, 7 dienų pertraukos metu mėnesinės atsirado tik 3 dieną. Dabar jau šiandien pradėjau gerti antrą pakuotę, po pertraukos, ar tikrai galiu papildomai nesisaugoti? Ar 7 dienų pertraukų metu taip pat galiu visiškai ramia širdim mylėtis į sveikatą nesisaugodama? smile.gif nes man kažkaip tai baisu, kad pertraukos metu, ar po pertraukos galiu pastoti... Nes pirmą mėnesį pradėjus gerti pirmas 7 dienas patartina papildoma apsaugo, o po pertraukos ar tikrai nebereikia? Jetau kaip nerimas nuėmė smile.gif
O šiaip viskas man su jom gerai, jokių galvos skausmų tfu tpfu tpfu, noras mylėtis tikrai beprotiškas biggrin.gif Ištisai nosiu  ax.gif  Krūtinė padidejus, kas labai džiugina biggrin.gif paskaičiau, kad kažkuriai celiulito atsirado, išsigandau, eisiu iki veidodžio pažiūrėt biggrin.gif buvo jo ir prieš tai , žėsiu ar nepadaugėjo biggrin.gif baisu...

sveikos.mano manymu ir mano patirtis rodo,kad viskas yra tvarkoje.menesines prasideda 3-4 diena nebegeriant.pradedama gerti po 7d pertraukos,t.y. 8a diena.nesvarbu ar menesines baigesi,ar tesiasi...saugotis papildomai nereikia(na nebent tuo metu viduriuojama gausiai).jei gersite tvarkingai,pastoti bus"sunku":)As kontraceptikus geriu gal 10 metu.Lindenete geriu po pertraukos-jau virs 3 metu,pries tai geriau gal metus kitus...Beje,kai tik nustojau gerti is karto planuotai-netiketai pastojau.smile.gif.taip,kad supratau,kad veikimas baigiasi,kai tik nutraukiate gerima.beje,papildomu salutiniu reiskiniu irgi nepastebejau.menesines sutrumpejo,skausmu jokiu....sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aušrynė: 10 rugsėjo 2010 - 11:24
QUOTE(saulutee_ @ 2010 07 01, 11:04)
sveikos.
turėjau tokią bėdelę ir nežinau ką dabar daryti. išgėriau 8h tabletę,o naktį apie 4 apsivėmiau...pakuotėje liko 5 tabletės,aš jas suvartojau,santykių neturėjau,o dabar jau kaip ir pertrauka kaip ir mm turėtų būti,bet... o pms buvo tai ojojjo kentėjo visi blink.gif ir dar nervavausi daug,net labai daug tai dėl to gal užvėluos?

man buvo panašiai, bet nuo pirmųjų tablečių dvi naktis iš eilės kėliausi tuo pačiu metu, nes žiauriai pykino... blink.gif (irgi 4 ryto lotuliukas.gif ) bet ten buvo kitos KT. Dabar vartoju Lindynette 30... pirmą dieną kaip lapas buvau, pykino, dirbti normaliai negalėjau, tai, matyt, neapsikentę išsiuntė namo lotuliukas.gif po kiek laiko viskas lyg ir normaliai, pykinimas praėjo, lyg ir jokių nusiskundimų nebuvo, mm sutrumpėjo, beveik be jokių skausmų ax.gif tik va šiandien vėl kažko prie žemės traukia (vartoju jau 3 mėn.), pykina... nežinau, ar čia nuo KT ar šiaip kažko užvalgiau... unsure.gif
Atsakyti
Geriau pusantru metu sias kt, viskas buvo ciki, absoliuciai nepastebejau jokio pasalinio poveikio, nebent pradzioje skaudejo galva daznai, bet man ja ir siaip daznai skauda, tai net nzn ar tai nuo kt buvo g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
na štai geriu ir aš šias tabletes jau trečią mėnesį. Bet labai prastai jaučiuosi. Nuolatinis galvos skausmas, kartais pradeda mausti pilvą lyg prieš mėnesines, nuolatinė apatija viskam, skaudanti krūtinė.... Nei iš šio nei iš to noras verkti...o apie lytinį potraukį visai tyliu....galvoju,kad išgersiu paskutinį lapelį ir daugiau jau jų nebevartosiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekscedente: 18 rugsėjo 2010 - 09:23
As kai turiu su kuo palyginti ( pries tai 4 metus geriau jeanine) tai man sitos visiskai nieko gero.
1. MMM su pirmosiomis buvo negausios ir neskausmingos tuo tarpu su sitom plaukdavau jei tai butu ne per silpnas pasakymas, net is viso be KT nors pas mane mmm gausios , bet buvo silpniau nei su sitom.
2. Susirgdavau antra diena negerdama, cia mazdaug tada susergi kai jau turi pradeti gerti nauja pakuote.
3. PMS nebudavo visiskai dabar ziaurus.
4. Svoris ne tik kad neaugo bet ir pakrites buvo, o dabar laaabai auga.
5. Skausmas nezmoniskas.. siaip be vaistu isgyventi pavykdavo dabar niekaip doh.gif

Zodziu sugeriau pusantros pakuotes ( geriau nuo gruodzio pradzios) ir daugiau nebegersiu.. uztenka man jau..
P.s. tokie patys pojuciai ir pas sese mes abi gerem Lindynete 20.
Atsakyti
Mergaites,o kuo skiriasi Lindynette 20 ir Lindynette 30?Jau kuri laika geriu Lindynette 20.Siaip viskas lyg ir nieko,tik pries MMM isberia veida spuogeliais,po to praeina.
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 20, 10:20)
Mergaites,o kuo skiriasi Lindynette 20 ir Lindynette 30?Jau kuri laika geriu Lindynette 20.Siaip viskas lyg ir nieko,tik pries MMM isberia veida spuogeliais,po to praeina.

sveika, skirtumas veikliosiomis medžiagomis: lindynette 20 sudėtis 0,02 mg etinilestradiolio ir 0,075 mg gestodeno, o lindinette 30 yra 0,03 mg etinilestradiolio ir 0,075 mg gestodeno smile.gif kitaip sakant, yra stipresnės smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif.Bet dar vienas klausimelis,kada reikia vartoti stipresnes KT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta.V: 20 rugsėjo 2010 - 11:02