man gyditoja israse lindynette20 nes buvo gausios menesines pageriau 6men. viena menesi jau negeriu noriu pastoti kazin kada galeciau tiketis to? kolkas nieko, girdejau kad po kitu kontraceptiniu greiciau pastojama o kazink kaip nuo lindynet?
sveikos, vakar isgeriau KT bet po valandos isvemiau, dar karta tabletes negeriau. Liko man dar dvi tabletes. ar ju isvis negerti ir laukti 7 dienas ar isgerti jas, saugotis papildomai ir toliau be pertraukos gerti kita pakuote?
QUOTE(vezliukeee @ 2010 10 15, 17:01)
man gyditoja israse lindynette20 nes buvo gausios menesines pageriau 6men. viena menesi jau negeriu noriu pastoti kazin kada galeciau tiketis to? kolkas nieko, girdejau kad po kitu kontraceptiniu greiciau pastojama o kazink kaip nuo lindynet?
sveika,as naudojau lindynette20 kazkur 3-4metus,kai nutraukiau,po 2men pastojau

butina pirkt iskart visa pakuote 3menesiams ar vaistines iapakuoja po 1 menesiui?

ispakuoja ir menesiu, ir dviems, kaip tik jus norite

QUOTE(Sunkissed @ 2010 10 10, 21:20)
Sveikos,o jeigu as pradejau gerti nuo pirmos tabletes pirmadienio,nors ta diena buvo sestadienis? nieko blogo,ar cia butinai reikia gert kokia diena yra?
Tos dienos ten yra suzymetos, kad pati lengviau orientuotumeis isgerei tadien tabletyte ar ne

QUOTE(Danni19 @ 2010 10 27, 13:38)
Sveikos.Turiu problema.KT vartoju du menesius,visa pirma menesi buvo mm,antra menesi atrodo viskas susinormalizavo,tik beda kad jau 3 dienos kaip turi buti mm,bet ju nera.Ar gali buti kalti antibiotikai?Nestumo testas neigiamas.Ir jei nebus mm ar galima reikiamu laiku toliau vartoti KT?
pries pradedant vartoti dar karta pasidaryk testa, nes su tais testais tai...

QUOTE(vezliukeee @ 2010 10 15, 15:01)
nuo kiekvienos organizmo priklauso. Prieš laukdamasi pirmo gėriau novynette, nutraukus pastojau po gal 10 mėn, prieš laukdamasi antro gėriau Lindynette, nutraukus pastojau po 6 ar 7 mėn.
QUOTE(Sunkissed @ 2010 10 26, 13:06)
Vel nesamones darosi su tom kt.Jau i pabaiga kt gal 5 tab.liko o mm vis dar nesibaige...jau baigia igrysti.Kam taip buvo ?Gal cia viskas susitvarkys
man nesąmonės buvo pradėjus vartoti KT po antro gimdymo

QUOTE(Sunkissed @ 2010 10 26, 14:06)
Vel nesamones darosi su tom kt.Jau i pabaiga kt gal 5 tab.liko o mm vis dar nesibaige...jau baigia igrysti.Kam taip buvo ?Gal cia viskas susitvarkys
as baigdineju antra pakuote. visa pirma menesi buvo mm. tada viena diena pertrauka ir prasidejo mm kaip ir priklauso. pradejus antra pakuote atrodo susitvarke tfu tfu
man siaip pasalinio poveikio daug, tuoj mesiu
Papildyta:
beje, keletui gydytoju minejau, tai kazkaip nesureagavo
na raso info lapeli ,kad toks poveikis gali testis kelis menesiu,3 berots,nu as 3 menesius kazki ar istemsiu...jei tai nesusitvarkys.beje per pertraukos rimtesnes mm prasidejo,tai cia tam tarpe tos tikros muset turi buti ... nu as blondine ant kt, geriu 2 karta,kai pirma kart geriau susinervinau ir meciau tik ipusejus