Noreciau paklausti, kai baigi kursa, isgeri pakuote kada turi prasideti menesines? As baigiau gerti pries 5 dienas ir dar jos neprasidejo? Gydytoja sake kad labai greitai turetu prasideti (geriau dvi pakuotes ir nedariau pertraukos), bet ju nera? Ar cia man kazkas negerai, sutriko ciklas?
QUOTE(sangvinic @ 2010 11 21, 16:22)
Na man irgi taip atrodo. Tikiuosi bent jau
Na o dėl dažnumo tai vieną sykį buvo kažkada 

bet kaip idomiai,kaip ta jusu drauge sumaise 20 su 30 lyndinette,juk vaistukus paduoda vaistininke ir paziuri i recepta

Įdomumo dėlei - parašykit kiek kainuoja vieno mėnesio pakuotė?
~ 30 lt.s kiriasi vaistine skirsis ir kaina,"Lindynette"20 ir "Lindynette"30 taip pats skiriasi 2-4 litais
Ačiū už atsakymą
Naudoju lindynette 30. Penktadienį tik tarp kitko Lenkijoje Arkadijos vaistinėje paprašiau - davė tokius pačius, tik vadinasi Sylvie30, ir kainavo 18,89zl (16,57lt). Receptą, žinoma, pasiliko
Teks čiuožt kitą mėnesį recepto pas ginę

Naudoju lindynette 30. Penktadienį tik tarp kitko Lenkijoje Arkadijos vaistinėje paprašiau - davė tokius pačius, tik vadinasi Sylvie30, ir kainavo 18,89zl (16,57lt). Receptą, žinoma, pasiliko

Aš už lindynette20 moku 24 su centais man atrodo. Čia camelia vaistinėje su kortele

as vartojau lindinete 20 puse metu,nepatiko man jos,labai pradejau nuo ju tinti,tapau irzli,priaugau 10 kilogramu
mano pazistamai nuo ju pasireiske panasus pozymiai taip pat priaugo nemazai svorio.teko nutraukti,nors siaip daug merginu jas giria,matyt mums netiko ir tiek

Labukas, man ginė liepė pasirinkt tarp "lindynette 20" "harmonet" ir "logest" ką patartumėt, neįsivaizduoju kaip išsirinkt
o galima lindynett pirkt vienam mėnesiui jei netiktų

QUOTE(leibel @ 2011 01 04, 13:44)
Labukas, man ginė liepė pasirinkt tarp "lindynette 20" "harmonet" ir "logest" ką patartumėt, neįsivaizduoju kaip išsirinkt

Na bet gydytojai tai

Pasiskaityk informacinį lapelį visų trijų čia : vaistai.lt
Galima , aš taip perku

Geriu jas antrą mėn, irgi pabijojau kad netiks ir pirkau tik 1 lapelį. Su tuo pačiu receptu veliau pirkau kitą lapėlį . Receptukas galioja 6 mėn.
Pirmą mėn tepliojo beveik visą laiką

Svorio irgi nepriaugau, na gal vos vos, bet tai ne KT o šventės kaltos

Kol kas viskas OK

Sveikos mamytes,turi toki klausyma gal kam nors is jusu tai buvo,mano ginekologe rado man dvi cistos po 2cm,israse man kontraceptikus lyndelete30 atrodo toks pavadynimas sorry jei su klaidom,ir va geriau 21 diena visas beveik 21 diena man biski tepliojo,22 diena as jau susirgau,ir jau isgeriau antros pakotes 12 tableciu ikiu siol sergu zodziu kur turejo but pertrauka 7 dienos as sergau ir dabar dar sergu 12dienu nesuprantu,man jau silpna darosi gal mesti tas tabletes ir nebegert?