Įkraunama...
Įkraunama...

KT Lindynette - 2

Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimuku 4u.gif . KT nevartoju, bet kadangi per ziemos sventes vaziuoji i uzsieni (tomis dienomis kaip tik turetu buti mano dienos), tai nuejau pas ginekologe, ji israse lindynete20. Pradejau gerti vakar. tai pagal tikslias instrukcijas, tureciau isgerti 21 tablete, tada daryti 7 dienu pertrauka ir vel pradeti, tai butu gruodzio 1d. BET tada kad prasirgciau anksciau laiko, man reiketu isgerti 10 tableciu ir daryti pertrauka vel (nes isvaziuoju gruodzio 18 d.). tai cia ne per greitai butu menesines g.gif galvoju, ar tada nedaryti pertraukos? Gydytoja mano atostogauja lapkricio menesi, tai uzejau cia jusu pasiklausti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, isrrase ir man siu tableciu ,pradziai Lindynete20 o jei teplios ilgai sake keisti i 30 g.gif bet tiek as cia visko paskaiciau doh.gif nu man tie kontraceptikai doh.gif nemegstu as ju ir pries juos esu bet del ciklo paderinimo israse net nezinau ar pradet gerti tiesog plystu pusiau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2010 11 04, 11:56)
Sveikos merginos, as cia su tokiu klausimuku  4u.gif . KT nevartoju, bet kadangi per ziemos sventes vaziuoji i uzsieni (tomis dienomis kaip tik turetu buti mano dienos), tai nuejau pas ginekologe, ji israse lindynete20. Pradejau gerti vakar. tai pagal tikslias instrukcijas, tureciau isgerti 21 tablete, tada daryti 7 dienu pertrauka ir vel pradeti, tai butu gruodzio 1d. BET tada kad prasirgciau anksciau laiko, man reiketu isgerti 10 tableciu ir daryti pertrauka vel (nes isvaziuoju gruodzio 18 d.). tai cia ne per greitai butu menesines g.gif galvoju, ar tada nedaryti pertraukos? Gydytoja mano atostogauja lapkricio menesi, tai uzejau cia jusu pasiklausti smile.gif

Sakyciau kai pradesi gerti kita pakuote po pertraukos nesustok ir nedaryk pertraukos po antros pakuotes. Menesiniu neturetu buti
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Beveik metus gėriau lindynette 20, praeitą mėnesį niekur vaistinėse jų neturėjo, tai vieną mėnesį gėriau lindynette 30. Saugojaus papildomai, nes teko gerti antibiotikus. Šiandien baigiasi pertrauka, pradėsiu gerti lindynette 20. Ar reikia papildomai saugotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marcipane*: 09 lapkričio 2010 - 20:52
QUOTE(Smailiukas @ 2010 11 05, 18:27)
Sakyciau kai pradesi gerti kita pakuote po pertraukos nesustok ir nedaryk pertraukos po antros pakuotes. Menesiniu neturetu buti

Tai taip iseina kad ir keliones metu reikes gerti KT g.gif ? As keliones metu ju nenoriu gerti
Atsakyti
Man mm praejo greiciau nei iprasta,del to esu patenkinta.Bet man kekviena vakara skauda galva,manau cia nuo kt
Atsakyti
o gali taip but kad del KT vartojimo tokia mieguista esu, apatiska, kiekviena smulkmena erzintu? Galvos neskauda, bet labai troskina, nu as tik antra savaite jas geriu, bet laukiu kada galesiu mesti jas, nepatinka man jos
Atsakyti
Sveikos stoju ir as i jusu gretas. Antra diena geriu Lindynette 20. Velnes kaip man silpna, ir truputi pykina, nors kai tas pacias tabletes geriau pries 5 metus man viskas buvo gerai. Ka sgalejo pasikeisti kad pries tai buvo gerai o dabar vyksta tokie dalykai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 11 09, 20:51)
Sveikos smile.gif
Beveik metus gėriau lindynette 20, praeitą mėnesį niekur vaistinėse jų neturėjo, tai vieną mėnesį gėriau lindynette 30. Saugojaus papildomai, nes teko gerti antibiotikus. Šiandien baigiasi pertrauka, pradėsiu gerti lindynette 20. Ar reikia papildomai saugotis?

nieks man neatsakė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 11 19, 23:10)
nieks man neatsakė  verysad.gif

As tai taip darau: jei kyla nors menkiausia abejone - saugausi papildomai ir tada rami galva 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, tik čia man gali padėti, tad prašau patarti kuo galite.

Mano mergina visą gyvenimą geria Lindynette 30 tabletes, jai daktarė tokias patarė vartoti, tačiau vieną (šį) mėnesį ji per klaidą nusipirko Lindynette 20, ir šiaip viskas lyg ir gerai, tačiau buvo labai mažos mėnesinės (trys dienos ir po nedaug), nors šiaip jai gausios būna ir be savaitės jau niekaip 4u.gif ...

Beje, vakar jai labai skaudėjo galvą, net patino truputi veidas. Įtariu, jog tai dėl to, jog mėnesį laiko buvo gertos ne tos tabletės... O gal mėnesinės negausios reiškia, kad nėščia? Ar parodys testas pabandysim dar šįvakar, bet tie testai dažnai rodo, jog nieko nėra, o po poros savaičių jau rodo, jog vis dėlto nėščia... smile.gif

Klausimas: ką daryt? biggrin.gif Ta prasme ar jai gert nuo rytdienos normalias Lindynette 30, jei testas bus neigiamas? Ir kodėl buvo mažos mėnesinės? Juk turėtų viskas būt stabiliai...

Prašau kuo skubiau atrašyti, bėgu pirkt testą, po 20 min busiu Online.

P. S. Geras aš turbūt vaikinukas, kad drįstu į jūsų forumą rašyt, bet HELP ME PLEASE!!!
Atsakyti
QUOTE(sangvinic @ 2010 11 21, 15:53)
Sveikos merginos, tik čia man gali padėti, tad prašau patarti kuo galite.

Mano mergina visą gyvenimą geria Lindynette 30 tabletes, jai daktarė tokias patarė vartoti, tačiau vieną (šį) mėnesį ji per klaidą nusipirko Lindynette 20, ir šiaip viskas lyg ir gerai, tačiau buvo labai mažos mėnesinės (trys dienos ir po nedaug), nors šiaip jai gausios būna ir be savaitės jau niekaip  4u.gif  ...

Beje, vakar jai labai skaudėjo galvą, net patino truputi veidas. Įtariu, jog tai dėl to, jog mėnesį laiko buvo gertos ne tos tabletės... O gal mėnesinės negausios reiškia, kad nėščia? Ar parodys testas pabandysim dar šįvakar, bet tie testai dažnai rodo, jog nieko nėra, o po poros savaičių jau rodo, jog vis dėlto nėščia... smile.gif

Klausimas: ką daryt? biggrin.gif Ta prasme ar jai gert nuo rytdienos normalias Lindynette 30, jei testas bus neigiamas? Ir kodėl buvo mažos mėnesinės? Juk turėtų viskas būt stabiliai...

Prašau kuo skubiau atrašyti, bėgu pirkt testą, po 20 min busiu Online.

P. S. Geras aš turbūt vaikinukas, kad drįstu į jūsų forumą rašyt, bet HELP ME PLEASE!!!

ir dažnai jums taip būna? biggrin.gif
Manau, jei testas neigiamas, tai nėra ko panikuoti, galima gerti KT toliau smile.gif O mėnesinės tokios tikriausiai dėl pasikeitusių KT, paprasčiausiai taip sureagavo organizmas.
Atsakyti