Geriu pirmą mėnesį L20,per porą savaičių pašalinis poveikis nepasireiškė, tik vakar pradėjo teplioti

, bet paskaičius kad geriant antrą mėn. turėtų praeiti tas nemalonus reiškinys , nusiraminau . Žiūrėsim kas bus toliau
QUOTE(undinėle @ 2010 11 24, 13:03)
as tai galvoju kad siaubingai jauciuosi del to tik kad tika pradejau gerti,galvoju turi organizmas apsiprasti

beto kad tie visi kontraceptikai + - nieko gero,tai
nematau prasmes keitalioti...
Kontraceptikų sudėtis skiriasi savo veikliają medžiagą (hormonai) ir jų kiekiu , todėl jų tiek daug yra. Galimas daiktas, kad jums netinka butent šitas kontraceptikas, bet idealiai tiks kitas . Manau, kad reikėtų pasitarti su gydytoju, o nesikankinti , bent jau aš taip daryčiau . Anksčiau bandžiau Novynete, visai man jis netiko

, pykino, tepliojo, galva svaigo

Nustojau gerti- viskas praėjo
QUOTE(Bastet @ 2010 12 04, 20:15)
Po ilgu dvejoniu nusipirkau siandien ir as sitas piliules. abejones vis vien nepaleidzia - del to kad mano seimoje yra buve kruties vezio atveju ir venu varikozes atveju. Gal kuriose nors saltiniuose atraduote
objektyvios informacijos kaip kontraceptikai gali paveikti esant tam tikroje rizikos grupeje? Taip pat gal aptikote info, kaip kontraceptikai saveikauja su vaistais nuo alergijos? Aisku kad itakos daro ir musu ikvepiamas oras, geriamas vanduo, valgomas maistas, ant kuno dedama ir tepama chemija
Kiekvienas organizmas individualus, todėl bet kokia objektyvi (?) informacija vienam bus tiesa, o kitam ne. O dažnesni galimi šalutiniai poveikiai turėtų būti vaisto informaciniame lapelyje . Geriant bet kokį vaistą yra rizika, visada reikia apsvarstyti naudą ir pasekmes, ir tada spręsti ar verta vartoti