Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos is Akmenes krasto (2-a tema)

niu, sveikos 4u.gif
ech, kaip faina kai už lango vis daugiau paukštelų balsų išgirsti... wub.gif
Va trečiadienį buvo pirmoji mano mergaitės dailės egzamino peržiūra...tai šaunuolė surinko maximalų balų skaičių...O aš pati bijojau, mat pirmasis mokinys, kaip per negzaminą.
Geriausia buvo, kai išėjau iš kabineto, viena okytoja sako, kad jos mokinys galvojo, kad aš irgi mokinė. Tai blizgino tokiom akim į mane smile.gif
Paskui atėjo kita mokytoja (visai pro šalį, buvusi mano mokytoja) pažiūrėjo į mane ir sako, ką tu čia veiki, ar pernai neišlaikei egzamino? Tai buvo juoko, kai pasakiau, kad savo mokinę atvedžiau smile.gif
Bet žinoma smagiausia, kad mokinys akių nenuleidžia ir galvoja, kad aš jo bendraamžė... ax.gif smagu

oi, jūs saugokit savo gerklytes, nes mums su vaiku dar nepraeina. Koks košmaras - darbuotis reikia, tai į seminarą čia reikiėjo, tai ten, o aš kosau iš pačių plaučių kaip iš bačkos, o dar nosis...taip ir teka ištisai.
Būkit, atsargios, ir mažiukus savo saugokit, nes jie tai tauškia ištisai. Mes ir šuniuką bevedžiodamos ir pritraukėm batsilų...
Atsakyti
Na matai brytva,taip jaudinais,kaip pati egzaminą laikytum,o pasisekė puikiai mokinukei tavo thumbup.gif 4u.gif
MB sesuo irgi dailę studijuoja,tiksliau taikomoji dailė ir verslas,o specializacija floristika,ta kai nuvažiuoju,kartais pačios nematau ,kaip darbais apsivertus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2009 04 03, 18:29)
ech, kaip faina kai už lango vis daugiau paukštelų balsų išgirsti... wub.gif
Va trečiadienį buvo pirmoji mano mergaitės dailės egzamino peržiūra...tai šaunuolė surinko maximalų balų skaičių...O aš pati bijojau, mat pirmasis mokinys, kaip per negzaminą.
Geriausia buvo, kai išėjau iš kabineto, viena okytoja sako, kad jos mokinys galvojo, kad aš irgi mokinė. Tai blizgino tokiom akim į mane smile.gif
Paskui atėjo kita mokytoja (visai pro šalį, buvusi mano mokytoja) pažiūrėjo į mane ir sako, ką tu čia veiki, ar pernai neišlaikei egzamino? Tai buvo juoko, kai pasakiau, kad savo mokinę atvedžiau smile.gif
Bet žinoma smagiausia, kad mokinys akių nenuleidžia ir galvoja, kad aš jo bendraamžė...  ax.gif smagu

Nu va, kaip smagu bigsmile.gif
Man irgi buvo taip nutike, kai mane jog as bendraamze hihihi.gif

O pas mus tai jau beveik vasara wub.gif Siandien iki +22 isilo kitur ir +24 jau rode thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Murgita @ 2009 04 03, 22:32)
O pas mus tai jau beveik vasara  wub.gif Siandien iki +22 isilo kitur ir +24 jau rode  thumbup.gif

Oi koks oras fantastiškas,galima jau su šortukais varinėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 04 03, 21:55)
Oi koks oras fantastiškas,galima jau su šortukais varinėti thumbup.gif

Na nedrysau dar siandien sortuku mautis bet maikute trumpom rankovem jau "isnesiau" i lauka biggrin.gif myniau su dviraciu siandien 12km tai saule dar ir zandus "padaze" bigsmile.gif
Bet va ryt jau lietucio zada g.gif tikiuosi neuzsites bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Dienelė nusimato labai graži,turbūt visos į gamtą šašlykų lėksit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2009 03 23, 20:45)
Kreipsiaus kada ir aš pas tave,pati irgi mezgu,bet šitaip nemoku profesonaliai blush2.gif  4u.gif
Kaip sekas?Jau trimestrus išvedei? blush2.gif

[SlIZE=7][COLOR=red][SIZE=7]l[SIZE=14]l[B]l
Atsakyti
QUOTE(amor48 @ 2009 04 04, 19:34)

g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amor48 @ 2009 04 04, 18:34)

blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikutės 4u.gif Oras toks fainas,lėksim kur į gamtą,o prie mokslų kada beprisėsti doh.gif
Atsakyti
O man šią savaitę atostogos...tik formaliai nulėksiu į darbą pasivaident ir viskas...dinderį mušiu savaitėlę. Iškraustėm savo mažają iš jos kambario...dabar kur buvo mūsų miegamasis - ten jos didesnis kambarys, o jos kambary įsirengėm darbo kambarį...kur galės kūrybinis bordakas būti ir nereikės bijot, kad svečiai ateis...o tėvelis su mamyte salione kaip ubagiukai miegos biggrin.gif nu bet ko dėl vaiko nepadarysi smile.gif
Vakar tvarkėsi margaitė, dėliojo savo meškinus...
tik reikės patvarkyt rankeną, kad tvirtai užsidarytų...mat mūsų šunytis jau prasisuko ir suėdė kelis žaislus...ot parazytka doh.gif

O murgitai kaip pavydžiu wub.gif wub.gif orelio
vakar važinėjamės...ir galvoju, tik prieš kelias dienas aš vaikščiojau su žieminiais rūbais...o dabar prašau, kaip atšilo staiga...bet vakare kaip žvarbu buvo brr...
Atsakyti
Labas rytas,

Na oras tikrai labai fainas,gal jau pagaliau pavasaris thumbup.gif
Atsakyti