Pas mus šiandien laba vėjuota,smėlį vėjas pusto į akis.Mes kažko viduriuojam,net neįsivaizduoju nuo ko
Tai nelaba kur ir eiti norim
Labas rytas:)
visai apsileidau, nebeuzsuku i jusu bureli
darbai spaudzia - uzvakar atidirbau para, paskui i kita darbeli lekiu, paskui dukryte is mamos pasiimti, pietus ruosti. Koju nebepavelku jau...Orai tokie geri , tai taip norisi kuo daugiau laiko lauke praleisti, mazute isvesti. Tai gerai , kad augindama dukryte mokslus uzbaigiau - nezinau, kaip cia bebutu...
O jus turbut irgi megaujates pavasariskais malonumais?
darbai spaudzia - uzvakar atidirbau para, paskui i kita darbeli lekiu, paskui dukryte is mamos pasiimti, pietus ruosti. Koju nebepavelku jau...Orai tokie geri , tai taip norisi kuo daugiau laiko lauke praleisti, mazute isvesti. Tai gerai , kad augindama dukryte mokslus uzbaigiau - nezinau, kaip cia bebutu...
QUOTE(gintute.j @ 2009 04 09, 08:53)
Labas rytas:)
O tai ko taip anksti išbėgai į darbelį ,juk dar galėjai pasidžiaugti atostogomis
QUOTE(viilda @ 2009 04 09, 10:16)
O tai ko taip anksti išbėgai į darbelį ,juk dar galėjai pasidžiaugti atostogomis
Man nėra kur dėti Viltės,darželis tik nuo rugsėjo,tetų .dėdžių nėra šalia,o samdyti auklę,važinėtis į darbą,nebeapsimoka,tai galvoju tik rudenį grįžti 
dziaukis nesidziauges- geguzi vis tiek tektu grizt. Turim busto paskola nemaza - tai niekaip neissiverstumem
QUOTE(gintute.j @ 2009 04 09, 14:34)
dziaukis nesidziauges- geguzi vis tiek tektu grizt. Turim busto paskola nemaza - tai niekaip neissiverstumem
o be to ir is namu retkarciais gerai istrukt - man i savaite tik 1 - 2 paros dirbti ir daugiau viskas. Galiu su dukryte laika lesti. kai toks grafikas - bepigu man
jei dirbciau kasdien - tikrai neapsimoketu aukle samdyt
Labai geras grafikas,tikrai
QUOTE(viilda @ 2009 04 09, 17:11)
dar nevesiu
QUOTE(Alacka33 @ 2009 03 23, 15:22)
Ačiū už gražią šeimyną
ir mezginių pagyras
,o mezgu dažniausiai anksti ryte ar vėlai vakare,na ir dieną dar kada prisėdu,o šiaip vaikai daug padeda
Prašom užsukti į svečius čia
Prašom užsukti į svečius čia
As cia taip netycia uzklydau
Labas rytas
,
AČIŪ
,malonu,kad patinka mano darbeliai.O gal pati irgi iš Ventos?
QUOTE(vabalai @ 2009 04 14, 15:30)
As cia taip netycia uzklydau
,Pasiskaityt kaip mano zemietes laikosi.O gi ziuriu Alacka33 mano krastiete.Taveo darbelius pastebejau Rankdarbiu skyrelyje
.Ir pamaniau,kada tiek speji
.Nu,bet saunuole Tu 
AČIŪ
QUOTE(Alacka33 @ 2009 04 18, 10:28)
Labas
QUOTE(vabalai @ 2009 04 20, 09:26)
Junkis prie mūsų mažo būrelio