Mano mergaite, tai kai mazyte buvo tai jai jokiu ten merliu nereikejo. bet 2m. proga gavo toki katina pliusini, dovanu, ir iskart ji labai pamilo. tai ir i lova atsikrauste zaislas. po to atsirado nosine lovoj kazkaip, dar po to skudurine lele, ir peliukas. tai yra dalykai be kuriu negali miegot. o siaip dar nuo nuotaikos tai kartais ir daugiau zaislu aplink lovyte atsiranda.
Mano vaikas turi tokią skudurinę lėlytę, be jos miegoti neina. Tik kad bėda, kad baigiame nuskalbti, o antros tokios pačios nerandame pirkti...
Musu skudurine lelyte irgi baisiai nusidevejo. o mociute netycia parduotuvej rado beveik tokia pacia. Mazosios lele buvo su oranzine suknele ir melynais plaukais, o mociute nauja nupirko su oranziniais plaukais ir melyna suknele. tai paemem ta sena paslepem ir padejom nauja. mazoji pamate, sako kas cia dabar? Cia ne mano LInute(toks leles vardas)!!!! o mes jai sakom, tavo tavo, tik nusidaze plaukus ir nusipirko nauja suknele. Na ji pagalvojo pagalvojo, sako kaip mama (nes ne karta mate kaip as dazau plaukus, ir po to pasikeicia ju spalva)?? nu taip sakom kaip mama.

ir patikejo. ir dar visiems sveciams rode ir pasakojo, ka jos Lina pasidare