Įkraunama...
Įkraunama...

Žaislas-draugas, be kurio mažius neužmiega

Maniskis iki 2 metuku tokio zaislo irgi neturejo. Man per gimtadieni padovanojo nerealu meskina, tai sunus nuo to karto jo nepaleidzia...Keliasi su juo, uzmiega su juo, valgo kartu, sedasi ant puoduko kartu thumbup.gif
Neseniai kazkaip nepagalvojusi idejau musu MESKI iskalbimo masina. Tai vaika pravirkdziau nerealiai. Oi doh.gif kiek ismones reikejo surasti, kad paaiskinti dvimeciui pypliui, kodel meskis prausiasi ne vonioje o skalbenkeje doh.gif
Ta vakar 2 valandas neuzmigome...O ryte pirmas zodis buvo ne mama, o MESKIS doh.gif
Atsakyti
Manishke irgi ilgai neturejo jokio mylimo zaislo, bet apie 2.5 m netiketai pamylo viena meshkina biggrin.gif ir dabar kiekviena vakara be jo neuzmiega wub.gif
Atsakyti
..vyresnelis iki 7 metu miegodavo apsikabines savo suniuka,o mazoji neuzmiega be savo mylimiausio zuikiuko smile.gif
Atsakyti
g.gif Mano Justas nemego niekada miegoti su kokiu zaislu...O Skirmantas miega su meskuciu, tokis jis svelnutis su lopu ant ausytes, tai jis visad sako jog eina pas meskuti i lova blush2.gif Svarbu manau jog zaislas su kuriuo vaikas miega butu skalbiamas...... nors asru buvo kai skalbem meskuti, neleido uz ausu dziauti doh.gif
Atsakyti
Mano vaikas turi tokią skudurinę lėlytę, be jos miegoti neina. Tik kad bėda, kad baigiame nuskalbti, o antros tokios pačios nerandame pirkti...
Atsakyti
Mano mergaite, tai kai mazyte buvo tai jai jokiu ten merliu nereikejo. bet 2m. proga gavo toki katina pliusini, dovanu, ir iskart ji labai pamilo. tai ir i lova atsikrauste zaislas. po to atsirado nosine lovoj kazkaip, dar po to skudurine lele, ir peliukas. tai yra dalykai be kuriu negali miegot. o siaip dar nuo nuotaikos tai kartais ir daugiau zaislu aplink lovyte atsiranda.
Mano vaikas turi tokią skudurinę lėlytę, be jos miegoti neina. Tik kad bėda, kad baigiame nuskalbti, o antros tokios pačios nerandame pirkti...

Musu skudurine lelyte irgi baisiai nusidevejo. o mociute netycia parduotuvej rado beveik tokia pacia. Mazosios lele buvo su oranzine suknele ir melynais plaukais, o mociute nauja nupirko su oranziniais plaukais ir melyna suknele. tai paemem ta sena paslepem ir padejom nauja. mazoji pamate, sako kas cia dabar? Cia ne mano LInute(toks leles vardas)!!!! o mes jai sakom, tavo tavo, tik nusidaze plaukus ir nusipirko nauja suknele. Na ji pagalvojo pagalvojo, sako kaip mama (nes ne karta mate kaip as dazau plaukus, ir po to pasikeicia ju spalva)?? nu taip sakom kaip mama. lotuliukas.gif ir patikejo. ir dar visiems sveciams rode ir pasakojo, ka jos Lina pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 28 vasario 2007 - 01:13
Vyresnelis nuo 1,5 metu turi l. grazu suniuka su kuriuo miega, visur vezasi, labai saugo nuo broliuko. Net ir dabar budamas pirmokas su juo nesiskiria smile.gif
Mazajam jokiu minkstu zaislu nereikia. Uzmiega abiejose rankose laikydamas Lego Duplo plasmasines zmogeliuku figuras (kures paskui paimu) doh.gif
Atsakyti
mes turim toki skuduriuka meskiuka ir labai skaniai miegam kai jis salia, ir miegot be jo neeinam labai jau nervuojames kai jo nerando
o siaip as labai patenkinta kad vaikas turi toki miego drauga
Atsakyti
Mano saulytė neužmiega be Rudžio (pliušinio šuniuko). Anksčiau buvo katinų mylėtoja, susikraudavo į lovytę visus pliušinius kačiukus, net pačiai vietos nelikdavo biggrin.gif , o vėliau pamilo Rudį ir nesiskiria su juo
Atsakyti
maniskis nuo gimimo neeme soskes, jam ja atstodavo - merlyte. iki 3 metu su ja miegojo ir visur ejo. dabar jau jis sako - as didelis vyras, man nereikia juos !, biggrin.gif
iskeite merlyte i minksta suniuka. ax.gif
Atsakyti
Kaip faina kurie vaikučiai turi mėgstamus žaisliukus rolleyes.gif pas mane nė vienas neturi mėgstamo žaislo schmoll.gif tiesiog pažaidžia ir numeta irnesakyk.gif o jau tiek visokiausių turi meškučių zuikučių mašinyčių bet nereikia unsure.gif nežinau gal dar ateis laikas kai turės savajį žaisliuką g.gif bet kur tau jau vyriausiam aštuoneri tai jau jis tik apie kompus šneka ir mobiliakus doh.gif tai nemanau kad kokį meškį pamils wub.gif nebent mažesnieji oi kaip noriu ir laukiu šio momento blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 16, 16:02)
Kaip faina kurie vaikučiai turi mėgstamus žaisliukus  rolleyes.gif  pas mane nė vienas neturi mėgstamo žaislo  schmoll.gif  tiesiog pažaidžia ir numeta  irnesakyk.gif o jau tiek visokiausių turi meškučių zuikučių mašinyčių bet nereikia  unsure.gif  nežinau gal dar ateis laikas kai turės savajį žaisliuką  g.gif  bet kur tau jau vyriausiam aštuoneri tai jau jis tik apie kompus šneka ir mobiliakus  doh.gif tai nemanau kad kokį meškį pamils  wub.gif  nebent mažesnieji oi kaip noriu ir laukiu šio momento  blush2.gif

maniskiui 3,6m, jau sedi prie kompo, doh.gif zaidzia DXBAL 2 , varo geriau uz mane. zinau,kad per anksti leist prie kompo, bet trumpam leidziu pasidziaugt .
Atsakyti