Vaikui turbūt ramiau, kai turi miego draugą. Mūsų miega su pliušiniu zebriuku. Dar visai nesenai vaiką tekdavo nešioti ir sūpuoti, kad užmigtų. O dabar vien įdavūs į glėbį zebriuką supranta, kad laikas miegoti.
Mazas pliusinis suniukas. Ji padovanojo aukle, kai pirma karta atejo pas mus

O mano pupa taip pat nepripazista jokio zaislo miegant, kol uzmiega, viska ismeto is lovytes

jau koks mėnuo, kai dukrytė ir miega ir keliasi su pliušiniu šuniuku
net į lopšiuką jinai jį nešasi, kažkaip jis toks mielas jai pasirodė ir greit tapo jos mylimiausiu draugu

reiktu ir mano maziui kokio miego draugo, gal geriau uzmigtu

Mum ir reiktu kokio zaislo -draugo.Nu bet jam mieliau su masinom zaisti.O minkstu zaislu

Maniskis irgi be merliuko ir be jokio zaislo uzmigdavo, o kai buvo apie metuku amziaus as jam nupirkau toki miela minksta suniuka ir laikydavau ji lovoj, dabar jis jau labai meiliai su juo miega, vakare nunesu i lova paguldau, jis ji apsikabina ir miega. net nezinau ar jam butu labai sunku miegot su juo, bet jei vaziuojam kur su nakvyne mes ji pasiimam, mano nuomone jam jaukiau su juo

Maniškė gavo gimtadienio proga nuo krikštotėvų pliušinį tokioms liudnom akim asiliuką, tai su juo visur ir darzelyje ir namuose, ir miega ir zaidzia. Megstamiausias zaislas

Maniskis tai su masinom miega,anksciau be teletabio ir katytes neuzmigdavo

turim visokiu zaisliukiu,m ir tabius, ir BC minkstu zaisliuku, maniau bus kaip migdukas, bet kazkaip neturime to kas padeda uzmigt, uzmiegam paprastai be zaislu ir didesniu problemu

Jeigu pamiršta pasiimt į lovą, rėkia, kad atneštumėm arba pati eina ieškot. Tai lėlė ir nemaža. Jai ir metų nemažai, viso labo tik apie 20 metukų.
Lėlė išsaugota dar mano, mano vaikystės, pamenu kaip pati su ja žaidžiau.
O vat 2 metukų proga nupirkom naujoviškesnę, tai tos nė į rankas, nei tuo labiau į lovą miegot neima. O vat mano - visada. Be jos negali.
O mažajai dar neįdomu, jai svarbu merliukas, kad po nosim būtų ir tiūtė burnytėj
Lėlė išsaugota dar mano, mano vaikystės, pamenu kaip pati su ja žaidžiau.
O vat 2 metukų proga nupirkom naujoviškesnę, tai tos nė į rankas, nei tuo labiau į lovą miegot neima. O vat mano - visada. Be jos negali.

O mažajai dar neįdomu, jai svarbu merliukas, kad po nosim būtų ir tiūtė burnytėj