QUOTE(vaiciuke @ 2006 06 07, 16:19)

Čia dabar???? Pati turi du vaikučius, kurie kažkada turės savų ir tu tapsi močiute bei anyta. Kažin kaip pasijusi, kai tie tavo vaikučiai pasakys "Mamyte, aš turiu savo šeimą, taigi ate ate . Nori pamatyti anūkus? O aš nenoriu, kad tu juos matytum" Nei tavo, nei vyro tėvai neturėtų kištis į savo vaikų šeimą, santykius ir pan, sutinku. Bet tokia kategoriška nuomonė, man kažkaip

Beje, nesuvokiamas dalykas, kodėl gyveni su blogai išauklėtu žmogumi ir dar nuo jo vaikus gimdai

Nu kažkaip sužavėjo mane
taip turiu du vaikus, kuriuos aukleju taip, kaip as noriu. Ar mano poziuris i auklejima sutaps su marcios, dabar negaliu pasakyti. O mano ir anytos nesutampa, todel jinai jauciasi turinti teise kritikuoti mane. Tai kodel as negaliu kritikuoti jos, kaip jinai savo vaikus isauklejo, jeigu ne viskas man tame auklejime patinka? ( tiek vyro, tiek jo sesiu)
O savo mamai as labai panasiai i "mamyte as turiu savo seima, taigi ate ate" ir esu pasakiusi. Jinai zino ir nepriestarauja, kad man vaikai ir vyras yra pirmoje vietoje. Pries ko nors prasydama paklausia, ka as tada veiksiu ir nereiskia preteziju, jeigu as ko nors negaliu. Taip pat jinai nereiskia pretenziju ir del to, kad as sventes svenciu kitur, kad vaziuoju jos aplankyti tada kada noriu, nepriestarauja ir nepriekaistauja, kad kartais prasau pagalbos, kad pasakau, kai lenda ne i savo reikalus, kad elgiuosi ir vaikus aukleju ne taip, kaip jai patinka, kad negaminu vyrui valgyti.... ir t,t galima labai daug dalyku isvardinti...
Ir matyt, kas svarbiausia jinai tai sako man. Neeina pas mano vyra( kuriam jinai yra svetimas zmogus) ir neaiskina, kad jam reikia dietos laikytis, kad darytu man pusrycius, kur ir kiek jisai turi mokytis, ar kaip jisai blogai vaikus aukleja.
O anyta drista man po prieslaikinio gimdymo tepraejus tik keliems menesiams aiskinti, kad nestumas yra juoku darbas ir tik nenormalios negali neisnesioti kudikio. Visiskai nereaguoti i mano pastabas del jos elgesio su mano vaikais ir t.t
Jinai jauciasi esanti labai svarbi, nes yra vyresne ir visi turi jos klausyti.