QUOTE(Silvute @ 2006 06 07, 17:34)
P.S prasau parodykit, kur as rasiau, kad vyras blogai isaukletas - man yra nelabai priimtini keli jo bruozai, kurie yra anytos auklejimo pasekme, bet jie nera blogi - kitiems jie gal netgi labai geri gali pasirodyti.Kad ir pvz - anytos seimoje nera iprasta pasakyti kur eini ir kada grisi. O man tai nepriimtina. As planuoju savo laika, ir kadangi dabar gyvenu ne viena, tai turiu taikytis prie kitu. To paties reikalauju ir is vyro.
Tu dabar pasakoji visai kitus dalykus nei toje, mano manymu, klaikioje zinuteje. Tavo anyta kišasi į jūsų gyvenimą ir tavo nenoras rodyti jai savo vaikų susijęs su tuo, kad tiesiog nemėgsti (ar nekenti) jos. Nežinia kaip būtų, jei manoji kištųsi į mūsų gyvenimą, bet taip nėra. Dėl vyro blogo išauklėjimo tai taip tiesiog nuskambėjo "aš jai paaiškinčiau, kaip vaikus auklėti, nes vieną jų kasdien matau". Nejaugi tu esi tobulai išauklėta? Na, nebūna taip. Aš tave suprantu tikrai, tik nebūk tokia pikta tai, kuri auklėjo ir augino tau brangų žmogų. taip ji neteisi, jog ne vietoj leptelėjo dėl nėštumo, taip, ji neteisi, kad aplamai kišasi į jūsų gyvenimą. Bet ji yra tavo vyro mama. Na, nevažiuok pas ją. Tegul vyras važiuoja su vaikais. Tegul ne per šventes, o savaitgaliais. Tiesiog labai nesinorėtų, kad ir tavo marti tokia būtų kaip tu. Ir nesakyk, kad niekada nebūsi tokia anyta, nes niekada nežinai