Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

nu jūsų ir uošvienės kaip iš siaubo filmų blink.gif blink.gif tokių siaubų esu mačius ir aš (draugių uošvienės) ne kas oi nekas su tokiom gyvent, viena mano pažystama net buto durų spynas pakeist turėjo bo uošvienėlė kiekvieną dieną ateidavo ir vis aiškindavo kad ne taip sriubą verda, bulves per storai skuta ir ttt pati buvau ir mačiau galvojau išprotėsiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O aš vis galvoju, kaip čia yra, kad kelias pirmyn į uošviją toks ilgas, o atgal rodos per 5 min. grįžtam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 06 16, 19:18)
O aš vis galvoju, kaip čia yra, kad kelias pirmyn į uošviją toks ilgas, o atgal rodos per 5 min. grįžtam  g.gif

tai gal į priekį labai lėtai važiuojat g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš čia biški pakraupau. Tikrai kaip iš siaubo filmų blink.gif Net sunku patikėti, kad tokių moteriškių atsiranda. Stiprybės jums kovoje su anytomis
Atsakyti
Siaubo - ne siaubo, bet trileriai tai tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

maniške tai tokia intrigantė, vis stengiasi visu savo vaiku antras puses tarpusavy sukiršint, o pati išlikt visiems tipo gerutė ax.gif - žodžiu dirba moteriškė pagal Napoleono principą - "skaldyk ir valdyk". cool.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif pasiskaitinejau ir as g.gif o jusu vyrai cia neilenda?as kaip pagalvoju,kad maniskis paskaitytu,kad apie jo mama rasau,tai turbut su zeme sulygintu scare.gif
Atsakyti
Mano anyta visai gera,sutariam gerai, bet labai nesiveržiu pas ją važiuot, nes vistiek ji- man svetimas žmogus. Abi nenusistatėm viena priš kią, tad ir sutariam. Turbūt viena kitai jaučiam savotišką meilę. ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 06 19, 12:06)
Siaubo - ne siaubo, bet trileriai tai tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maniške tai tokia intrigantė, vis stengiasi visu savo vaiku antras puses tarpusavy sukiršint, o pati išlikt visiems tipo gerutė  ax.gif  - žodžiu dirba moteriškė pagal Napoleono principą - "skaldyk ir valdyk".  cool.gif

aha tokiai Napaleono taktikai yra priešnuodis partizaninis karas, kai tyliai ir visi ..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 06 19, 18:05)
sveikos 4u.gif pasiskaitinejau ir as  g.gif o jusu vyrai cia neilenda?as kaip pagalvoju,kad maniskis paskaitytu,kad apie jo mama rasau,tai turbut su zeme sulygintu  scare.gif

o as su savo vyru galiu atvirai pakalbeti kas man nepatinka anytos elgesyje, jis visada mane supranta, o buna, kad pazinodamas savo mama paaiskina tam tikrus jos elgesio ypatumus, tai ir man piktumas daznai praeina, ne visi esam idealys, visi turim savu keistenybiu, saves as irgi nepavadinciau idealia marčia blush2.gif

QUOTE(sicilija @ 2006 06 19, 19:45)
aha tokiai Napaleono taktikai yra priešnuodis partizaninis karas, kai tyliai ir visi .....  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif taip mes ir darome drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ji: 19 birželio 2006 - 20:55
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 06 19, 19:05)
sveikos 4u.gif pasiskaitinejau ir as  g.gif o jusu vyrai cia neilenda?as kaip pagalvoju,kad maniskis paskaitytu,kad apie jo mama rasau,tai turbut su zeme sulygintu  scare.gif

tegul irodo, kad as netiesa rasau, o tada gales mane su zemem ir lyginti.
Tai yra jo mama, o man jinai yra visai svetimas zmogus, su kuriuo bendrauju ne todel kad man butu malonu, o todel, kad aplinkybes mus suvede.
Is jos puses irgi tokia pati pozicija yra.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2006 06 20, 11:51)
tegul irodo, kad as netiesa rasau, o tada gales mane su zemem ir lyginti.
Tai yra jo mama, o man jinai yra visai svetimas zmogus, su kuriuo bendrauju ne todel kad man butu malonu, o todel, kad aplinkybes mus suvede.
Is jos puses irgi tokia pati pozicija yra.

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif tai gal tas aplinkybes galima padaryt malonesnias ax.gif
Atsakyti
oi, mūsų per ilgąjį Mindaugo savaitgalį laukia tas tolimas kelias pas anytą... verysad.gif Namų ilgesį prablaško tik ėjimas pas friends.gif
Mano cool.gif niekaip nesupranta, kodėl aš nesutinku jai savo vaiko palikti, pas visus draugus vis tempiuosi kartu arba visai neinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 24 birželio 2006 - 11:52