As tai dziaugiuosi kad anyta gyvena uz 400km. Na siaip ji butu puse velnio jei ne skupumas, eina sau, man net keista kam jai reikejo vaiku jei jiem ir bulves gaila duot

Nors ukiskai gyvena bet geriausiu atveju gali gaut lasiniu, as jau vyrui pasakiau, nenoriu , is viso nieko neprasau, ai pasakui turiu jaustis dekinga uz menknieki. Pagrindinis dalykas del ko ten nesinori vaziuot, tai nevalyvumas, as bijau dabar ir vaika veztis dar uzsikres kuom

As nesneku kad tarakonai laksto sienom, o vonia klozetas ir kt ner valyti nuo pastatymo, kambariu nieks neplauna, vaiksto visus metus su batais

fui, vaikas sliauzioja tai kaip as ji ant grindu turiu paleist.
Vyras daug dirba tai praktiskai ner kada ten vaziuot, daabr su vaiku man per toli 4val sedet, jei nori lai patys atvaziuoja, na nevaziuos nes gaila pinigu benzui

Na jinai nei dziaugiasi nei ka ar tau sekasi ar ne, jai dzin, pasakytum bankas atima nama neturim kur gyvent, paguzciotu peciais ir tiek.\
Papildyta:
QUOTE(jolantava @ 2006 08 15, 11:52)

o kodle tai ne gyvenimas...susitikti gali kai nori, kai nenori-gali ir nesusitikti...jun nesimusam, nesiriejam "ant viso kaimo"...tiesiog kulturingai gyvename kiekvienas savo gyvenima

...nesusipratimu buna, bet stengiuosi i juos maziau reaguoti

...
O jei viskas vyks kaip planuojama po keletos meteliu jau busim ir kitus namus pasistate

....nors ir netoli, bet vis ne kartu

...o siuos paliksim savo vaikams, kai uzaugs

...
o jei jie dziaugiasi mano bedomis, tai tik ju reikalas

...vadinasi didesniu dziaugsmu gyvenimas jiems neteikia

...
O mes gyvenam savo gyvenima ir dziaugiames savo dziaugsmais, neturiu kada dziaugtis ju bedomis
As vat irig absoliuciai nesikisu kaip ten jai sekas ir pan, man neidomu, vyras susiskambina ir tiek, kazkaip mes susitarem, as su savo tevais tu su savo aiskinkis ir pan. Beje del svenciu tai pas uosviene vaziuojam Velyku nes ziema tiek toli baisu vaziuot
Nėra to blogo,kas neišeitų..