As nieko pries apsilankyma pas draugo motina ir manau siekant normalaus bendravimo tai yra butina. Bet..... Kai ateiname i svecius nieko kito negirdziu tik dejones ir nusiskundimus kitu sunumi, o kaip dar jos vienam sunui sunku, kaip jam reikia padeti, vis tik vaika maza turi ir t.t..... O mums tipo lengva, bet kai tylim dantis sukande ir viska patys pasidarome, tai taip ir atrodo. Taigi manes tos dejones nei sildo nei saldo, bet ju klausytis man visai nemalonu.Pas mane namuose yra visai kitaip, gal todel draugas lankytis savo buvusiuose namuose nelabai ir nori. Jau nekalbant apie mane.

Gyvenam vienam mieste, tai kaip ir nera tu specialiu apsilankymu su spec. pakvietimais. Nebent sventes butu.Tada jau suderinam is anksto apsilankymo laika.Svarbiausia, kad nereikia kartu gyventi. Tada jau nezinau kaip butu
Lankomes vieni pas kitus kada sauna i galva, kada noro yra. As galiu pas juos atvaziuoti kada tik noriu, o va jie - nezinau kaip cia gavosi, bet niekada neuzklups netiketai. Visada pries tai pasiskambina ir pasiklausia ar nebusim uzimti, ar gali aplankyti. Man tas patinka
Man patinka pas juos, nes niekada neaukleja ir neaiskina kaip mes turim gyventi , ka turim daryti, o ko ne. Ir netgi pajutau, kad jei koks konfliktas, tai anyta mano pusej su zodziais "as moteris ir esu moters puseje". O tai ko tada nebendraut?

Man patinka pas juos, nes niekada neaukleja ir neaiskina kaip mes turim gyventi , ka turim daryti, o ko ne. Ir netgi pajutau, kad jei koks konfliktas, tai anyta mano pusej su zodziais "as moteris ir esu moters puseje". O tai ko tada nebendraut?
as su savo draugo tevais , ypac su mama, labai gerai sutariu, tad aplankyt vaziuociau labai noriai, tik kad tolokai gyvena
beveik 1500 km, tai niekaip, tik pora kartu arba tik viena karta i metus imanoma

hmmmm.....
man dar neteko vaziuoti, gyvenome kartu 1metus. dabar susilaukeme pirmagimio, gyvename atskirai. nzn kaip bus. visai nera jokio noro svesti sventes pas ja. bet kaip ir mineta anksciau, tai yra pagarba vyrui. ir nieko daugiau!

Nors mes ir gyvename tam paciam mieste,bet susitinkam labai retai....
Ir mano vyras pats nenori daznai jos bambenimu klausytis

Ir mano vyras pats nenori daznai jos bambenimu klausytis

na as kaip ir nieko pries neturiu uosviu atzvilgiu,bet dar yra plati vyro gimine tai sese ir broliai kurie mane svelniai tariant nervina,todel per ilgai ten uzsibuti nesinori,nes prasideda problemos, apkalbos kuriu labai nekenciu,o ju seima kaip tik tokia vienas kita apkalbeti

Gyvename tame paciame mieste ir galima sakyti,kad susitinkame kiekviena diena,uosviai puikus zmones,todel bendraujam ir vaziuojam pas juos noriai

Aš myliu ją labiau nei savo mamą
nuostabus žmogus...
Myliu net nemačiusi dar... Laiškais, pokalbiais...
Šią vasarą viliuosi galų gale sutikti...
Man šiaip aplamai brangūs žmonės, kurie mylimam svarbūs ir artimi... kažkaip savaime...

Myliu net nemačiusi dar... Laiškais, pokalbiais...
Šią vasarą viliuosi galų gale sutikti...
Man šiaip aplamai brangūs žmonės, kurie mylimam svarbūs ir artimi... kažkaip savaime...
Ankščiau, kai retai važiuodavom, tai netraukė visai manęs ten. O paskui pabuvojom vieną kartą ilgesnį laiką ir labai pas juos patiko, dabar nuolat svečiuojamės. Uošviai su vyro močiute gyvena, tai toji nors jau ir amžiaus sukaupusi labai aktyvi, vis kažka daro, kojines man mezga, skanumynų priruošia, vis nori apmaitint, nes aš blogai valgau (nuo vaikystės), tai jai šitas esminė problema pasidarė
Labai šiltą atmosferą padaro, man labai patinka. Ir kaldras pūkines mums geriausias duoda ir pūsryčiai/pietus/vakarienė visada paruošta. Jaučiu, kad jie mane myli, turbūt nes mato, kad vyras laimingas, aprūpintas, tai ko nemylėt??
))) Ir šiaip mano uošvienė moteriškė dar jauna palyginus, tai mes su ja iki vėlumos ir pakalbėt mėgstam, apie filmus, teatrus, aktorius, darbą, mokslą, planus, žodžiu apie viską. Tikrai tapo man antrieji tėvai, kaip ir turi būti. Uošvis vyrui skambina nors ir į dieną po kelis kartus kažko paklaust, tai visados man linkėjimų perduoda. Dabar labai džiaugiuos, kad tokie santykiai susikūrė, nes kai susituokėm, truputį kitokie jie buvo, o dabar viskas čiki ir visada noriu jus matyti. Manau, reikia draugaut su uošviais, tada ir tavo šeimoj viskas bus gerai, nes tikrai žinau, kad vyrui tai labai svarbu.

As su mielu noru vaziuoju pas vyro seneliuis. Bet pas tevus jo tai vengiu, ir stengiuos nevaziuot, ir kad jie pas mus nevaziuotu.
Pas anyta manes tikrai netraukia vaziuoti, tarp musu nera silto nuosirdaus bendravimo.
Visa laime,kad gyvenam skirtinguose miestuose ir matytis tenka retokai.
Visa laime,kad gyvenam skirtinguose miestuose ir matytis tenka retokai.